Дронът DJI Inspire 3 е връхна технологична постижение в света на професионалната въздушна кинематография. Снабден с изключителна 8К камера и иновативни технологии, Inspire 3 предоставя безпрецедентна ефективност в работния процес, като открива нови хоризонти за творческа свобода и визуална изразност.

Дизайн и Маневреност:

Inspire 3 се отличава с елегантен и интегриран дизайн, който внимателно обръща внимание на аеродинамиката, с цел намаляване на съпротивлението на въздуха. Максималната скорост при спускане се увеличава от 9 м/с при Inspire 2 до 10 м/с, а скоростта на вертикално издигане/спускане се увеличава от 6 м/с и 4 м/с до 8 м/с. Това осигурява отзивчив контрол, точност и удължено време на полет до 28 минути.

Цена

Цената на този професионален дрон е около 30 000 лева! Актуална към днешна дата, може да видите по-долу:

Актуална Цена за DJI INSPIRE 3

Камера и Сензори:

Снабден с FPV камера, визуални сензори, позициониращи антени и слот за карта за съхранение, Inspire 3 интегрира безпроблемно всички тези компоненти в корпуса на дрона за минималистичен външен вид и модерна индустриална естетика. Използвайки пълен обхват на движение, Inspire 3 предоставя нови възможности за заснемане на иновативни кадри.

RTK Позициониране:

С интегрирана високопрецизна RTK технология, DJI Inspire 3 осигурява точност до сантиметри. В сравнение с традиционното позициониране чрез глобални навигационни системи (GNSS), RTK не само прави летенето по-стабилно, но и подобрява планирането на маршрута на полета и значително подобрява творческата ефективност.

Wауроіnt Рrо – За Въздушна Кинематография:

Специално проектиран за въздушна кинематография, Wауроіnt Рrо предоставя възможности за персонализирани настройки на маршрута на полета и заснемане на широк спектър от кадри. С повторяеми маршрути и режими като 3D Dolly, Inspire 3 предлага автоматизирани решения за сложни движения на камерата.

3D Dolly

3D Доли може да симулира кран, кабелна камера или количка на филмови декори, като надхвърля ограниченията на тези устройства.

След като планира маршрут на полета, операторът може ръчно да управлява дрона, за да се движи по маршрута напред и назад, като същевременно коригира параметри като скорост, ъгъл на стабилизация и други според нуждите на кадъра. Това прави сложните движения на камерата от клас „кино“ по-лесни и по-ефективни, както и може да осигури подобрени визуални ефекти.

Spotlight Pro (Спотлайт Про): Това е подобрение върху предишния модел, Inspire 2. Спотлайт Про използва мощни алгоритми за машинно обучение, които позволяват автоматично разпознаване на обекти и автоматично заключване на фокуса към тях. Това е особено полезно при заснемане на движещи се обекти като хора, превозни средства и лодки.

Режим на следване (Follow Mode): В този режим, камерата и стабилизиращата система на дрона са ориентирани в една посока и са заключени върху избрания обект. Това позволява на пилота да прави кръгови снимки без да се налага ръчно настройване на кадрирането.

Свободен режим (Free Mode): Със задействане на 360° панорамна стабилизация, стабилизираната камера може да запази фокус върху обект, докато пилотът използва FPV камерата за по-подробен преглед на околната среда и по-гъвкаво управление на маршрута на полета.

Всепосочна сензорна система: Дронът разполага с девет сензора, които осигуряват обширна сензорна система, способна да засича препятствия във всички посоки и да предпазва дрона по време на полет.

Персонализирано разпознаване на препятствия: DJI Инспайър 3 предлага възможност за персонализирано настройване на детекцията и предупреждението за препятствия в различни сценарии.

FPV камера за нощно виждане: Инспайър 3 е оборудван със специализирана FPV камера с висока чувствителност за нощно виждане, която позволява на пилотите да наблюдават околната среда дори при слаба осветеност.

8K Сензор и Пълноформатна Система за Изображения: Х9-8K Air е пълноформатна триосна стабилизационна камера, която поддържа високи разделителни способности и записва в 8K, осигурявайки изключително качество на видеото.

Двоен Нейтив ISO: Дронът поддържа двоен ISO, което осигурява качествено заснемане дори в слабо осветени среди.

Динамичен Обхват от над 14 стъпки: Х9-8K Air предоставя широк динамичен обхват, който запазва детайлите и цветовете в сложни светлинни сценарии.

ЕІ Grayscale (30 кадъра в секунда и по-малко): Този режим позволява на дрона да записва черно-бели изображения с висока качествена при ниски кадрови скорости.

DJI Cinema Color System (DCCS): Позволява на камерата X9-8K Air да запази автентичните цветове, които ре-дефинират облика на въздушната кинематография. Това включва естествени условия и градски пейзажи, както и точно улавя тоновете на кожата в различни среди и условия на осветление.

Синхронизиране на таймкод между камерите: Чрез 3,5-мм порта на дрона може да се синхронизира времевия код между оборудването във въздуха и на земята. Това улеснява процеса на редактиране при работа с множество кадри от различни камери.

Система за предаване и управление на видео O3 Pro: Вграденият 7-инчов екран с висока яркост на дистанционното управление DJI RC Plus позволява отлично изживяване при наблюдение на живо.

Cinema-Grade O3 Pro Video Transmission: Позволява максимално разстояние на предаване от 15 км в режим на еднократно управление и 12 км в режим на двойно управление. Системата поддържа емисии на живо с ниска латентност от 90 мс.

Независими връзки за двоен контрол: Позволява две дистанционни управления да получават емисии на живо и да управляват дрона независимо, позволявайки пилотът и операторът на стабилизацията да бъдат на различни позиции на снимачната площадка.

Съхранение и пренос:

Новопроектираният калъф с разтегателна дръжка, странични дръжки и четири въртящи се колела прави преноса и транспортирането безпроблемни. Калъфът може да съдържа един самолет, камера X9-8K Air gimbal, два дистанционни управления RC Plus, четири обектива, дванадесет батерии, два хъба за зареждане на батерии, три комплекта пропели и др.

Актуална Цена за DJI INSPIRE 3

Нова батерийна система TB51: Този напреден тип батерия използва най-новата технология в химията на батерията за оптимизирана надеждност и производителност. Поддържа 28 минути максимално полетно време и поддържа гореща смяна с преобразуване на освобождаването на батерията, позволявайки безпроблемна непрекъсната работа.

Нов дизайн на зарядното устройство: Включеният сгъваем хъб за зареждане на батериите постига оптимален баланс между ефективност на зареждането и размер на съхранение. Може да зарежда две батерии до 90% само за 35 минути и осем батерии до 100% само за 160 минути.

Включен DJI PROSD 1TB: Поддържа максимална скорост на четене от 900МВрс и картите могат да се четат на компютър директно чрез предоставения USB-C към USB-C кабел.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.