Godaddy Пусна Хостинг за $1 на Месец с Безплатен Домейн


$1*/ mo hosting! Get going with GoDaddy!

В борбата за нови клиенти хостинг провайдърите се надпреварват да пускат намаления и нови промоции, а най-големите фирми в световен мащаб, като Godaddy например, могат да си позволят да пуснат промоция на хостинг с безплатен домейн на цена от 1 долар на месец при предплата за цяла година, или за $12 ще получите хостинг и домейн за цяла година, което прави това може би най-атрактивната оферта в интернет за тази услуга.

Промоцията за хостинг и домейн няма срок на валидност – при достигане на определената бройка промоционални пакети с намаление от 90%, ще приключи автоматично:

 stroke

Възползвайте се Сега от Хостинг и Домейн за $1 

*Сайтът е на английски и ако имате затруднения при регистрацията може да видите това ръководство

Редовната цена на този хостинг пакет в Godaddy е $8 на месец, в другите хостинг провайдъри цената на подобен пакет хостинг също е между 8 и 10 долара на месец, за сравнение цената в България е около 8-10 лева на месец за хостинг. Цената на .com домейн в godaddy е $11, в българия около 22-25 лв за година. Както сами виждате с тази промоция ще спестите около $100 долара за една година, а спрямо хостинг в България около 120 лева. За да платите е необходимо да имате дебитна или кредитна карта, а ако имате притеснения може да изпозлвате и Paypal за да не вкарвате номера на картата си в интернет (което е абсолютно безопасно за доверени търговци като Godaddy) .

Какво включва промоционалният хостинг пакет?

Промоцията е валидна за „Economy“ хостинг план и включва:

  • Безплатен Домейн .com
  • Хостване на 1 Уеб Сайт
  • Unlimited Bandwidth 
  • 100 GB дисково пространство
  • Може да изберете cPanel , Parallels или Plesk – cPanel е най-популярният hosting контролен панел.

Хостинг пакет с горните характеристики е напълно достатъчен за стартиране на нов уеб сайт, още повече тъй като ще имате cPanel с помощта само на един клик ще може да инсталирате най-популярната система за управление на съдържание – WordPress и да стартирате вашият сайт за няколко минути след покупката.

Тъй като компанията е международна и лидер на пазара – има датацентрове навсякъде по света. След като завършите поръчката си ще може да изберете в кой дата център да се хоства вашият сайт – в Европа, Азаия или САЩ – в зависимост от това къде се намират по-голямата част от посетителите ви, ако сайтът ви е на Български, то изберете Европа. Това ще направи вашият сайт още по-бърз.

Предимството да имате хостинг и домейн от Godaddy едновременно освен надеждност, е и фактът че не се налага да правите абсолютно никакви настройки за да качите сайта си онлайн (NS сървъри и т.н) – всичко се конфигурира автоматично

Кои са Godaddy и мога ли да им се доверя?

Godaddy е компания листната на борсата, оперира, като хостинг провайдър и домейн регистратор, за 2016 година компанията е поддържала над 61 милиона домейна, което я превърна в световен лидер в регистрацията на домейни. Компанията има около 5000 служители в световен мащаб, а от последните 5-10 години започва да взема все по-голям дял и от хостинг продажбите в Света. Именно фактът, че са световен лидер в сферата си, им позволява да пускат толкова примамливи промоции за хостинг и домейн услуги – а идеята е ясна, получавате страхотна услуга почти без пари, с което ви печелят като клиенти и за идните години.

Тъй като промоцията няма да бъде дълго време онлайн ви препоръчваме да се възпозлвате сега:

stroke

Вземи Хостинг и Домейн за $1