В тази статия ще изброим някои от най-популярните сред потребителите слушалки през изминалата 2023 година и настоящата 2024:

Слушалки ASUS ROG Strix Fusion Wireless

Strix Fusion Wireless са безжични слушалки за игри, предназначени да ви осигурят свобода на движение. Неговата 2,4 GHz безжична връзка и дизайн с двойна антена осигуряват по-стабилно и незабавно аудио предаване, което ви позволява да играете без прекъсване.

Виж актуална за днес цена

Безжична производителност с ниска латентност

Традиционните безжични слушалки могат да имат проблеми със забавяне на звука или накъсани връзки. Снабдени с 2,4 GHz безжична технология, ROG Strix Fusion Wireless ви осигуряват незабавен аудио стрийминг с по-ниска латентност на връзката в сравнение с Bluetooth слушалките. Те също така са проектирани с автоматичен механизъм за избягване на смущения и осигуряване на стабилна връзка, дори в сложни среди с множество Wi-Fi мрежи.

Продължете да играете повече време без прекъсване

Всички геймъри могат да се наслаждават на своите игри в продължение на дни с едно зареждане. Подобреното покритие ви дава свободата да се движите или да напускате мястото си по време на паузите, без да се притеснявате, че ще загубите аудио сигнала си.

Реалистично аудио на играта

Най-новите слушалки ROG Strix Fusion Wireless наследяват характерната аудио характеристика на серията Fusion: ексклузивен дизайн на запечатана камера, който осигурява по-богат, по-чист звук, за да ви потопи в истинското гейминг изживяване.

Невероятно дълбок бас

Плюс това, ROG Strix Fusion Wireless доставя невероятно мощен бас от своите огромни 50 мм. специално настроени драйвери на ASUS, които са поставени в метал вместо пластмаса за яснота.

Играйте с повече свобода и контрол

ROG Strix Fusion Wireless са безжични слушалки за игри, предназначени да ви карат да се движите. Съвместим с компютър и PlayStation 4, неговата 2,4 GHz безжична връзка и дизайн с двойна антена осигуряват по-стабилно и мигновено аудио предаване, което ви позволява да играете без прекъсване. С живот на батерията от над 15 часа при обхват от 20 метра никога няма да изоставите в действието50 милиметровите  драйвери ASUS Essence и изключителната технология Sealed Chamber ви позволяват да чуете всеки детайл от вашата игра.

Автентични геймърски звуци

ROG Strix Fusion Wireless предлага уникален дизайн на запечатана камера за по-богат, по-чист звук, за да ви потопи в истинското гейминг изживяване! Насладете се на всичко това, благодарение на най-новото поколение Strix Fusion Wireless  безжични слушалки.

Слушалки Asus TUF Gaming H1 Wireless

Виж актуална за днес цена

Безжичните слушалки TUF Gaming H1 включват 2,4 GHz свързаност, 7,1 съраунд звук и дълбок бас, сертифицирани микрофони Discord и TeamSpeak, лек и удобен дизайн и съвместимост със всеки компютър, PlayStation 5 и Nintendo Switch.

Потапящо аудио

Благодарение на драйверите ASUS Essence, запечатания дизайн на камерата и технологията за виртуален 7.1 съраунд звук, TUF Gaming H1 Wireless слушалките ви осигуряват неограничена 2,4 GHz безжична свързаност и наистина завладяващ звук с богат и дълбок басов звук. Плюс това, сертифицираните от Discord и TeamSpeak микрофони осигуряват ясна гласова комуникация, докато леката, окачена лента за глава осигурява комфорт.

Безжична връзка с изключително ниска латентност

TUF Gaming H1 Wireless превъзхожда традиционните слушалки с 2,4 GHz безжична технология и дизайн с двойна антена. Тъй като връзката им е активирана чрез USB-C ключ, те имат по-ниска латентност и по-добра стабилност от Bluetooth слушалките. В допълнение към аудио предаване почти в реално време, H1 Wireless предлага и широк обхват до 25 метра – така че можете да се движите свободно и да останете свързани.

Виртуален 7.1 съраунд звук

Виртуалната 7.1 съраунд звукова технология на слушалките TUF Gaming H1 ви дава ново ниво на прецизност на звука, за да ви осигури конкурентно предимство при игра.

Свобода, комфорт и завладяващо аудио

Благодарение на 40-милиметровите драйвери ASUS Essence, дизайна с херметична кухина и технологията за виртуален 7.1 съраунд звук, TUF Gaming H1 Wireless осигурява безплатна 2,4 GHz безжична свързаност и наистина завладяващ звук с богат и дълбок отговор на баса.

Невероятно дълбок бас и ясни детайли

Слушалките TUF Gaming H1 ви предоставят най-емблематичните характеристики на геймърските слушалки ASUS, като ви дава по-чист звук и по-дълбок бас.

Сертифицирана ясна комуникация

Еднопосочният аналогов микрофон на TUF Gaming H1 е настроен за ясна гласова комуникация и е сертифициран за Discord и TeamSpeak.

Олекотен дизайн

С тегло само 295 грама, леките безжични слушалки TUF Gaming H1 са проектирани да ви осигурят комфорт по време на дълги игрови сесии.

Достатъчно сила за маратонска игра

Дългият живот на батерията, предлаган от TUF Gaming H1 Wireless, позволява 8 дни1 непринудена игра или наслада от музика с едно зареждане или до 15 часа непрекъсната работа за всеки запален геймър! Може да проверите актуална цена или да закупите този продукт като последв

Виж актуална за днес цена

Слушалки Logitech G PRO X Gaming Headset

Най-новият модел гейминг слушалки ви предлага  множество функции като  обектно базиран съраунд звук и издръжлива конструкция от първокласна стомана и алуминий, usb звукова карта, pro-настроена цифрова обработка и много други! Те са изработени с мемори пяна, обвит в луксозна изкуствена кожа или еластичен велур.  Това ви осигурява комфорт при продължителна употреба, което ви позволява да се съсредоточите върху работата си. Logitech G PRO X слушалки са създадени от издръжлива, първокласно изглеждаща и лека рамка от метал и алуминий.

Съраунд звук от следващо поколение

 DTS добавя 2.0 към своя DTS HEADPHONE обектно базиран софтуер за изображения на звук. Тази версия прави възможно по-добро възпроизвеждане на басите, подобрена чистота на звука и по-голяма близост със 7.1-канален съраунд звук.  Освен това, новото ниво на разпознаване на разстоянието в DTS HEADPHONES прави разлика между аудиото в близко и далечно поле.  Това означава, че местоположението на вашите врагове е по-ясно от всякога в сравнение с други версии.

Драйверите PRO-G 50 MM осигуряват мощен звук

 Слушалките PRO-G разполагат с хибриден мрежест дизайн, който осигурява прецизен и чист звук.  PRO-G разполага с 50 милиметрови драйвери, което им позволява точно да представят звуци в по-широк честотен диапазон, поради високата прецизност на баса.

EQ, специално настроен за по-добър звук

 Софтуерът за игри на G HUB предоставя на потребителите достъп до профили за аудио изравняване на звука.  Те могат да бъдат приложени към други компютри или фино настроени, за да отговарят на ушите на потребителя. 

Микрофонна технология BlueVo

 С микрофонната технология BlueVo можете да избирате от различни филтри за компресиране на звука, за да намалите фоновия шум и да увеличите възприеманата яснота на вашия глас.  Освен това тези филтри правят възможно премахването на шума или дори добавянето му към гласа ви. Софтуерът за игри G HUB ви позволява постоянно да чувате висококачествени гласови комуникации от BLUE VO с помощта на интерфейса за чат в играта.

Разберете всеки детайл

 Дайте възможност на ушите си да чуят неща, които другите пропускат.  Използвайки силата на изкуствения интелект, Immerse ви дава предимство, като усеща звуци преди всеки друг.  Свържете безжично своите слушалки Logitech G с Immerse, за да почувствате всеки един дребен детайл от звука по време на игра!

Виж актуална за днес цена

Слушалки Logitech G335 Wired Gaming Headset

Тези леки, дишащи кабелни слушалки Logitech G335 имат висяща лента за глава с регулируема презрамка, която пасва перфектно на главата ви.  Те са лесни за използване и се свързват с вградени контроли. 

Можете да изберете как искате да играете

 G335 разполагат с висяща лента за глава с регулируема презрамка, която позволява удобно прилягане.  Този стил предлага лек и прохладен комфорт, с живи цветове и приятни материали.  Освен това, слушалките са  с вградени контроли, които ви позволяват плавно да преминете към игра.  Изберете цвят, който отговаря на вашия личен стил.

Настанете се удобно в зоната си на комфорт

 Безжичните слушалки G335 LIGHTSPEED са леки и по-малки от аналога си G733 LIGHTSPEED.  Те използват конструкция на лента за глава, която разпределя тежестта върху черепа, облекчавайки точките на натиск и подобрявайки комфорта.  Разполагат с чашки за уши, които са направени от дишаща мемори пяна и осигуряват здравина.  Тези слушалки осигуряват на слушателите здравина, като същевременно остават леки и компактни.

Бъдете стилни с нов външен вид на корпуса на слушалките

 Слушалките G335 се предлагат в няколко цветови варианта.  Всеки модел разполага с реверсивна лента за глава и сменяеми възглавнички за уши, които променят цвета си.  Меките еластични презрамки могат да се носят в два стила,  едната страна е с ярко оцветени презрамки, а другата е обикновена.  Когато дойде време да смените аксесоарите си, просто махнете старата каишка и изберете нов цвят.  Тези слушалки също могат да се перат и винаги изглеждат нови благодарение на дизайна на еластичната си лента.

Висококачествен звук

 Слушалките G335 са 40 милиметрови неодимови драйвери, осигуряващи ясен и дефиниран звук.  Той е сертифициран от Discord, за да гарантира кристално чист глас и звук с всяка дума, произнесена ясно.

Слушалки за всички платформи

 USB DAC се свързва към слушалките чрез докинг станция Nintendo Switch, PlayStation 4 или компютър.  Като алтернатива те могат да се играят на мобилни устройства или друга съвместима конзола.

Изключително леки и удобни за носене

 Слушалките G335 тежат 240 грама и разполагат с изключително леки възглавнички за уши.  Освен това има настройка за включване и пускане, благодарение на своя кабелен дизайн.  Те също така разполагат с технология за осветление LIGHTSYNC RGB и безжична технология LIGHTSPEED.

Виж актуална за днес цена

Слушалки Razer BlackShark V2 Pro

Спортните слушалки BlackShark V2 предлагат изключителна изолация, превъзходна чистота на микрофона и невероятно музикално представяне в опция три в едно!

Драйвери изработени от титан

За да подобри качеството на получавания звук, Razer BlackShark V2 използва патентован дизайн, който разделя драйверите на три равни секции. Този процес позволява на инженерите да регулират индивидуално високите, средните и басовите честоти, за да постигнат по-богат и ярък звук с мощен бас. Драйверите също така са изработени от титаниево покритие, което добавя яснота към вокалните тонове, които чувате за получаването на фини звуци.

USB звукова карта

Подвижният микрофон на тези слушалки Esport разполага с оптимизиран корпус за по-добро разбиране на речта и шумопотискане. Отвореният дизайн на микрофона минимизира препятствията, подобрявайки яснотата на звука. Софтуерът Razer Synapse осигурява достъп до инструменти като Mic Boost, Voice Gate, Volume Normalization, Mic Equalizer и Ambient Noise Reduction само чрез една USB звукова карта. Като включите едно от тези устройства, можете да регулирате и подобрите качеството на звука.

Разширено пасивно шумопотискане

Съсредоточете се върху работата или ученето със затворени наушници, които напълно блокират звука от околната среда. Включените възглавнички за уши образуват уплътнение, което помага за изолиране на вашия шум за по-добър фокус.

Възглавнички за уши от мемори пяна Flowknit

Тези удобни слушалки се отличават с дишаща материя, която минимизира натрупването на пот върху кожата. Освен това тяхната ултрамека мемори пяна е по-устойчива от предишните модели.

THX пространствено аудио от нов клас

Съраунд звука от нов клас ви позволява да забележите нови функции с повишено предимство. Създайте персонализирани профили за подобрен звуков дизайн в любимите си игри и изберете между THX Environmental Mode, който осигурява истинско потапяне, или THX Competitive Mode, който увеличава пространственото усещане.

Съвместимост с различни платформи

Тези слушалки Esport се свързват към USB звукова карта или 3,5 мм жак. Те имат широк диапазон на съвместимост и могат да се свързват с PC, Mac, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch и мобилни устройства.

Висококачествени високоговорители

Софтуерът Synapse 3 на Razer има достъп до THX Spatial Audio, който се активира чрез Razer BlackShark V2. Това означава, че можете да изпитате точни позиционни звуци в музика, филми и игри, благодарение на завладяващото изживяване на най-новите висококачествени високоговорители.

Виж актуална за днес цена

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.