philips_55PUH6101-88

Функционалност, елегантност и интелигентност. Серията 6100 на Philips предлага изключително детайлна картина в 4К Ultra HD резолюция. Smart TV функциите превръщат телевизора в смарт устройство, с което ще се забавлявате без никакви усилия.

stroke

Виж Актуална Цена

Дизайн

Philips, 55PUH6101/88 е съвременен, изтънчен и шикозен. С ултратънкия си дизайн, телевизорът привлича вниманието отдалеч и придава стил на всяка стая, в която го поставите. Тънките черни стойки са много елегантни и е направо чудно как нещо толкова малко и привидно крехко може да поддържа цели 55 инча.

Картина

4K телевизорът е с четири пъти по-висока резолюция от стандартните HD телевизори. Това са повече от 8 милиона пиксела, които благодарение на специалната мащабираща технология Ultra Resolution изглеждат страхотно независимо от качеството на оригиналното съдържание, което гледате. Екранът дава по-добра рязкост, супер контраст, засилено усещане за дълбочина и плавни, естествени движения без насичане.
Специалната технология Micro Dimming анализира картината в 6400 различни зони и автоматично регулира контраста, за да се наслаждавате винаги на най-доброто и реалистично кино изживяване.

Смарт функции

Повечето модерни телевизори са смарт и този не остава по-назад. Smart TV ви дава възможност да гледате филми от интернет и да си поръчвате съдържание и игри от онлайн магазини. Записвайте любимите си предавания и след това ги гледайте на запис. Възползвайте се от непрекъснато увеличаващата се библиотека от онлайн приложения. Повече информация и промоционална цена за този телевизор може да видите в ЕМАГ:

Натиснете тук за повече информация

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]