samsung-65

Samsung впечатлиха със своята серия SUHD телевизори миналата годината. През 2016г компанията наблегна на усъвършенстването и продължаването на добрата производителност на LED екраните, както и на HDR технологията, която вече е второ поколение.
Серията 7000 е малко под топ моделите на Samsung (като KS9500), но идва с подобни параметри.

Виж Актуална цена за Samsung 65KS7002

Дизайн

Samsung въведе промяна в дизайна на телевизорите си и KS7002 е с минимална рамка и алуминиев завършех по ръбовете, който дава усещането за качество. Отдавна са минали дните на обемните рамки около екрана. Целта вече е да се създаде ефект за дисплей от край до край и тук е постигнат доста успешно.
Освен това телевизорът е ултра тънък, като по ръбовете е едва 10мм.

Картина

Това, с което KS7002 наистина изпъква е качеството на картината. Панелът поддържа не само 4K резолюция, но и HDR технология, която Samsung наричат HDR 1000.
Дисплеят използва Quantum Dots, което означава, че показва по-широка гама цветове, плюс по-ярко бяло и по-тъмно черно. Картината е като при най-добрите и скъпи телевизори на компанията. Цветовете са наситени, но яркостта наистина вдъхва живот на картината. Независимо дали гледате HDR съдържание или не, изображенията ще са като живи.
За още по-добро кино изживяване, Samsung залагат на така нареченото „око на нощна пеперуда“. Въпросната технология е специална структура пред дисплея, която намалява отблясъците и дава по-равномерни резултати по целия панел. Това е впечатляващо, защото дори когато имате източник на светлина право срещу телевизора, няма да видите големи отражения, които да пречат на гледането.

Звук

Samsung знаят, че изкарването на звук от плосък телевизор е предизвикателство. Всяка година качеството се покачва и 40-ватовите говорители на KS7002 не са по-различни. Звукът е задоволителен и ще отговори на почти всички нужди, макар да не дава възможност за нещо по-вълнуващо.

Смарт функции

Менютата са опростени, така че навигацията е по-лесна от всякога. Вече достъпът до приложения като Netflix е по-бърз, благодарение на лента в дъното на дисплея. Също така забавянето при превключване на функциите е много малко. Свързаните към телевизора устройства се засичат автоматично, така че Samsung се опитва да идентифицира устройството, за да може да използвате същото универсална дистанционно за всичко. KS7002 е истинска наслада за онези, които използват Netflix. Всичко става много бързо и лесно.

Заключение

Samsung KS7002 е отличен телевизор за цената си. Минусите са само няколко: липса на 3D; малко по-добра подсветка при някои конкурентни модели; и звук, който можеше да е малко по-силен.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]