Ако смятате, че натоварвате лаптопа си повече от необходимото и искате да му „дадете глътка въздух“ то определено е добра идея да се обзаведете с охладителна подложка, освен че не са скъпи и ще спомогнат за понижаване на температурата на корпуса и в следствие на вътрешните елементи на Вашия лаптоп, друго голямо предимство, лично за мен, е че повдигат лаптопа и той става по-удобен за работа – дисплеят му се доближава до нивото на очите Ви, особено ако използвате и функционалността за наклон на подложката. Ето и няколко подходящи избора за подложка на лаптоп:

Подложка за лаптоп DeepCool MULTI CORE X8

Актуална за днес

Охлаждащата подложка DeepCool Multi-Core X8 е съвместима с всички лаптопи под 17 инча. Четири алуминиеви панела с вертикален въздушен поток, избутват въздуха в четири различни посоки, осигурявайки перфектно охлаждане. X8 има вграден страничен ключ, като чрез него можете да регулирате вашия вентилатор и има няколко режима на работа. Разположени са и 2 USB порта отстрани на охладителя, които ви позволяват да включите допълнителни USB устройства.

Направена от алуминий

Алуминият е ефективен материал за разсейване на топлината. Четири части от алуминиеви панели са анодизирани в черно, за да осигурят готин външен вид.

Многоядрена технология за управление

Технологията за многоядрено управление позволява използването на четири вентилатора: четирите вентилатора могат да бъдат едновременно включени/изключени или само два горни/долни вентилатора да са включени.

Вертикален дизайн на въздушния поток

Дизайнът с вертикален въздушен поток позволява на студения въздух бързо да отнема топлината. Вградените четири вентилатора осигуряват масивен въздушен поток за охлаждане на цялата основа на преносимия компютър

Два ъгъла на гледане

Сгъваемите опорни крачета осигуряват два ъгъла на гледане. Ергономичният ъгъл на видимост на този охладител е фиксиран на 7 градуса за най-голям комфорт, когато потребителите четат страници, гледат видеоклипове и играят игри. И този ъгъл също е предназначен за стабилизиране и безопасност на преносими компютри.

Лесно за разгъване

Пролуката между опорните крачета и охладителната основа ви позволява лесно да ги разгънете.

Отличава се с превъзходно охлаждане

Инициативният дизайн на четири вентилатора, духащи в четири различни посоки, използва напълно зоната на разсейване и също така покрива всички нагревателни точки на вашия лаптоп. Този охладител може да охлади вашите най-горещи точки, независимо дали е твърд диск или VGA карта.

Два USB порта

С два вградени USB 2.0 порта можете да свържете вашите лични USB устройства чрез MULTI CORE X8 за зареждане на вашия мобилен телефон или за пренос на данни.

Прохладна, здрава и тиха!

MULTI CORE X8 е подложка за лаптоп, изработена от висококачествени и екологично чисти алуминий и пластмаса. Алуминиевият панел осигурява хладно усещане и висока ефективност на разсейване. Вградените четири охлаждащи вентилатора спомагат за постигане на най-доброто охлаждане. А още една специална функция, позволява на потребителите да балансират ефективността между охлаждането и липсата на издаване на шум.

Ако искате да видите актуална към днешна дата цена или да закупите подлжока DeepCool MULTI CORE X8, моля поседвайте връзката:

Актуална за днес цена за DeepCool MULTI CORE X8

Подложка за лаптоп Genesis Oxid 550

Актуална за днес цена

Със своята охлаждаща повърхност, изработена от първокласен алуминий, охлаждащата подложка за лаптоп Genesis Oxid 550 експертно разсейва топлината отделяна от него.  Дизайнът и се грижи за лаптопи от всякакъв размер – от по-малки до такива с големина от 17,3 инча, като ефективно подобрява тяхната производителност.

Заложете на ефективността с Genesis Oxid 550

Дългите вечерни игрални сесии карат вашия лаптоп да прегрява и това ви пречи да продължите да играете? Охлаждащата стойка Genesis Oxid 550 не само ще охлади компонентите на вашия компютър, но и ще ви изненада със своя стилен дизайн и червено осветление, което ще направи всяка работна станция уникална.

Ниска температура? Възможно е

Стойката Genesis Oxid 550 е предназначена за лаптопи до 17.3″. Такива големи модели могат да почиват безопасно на повърхността й благодарение на допълнителните гумени защити. Те предпазват лаптопа от подхлъзване и нежелани падания.

Ергономичен дизайн, оптимизиран за удобство и ефективност на потребителя

Genesis Oxid 550 е проектирана да предлага оптимални ъгли на гледане и писане с пет различни настройки на височината за максимален комфорт на потребителя.  Тази функция е особено полезна по време на дълги и напрегнати игрови сесии, тъй като осигурява основна защита на китката на ръката.  В допълнение, постелката е снабдена с неплъзгаща се гумена стойка, която ефективно предотвратява нежеланите движения по време на употреба.

Пет силни вентилатора

 Охладителната система на Genesis Oxid 550, базирана на четири по-малки вентилатора, извеждащи топъл въздух изпод лаптопа, и един голям вентилатор, вкарващ студен въздух. Разпределяйки ги по цялата повърхност, вашият лаптоп се охлажда равномерно. За това спомага и предният алуминиев панел. С всеки вентилатор, включващ завладяваща червена подсветка, Genesis Oxid 550 може да се похвали с поразителна игрална естетика.

Стойка за смартфон, винаги под ръка

Подобряването на полезността на подложката е подвижната стойка за смартфон. Genesis Oxid 550 разполага с подвижен държач за телефон, който може да се монтира от дясната или лявата страна на стойката. Тя може да бъде закрепена от всяка страна, предоставяйки на потребителите гъвкавостта да персонализират оформлението на бюрото си. Така че, ако искате да поддържате връзка със света по време на игра или да следите важна информация, телефонът ви винаги ще ви бъде под ръка. За актуална към днешна дата цена и възможност за закупуване, моля последвайте връзката:

Актуална за днес цена за Genesis Oxid 550

Подложка за лаптоп Genesis Oxid 850

Най-новата подложка за лаптоп – Oxid 450 RGB разполага със стабилна и ефективна охлаждаща система с цели четири по-малки вентилатора, за изтеглянето на горещия въздух от вашия лаптоп, както и един голям вентилатор, доставящ охладен въздух. Разположението на вентилаторите осигурява охлаждане по отличен и ефективен начин, а допълнителното двустепенено контролиране скорост ви позволява да увеличите охлаждането в най-горещите игри!

Ефективна RGB подсветка

Genesis Oxid 850 е една от най-добре изглеждащите охлаждащи подложки на пазара. Благодарение на ефектната RGB подсветка, можете да сте сигурни, че Oxid 450 ще разнообрази вашето игрално кътче и ще придаде на работното ви място уникална индивидуалност. С интензивното RGB осветление на главния вентилатор, можете да сте сигурни, че тази стойка ще добави уникален гейминг характер към вашия геймърски ъгъл.

Удобно регулиране на наклона

Подложката разполага с шест нива на регулиране на наклона за нейната позиция според вашите лични предпочитания. Подарете си най-доброто игрово изживяване и играйте по вашите правила!

Гумени крачета за предотвратяване на изплъзване

Oxid 850 е уникална стойка със сгъваеми крака, които ви позволяват бързо да промените височината на вашия лаптоп за предотвратяване на плъзгане на постелката по време на употреба. Така  ще можете да изберете най-добрата позиция на седене и да настроите екрана на подходящо ниво, за да предотвратите болки във врата и умора на очите след дълги игрови сесии.

Вашият телефон е винаги под ръка

В допълнение, Genesis Oxid 450 е оборудвана с държач за мобилен телефон, който може да се монтира от дясната или лявата страна според предпочитанията, увеличавайки функционалността на подложката.

Вграден USB порт

Стойката е оборудвана с два USB порта, което значително увеличава нейната функционалност. Така че след като свържете таблета си към USB порта на вашия лаптоп, не е нужно да правите компромис с работното си пространство.

Увеличаване на разсейването на топлината

Освен уникалните фитинги и ергономичен дизайн, подложката Genesis Oxid 850 е и много ефективна за охлаждане на лаптопа. Предният панел е изработен от висококачествен алуминий, което допълнително подобрява разсейването на топлината.

Охлаждане по всяко време

Oxid 850 е охлаждаща подложка, специално проектирана за лаптопи до 17,3 инча, която помага да се поддържа правилната температура на устройството по време на интензивни игрови сесии.

За актуална към днешна дата цена и възможност за закупуване, моля последвайте връзката:

Актуална за днес цена за Genesis Oxid 850

Подложка за лаптоп Marvo FN-41

MARVO FN-41 е охладителна стойка за лаптоп, която разполага с 6 високоскоростни вентилатора за бързо охлаждане с по-малко шум, осветени с червена LED светлина. Стойката има 6 нива на регулируеми ъгли за различни приложения. Тя разполага и с 2 порта USB Hub за удобно свързване с други аксесоари. Поставката за мобилен телефон ви позволява да освободите място на масата. Охлаждащата подложка е съвместима с устройства с различни размери от 9″ до 17″.

Повече издръжливост на лаптопа

Лаптопът е чудесна инвестиция както за лична, така и за професионална употреба. Охлаждащата подложка MARVO FN-41 осигурява идеалното решение за тези, които искат лаптопа им да има по-дълъг живот. Тази подложка осигурява удобно и ергономично изживяване, предпазвайки скута ви от топлина, както и осигурявайки стабилна повърхност за вашия лаптоп. Подложката за охлаждане на лаптоп MARVO FN-41 има вграден вентилатор, който охлажда вашия лаптоп и има елегантен дизайн, който ще допълни всяко бюро.

Функционалност и удобство в едно

Двата 140 милиметрови вентилатора, предлагат голям въздушен поток и нисък шум. Металния мрежест преден панел и двойните вентилатори осигуряват отлична охлаждаща производителност. Предлага се и регулируема скорост на вентилатора за баланс между производителност и въздушен поток. Предлагат се два ъгъла на видимост за максимално удобство при използване.

Тънък и високопроизводителен дизайн

Голямата плоска метална мрежа на MARVO FN-41  и екологичната пластмасова основа са в черно и са с високо качество, целият му черен вид ви кара да усещате MARVO FN-41 като вечен класически дизайн.

Направена от еко материал

MARVO FN-41  има голяма метална мрежа, екологична пластмасова основа и мека подложка от силикагел. Всички тези материали показват високото си качество и стил.

Против подхлъзване

MARVO FN-41  има малки сгънати крачета в долната част на панела, които са залепени с мека подложка от силикагел, предпазваща лаптопа ви от изплъзване и ръбовете от надраскване.

Дизайн на силова обратна връзка

MARVO FN-41  е наистина с внимание към потребителите, когато отворите краката до определен малък ъгъл, те ще се преместят и ще спрат автоматично в позицията по подразбиране.

Два вентилатора в едно

Като един от основните герои на серията, MARVO FN-41 несъмнено има функционални компоненти. Двата 140 милиметрови вентилатора дават на подложката силна мощност и функционалност.

Актуална за днес цена за Marvo FN-41

Подложка за лаптоп TRUST GXT 278

Охлаждащата  подложка за лаптоп TRUST GXT 278 е специално проектирана за всички ентусиасти, запалени по игрите!  Предлага се с четири осветени вентилатора, които могат да се регулират на различни скорости, гарантирайки, че вашият лаптоп остава хладен, дори по време на интензивни игрални сесии.  Стойката има солидно, здраво тяло, което осигурява стабилност и опора за вашия лаптоп, осигурявайки ви спокойствие, докато се потапяте в любимите си игрови персонажи.

Универсална и удобна

Поддържайте оптималната работа на вашия лаптоп с часове с охлаждащата подложка за лаптоп Trust GXT 278 Yozu! Тя е универсална и много удобна, пасвайки на повечето лаптопи с екран до 17,3 инча. Със своите вградени 4 мощни вентилатора на стойката, вашият лаптоп ще бъде осигурен със стабилно охлаждане!

Охлаждаща стойка за игрово изживяване

 Подобрете игровото си изживяване с охладителната стойка за лаптоп Trust Gaming, която гарантира, че вашият лаптоп работи с оптимална производителност часове наред.  Можете да персонализирате четирите вентилатора на охладителната система според вашите предпочитания, с предложените регулируеми скорости на охлаждане.  Освен това, стойката може да се регулира за три различни ъгъла на гледане, осигурявайки оптимално удобство за вас.

Постигане на най-високо ниво на производителност

 Прекарването на повече време в игри, може значително да повлияе на производителността на вашия лаптоп, което често води до прегряването му.  С мисъл за решение на този проблем, TRUST GXT 278 е оборудвана с четири вентилатора, оптимизиращи въздушния поток и ефективно охлаждат вашето устройство. С тази функция, можете да се отдадете на продължителни игрови сесии, без да се притеснявате, че вашият лаптоп ще прегрее. Освен това, можете лесно да променяте както скоростта на вентилатора, така и ъгъла на гледане според вашите предпочитания, осигурявайки комфортна игра без прекъсване.

Стил и удобство, събрани в едно

В допълнение към своята функционалност, охладителната подложка за лаптоп – TRUST GXT 278 е истинско произведение на изкуството за вашия работен плот! Тя е оборудвана с яркочервена подсветка, която ще бъде особено подходяща за лаптопи за игри. Освен това има 3 настройки за регулиране на височината. Стилна, оригинална и функционална, охладителната подложка за лаптоп Trust GXT 278 Yozu никога няма да позволи на вашия лаптоп да се нагрее и ще осигури висока производителност!

За актуална към днешна дата цена и възможност за закупуване, моля последвайте връзката:

Актуална за днес цена за TRUST GXT 278

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.