Magic The Gathering: Modern Horizons 3 Commander Deck – Graveyard Overdrive е идеалното допълнение към колекцията ви от настолните игри. Това готово за игра тесте включва 100 карти, създадени да осигурят на играчите незабравими моменти на стратегически битки и вълнуващи приключения.

С Modern Horizons 3 играчите получават достъп до изобилие от нови и вълнуващи карти, предназначени за един от най-популярните формати на Magic – Modern. Независимо дали сте новак в света на Magic или ветеран, ще намерите нещо, което да ви зариби в този невероятен набор.

В този Commander Deck ще откриете разнообразие от картини, които могат да бъдат използвани за създаване на силни стратегии и уникални комбинации. Отличителните качества на този набор включват два традиционни фолиовани легендарни картони, нови карти, които досега не са били в Magic, и двустранни жетони за допълнително разнообразие в играта.

В допълнение към картите, в набора се включват и други аксесоари като двулицеви жетони, декова кутия, Колело на живота, стратегическо ръководство и карта за справка. Това прави Modern Horizons 3 Commander Deck – Graveyard Overdrive пълен пакет за всеки фен на Magic The Gathering, готов да се потопи в света на вълшебството и стратегическите предизвикателства.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]