Всеки уважаващ себе си геймър, трябва да има най-добрата клавиатура, за да побеждава по-лесно във всяка игра, ето и нашите предложение за 2024 година:

Клавиатура HyperX Alloy Origins 60, HyperX Aqua

Виж актуална цена

HyperX Alloy Origins 60 е балансирана клавиатура, която съчетава компактност и функционалност. 60% форм фактор го прави по-компактен. С издръжливо алуминиево шаси и балансирани превключватели HyperX, оценени за 80 милиона кликвания, той е толкова издръжлив, колкото и компактен. Двойно формованите PBT клавишни капачки са етикетирани с вторични клавишни функции, така че можете бързо да намерите всяка допълнителна функция, от която се нуждаете.  Нека вашият стил блести с живи цветове с открития LED дизайн на HyperX и зашеметяващите светлинни ефекти. Със софтуера HyperX NGENUITY можете допълнително да персонализирате клавиатурата си с макроси, персонализирани профили за осветление и др.

Превключватели HyperX

Победете опонента си в новомоден шутър от първо лице, ожесточени онлайн битки или във фантастичния свят на онлайн мултиплеър игри с надеждна клавиатура с минимално време за реакция. При разработването на устройства производителят обръща специално внимание на ключовите превключватели. HyperX Switches е патентована линия от механични превключватели от водеща марка в компютърната периферия. Контролирането на дизайна на клавиатурата на всеки етап от изграждането, от основата до избора на превключватели, ви позволява да оптимизирате входните устройства, за да отговорите на очакванията на играчите. Превключвателите HyperX, намиращи се на клавиатурите Alloy Origins, разполагат с открити светодиоди, които подобряват яркостта на RGB подсветката. Балансирана сила на задействане и дължина на хода, както и дълъг живот от 80 милиона кликвания са само част от предимствата на превключвателите HyperX. Независимо от вида на играта, превключвателите осигуряват висока производителност, надеждна работа и безупречен стил.

Функционално компактен форм фактор 60%

Оптимален баланс на компактност и функционалност. Форм-факторът от 60% освобождава повече място за мишката от TKL.

Алуминиево шаси

Алуминиевото шаси осигурява здравина и стабилност на клавиатурата, когато действието стане интензивно и играта виси на косъм, за битка след битка, нощ след нощ.

PBT ключове със страничен печат на второстепенни функции

Капачките са изработени от издръжлив PBT материал, който е устойчив на износване, абразия и разтворители. Вторичните функции са отпечатани отстрани на капачките за лесно разпознаване.

Клавиши с RGB подсветка с Glow Effect

Получете по-ярка, по-ярка RGB подсветка с открития LED дизайн на механичните превключватели HyperX.

Разширено персонализиране с HyperX NGENUITY

Персонализирайте своя режим на игра, създайте макроси, персонализирайте осветлението и ефектите за всеки клавиш. Актуална цена и опции за закупуване, може да видите като последвате връзката:

Виж актуална цена за HyperX Alloy Origins 60

Клавиатура COUGAR Vantar MX

Виж актуална цена

COUGAR Vantar MX е клавиатура, специално подготвена за геймъри. Със своите механични превключватели, напълно персонализирано RGB осветление и един от най-здравите дизайни в света, всичко, от което се нуждаете, е точно в тази клавиатура! Този модел разполага с превключватели Cougar Red, които са бързи, тихи и имат живот от над 50 милиона цикъла.

Софтуерът Cougar UIX включва опция за програмиране на бутони, записване на макрокомбинации, различни профили и задаване на красиво фоново осветление. Самата подсветка е ярка и има много RGB и потребителски режими, от които да избирате, с различни опции. Благодарение на превключвател, капак и основа, моделът е с изчистен дизайн и малък профил.

Невероятна подсветка

Vantar MX е удоволствие за очите. Със своите 14 режима на осветяване, включително 1 адаптивен режим и 13 великолепни предварително зададени режима, вие ще можете да играете игри в слабо осветени зони и да създадете игровата атмосфера, от която се нуждаете! Cougar Vantar MX разполага с пълна RGB подсветка, която можете да управлявате с помощта на софтуера на марката или чрез комбинации от бутони. Клавиатурата предлага 14 вградени режима с различни ефекти, както и опции за управление на цвета, скоростта и посоката на конкретни опции.

Тънък дизайн

Vantar MX е много удобен за писане. С нископрофилен дизайн, който уморявате пръстите ви и осигурява страхотна обратна връзка, той е идеалният спътник за геймърите.

Конструкция на алуминиева рамка

Когато купувате вашата клавиатура за игри, вие искате тя да бъде здрава, издръжлива и стабилна. Издръжлив, той ще остане на място, дори ако го ударите силно в разгара на битката.

Механичен превключвател

Тази клавиатура разполага с механичните превключватели M на COUGAR, предназначени за близко и бързо задействане. Тази клавиатура предлага както пълна надеждност, така и ясна тактилна обратна връзка, която ви уведомява кога вашето въвеждане е регистрирано. Механичните превключватели също така са относително ниски и много тихи и бързи.

Нисък профил

Тази клавиатура е предназначена за потребители, които предпочитат изчистен дизайн и нисък профил. Основата е много тънка, завършва с алуминиева капачка, а механичните превключватели са на ниско ниво. Капакът също е по-нисък, но запазва релефната си форма, вместо да е напълно плосък като при други модели.

Виж актуална цена за COUGAR Vantar MX

Клавиатура Genesis Thor 300 RGB Red Switch US Layout

Thor 300 TKL RGB разширява вашите възможности за виртуални игри. Висококачествените механични превключватели на тази клавиатура ви помагат да постигнете оптимална производителност. Благодарение на функциите за управление на кабела и страхотния дизайн с RGB подсветка, получавате клавиатура, която ще задоволи и най-взискателните геймъри!

OUTEMU червен механичен превключвател

В сърцето на Thor 300 TKL RGB са висококачествени превключватели Outemu Red, които осигуряват възможно най-доброто изживяване за игри. Имате нужда само от 45 грама сила на задействане, за да активирате Switch, и отлично време за реакция от 8 милисекунди, за да ви помогне да се представите по-добре в игрите!

Невероятен дизайн

Thor 300 TKL RGB впечатлява със своя здрав алуминиев корпус, допълнен от забележителна RGB подсветка с 25 режима, включително впечатляващия PRISMO ефект. Thor 300 TKL RGB е направена с дизайн който завладява, насърчава ви и ви мотивира да продължавате да предизвиквате себе си и да подобрявате уменията си в игрите.

Мултимедийните клавиши улесняват живота

Със специални мултимедийни клавиши, най-новата клавиатура Thor 300 TKL RGB повишава комфорта при ежедневна употреба. Интуитивно разположените мултимедийни клавиши (F1 до F12) правят клавиатурата по-удобна и улесняват управлението на медиите по време на игра. Можете лесно да получите достъп до популярни приложения като Калкулатор или Поща. Можете лесно да управлявате вашата мултимедия, което ви позволява удобно да променяте текущата песен или да регулирате силата на звука, докато възпроизвеждате.

Превъртане на клавиш N

Функцията N-KEY Rollover гарантира, че всички натискания на клавиши се броят, без значение колко клавиша са натиснати едновременно. Thor 300 TKL RGB не ви ограничава, позволявайки ви да изпълнявате разширени комбинации и различни клавишни комбинации, ако е необходимо.

Подобрен софтуер

Thor 300 RGB е клавиатура, която работи заедно със специален вграден софтуер прави ефектна комбинация. С него можете не само да калибрирате RGB подсветката по ваш вкус, но и да настроите профили и макроси. Тя ви дава пълен контрол над клавиатурата ви за игри.

Издръжливи клавишни капачки

Thor 300 TKL RGB е изработен с грижа за най-малкия детайл и благодарение на Double Shot Keycaps клавишните капачки  са устойчиви на износване. Можете да сте сигурни, че клавиатурата ви ще изглежда страхотно в продължение на години употреба.

Виж актуална цена за Genesis Thor 300

Клавиатура Microsoft Bluetooth Desktop

Насладете се на солидното усещане на супер модерната  елегантна и стилна клавиатура, докато работите в Windows и Microsoft 365. Клавиатурата Microsoft Bluetooth разполага с спестяващи време клавишни комбинации и се сдвоява с вашия лаптоп чрез Bluetooth. Microsoft Bluetooth Desktop разполага с прецизно превъртане и навигация. Компактният дизайн предлага избор от цветове, за да допълни вашия стил, и до 12 месеца живот на батерията. Всичко това с клавиатурата от ново поколение!

Спестете време и бъдете по-продуктивни

Bluetooth клавиатурата на Microsoft разполага с вградени клавиши за бърз достъп, включително клавиши за търсене и емотикони, лесен достъп до мултимедийни контроли, приложения, изрязване на екрана, калкулатор, сила на звука и други уникални  и полезни функции. Насладете се на клавиатура от ново поколение!

Нов начин за заснемане на вашия екран

Кажете сбогом на многоклавишните комбинации и използвайте специалния клавиш за заснемане на екрана, за да уловите това, от което се нуждаете, бързо и ефективно само с тази уникална Microsoft Bluetooth Desktop клавиатура!

Модерна, компактна и удобна

Безжичният дизайн на клавиатурата се свързва безпроблемно с вашия лаптоп чрез Bluetooth функцията и осигурява изключително дълъг живот на батерията на вашият лаптоп.

Тънък, модерен дизайн на изключителна цена

Насладете се на солидното и издръжливо усещане на най-новата усъвършенствана клавиатура Microsoft Bluetooth, докато работите в Windows и Microsoft 365. И всичко това, на достъпна цена!

Вградени преки пътища

Насладете се на вградени клавишни комбинации за Office, търсене, емотикони, лесен достъп до мултимедийни контроли, приложения, изрязване на екрана, калкулатор, сила на звука и др. Бутоните за офис и експресивно въвеждане (емоджи) могат да се персонализират чрез центъра за мишката и клавиатурата Microsoft Bluetooth Desktop.

Свързва се безжично

Свържете се с вашия лаптоп с Windows по безжичен начин, чрез функцията Bluetooth. Сдвоете се към вашия Windows 11 Home/Pro и компютър с Windows 10 направо от кутията, когато активирате Swift Pair на Microsoft Bluetooth Desktop клавиатурата.

Сензор за бързо проследяване

Бъдете продуктивни в движение с гладко проследяване на повечето повърхности с Microsoft Bluetooth Desktop.

Оптимизирайте работното си пространство Вземете повече с аксесоарите на Microsoft, предназначени да подобрят комфорта и да увеличат максимално продуктивността на вашият компютър. Microsoft Bluetooth Desktop ще ви предостави всичко това!

Виж актуална цена за Microsoft Bluetooth Desktop

Клавиатура Razer BlackWidow V3, Green Mechanical Switch

Компактната механична клавиатура с бързодействащи превключватели Razer Green, вградена памет за съхраняване на персонализирани настройки, издръжливо метално шаси и Razer Chroma RGB LED подсветка. Razer BlackWidow V3 е предназначена за най-взискателните геймъри и електронни спортисти. Може да бъде добър избор на турнирна клавиатура за състезания навън и LAN финали с вашите приятели. Поради липсата на цифров блок, този модел има малки габаритни размери, умерено тегло и не ограничава потребителя по време на активна работа.

Механични превключватели за бързо управление

Ключова характеристика на клавиатурата Razer BlackWidow V3 Green Switch е използването на високоскоростни механични превключватели Razer Green Switch, които осигуряват впечатляваща и ясна тактилна обратна връзка. Тези характеристики, съчетани с технологията Ultrapolling (1000 Hz скорост на запитване), осигуряват впечатляваща точност на управление с възможно най-ниски закъснения. Поддържа програмиране на клавиши, създаване на макроси и индивидуално RGB осветление за бутон за пълно персонализиране със софтуера Chroma Studio.

Превъплъщение на една легенда

Razer BlackWidow V3 без никакво преувеличение е легендарна серия клавиатури за игри. Под тези знамена излязоха повече от дузина различни и в същото време сходни по същество клавиатури, които следват доказана формула за успех: близка до идеалната ергономичност, висококачествени материали, надежден монтаж, гъвкава система за макро контрол и маркови превключватели.

Характерни зелени превключватели

В случая на компактния турнирен модел BlackWidow V3  са използвани отдавна утвърдените „зелени“ суичове на Razer, които напомнят на Cherry Blue като производителност и тактилни усещания. Те имат бързо време за реакция, средни стойности на задействане/нулиране и кратко разстояние за самонасочване. Само Razer има по-дълъг живот при отказ (80 милиона) и по-висока устойчивост на влага. Тази комбинация от функции ви позволява да използвате BlackWidow V3 за доста удобен печат. Освен ако, разбира се, не се дразните от щракане на механични клавиатури. Ако сте объркани, опитайте версията с плавни и тихи жълти превключватели.

Характерно Razer Chroma RGB осветление Основната иновация на тази клавиатура са подсилените клавишни капачки Doubleshot ABS, които са създадени чрез двойно шприцване. Що се отнася до RGB осветлението се използва Razer Chroma RGB система, която може да бъде персонализирана според нуждите ви в патентованото приложение Razer Synapse. Там можете също да настроите набори макроси, да свържете отделни набори към всяка конкретна игра и т.н.

Виж актуална цена за Razer BlackWidow V3

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.