Робот-прахосмукачка Roborock серия S6

Обявете война на мръсотията! Захранвани от мощен процесор и прецизна лазерна навигация, моделите S6 и S6 Pure точно картографират Вашия дом и след това могат да почистят една стая, няколко стаи или цялата къща.

Предимства на Roborock S6

  • Адаптивното маршрутизиране ускорява почистването.
  • Мощното засмукване повдига всяка прашинка дори от дълбините на килимите.
  • Задаване на последователност за почистване на помещения.
  • Многостепенна картография.

Цена за Серия Roborock S6

Актуални цени към днешна дата за S6 и S6 Pure може да видите в таблицата:

МоделЦЕНА
Roborock S6Виж Цена за Днес
Roborock S6 PureВиж Цена за Днес

Отива там, където искате

  S6 различава кухнята от детската и спалнята от хола. Можете да планирате почистване на една или повече стаи или цял етаж, да зададете последователността на стаите и дори да зададете различни нива на мощност за всяка стая или етаж. Почистването никога не е било по -лесно!

Умният е по-бърз

  Роботите S6 винаги знаят къде отиват. Мощен 32-битов 4-ядрен процесор (същият, който се намира в смартфоните) изчислява най-ефективния маршрут за почистване за всяка стая.

  Големият сензорен блок на Sensient, включително акселерометър, одометър, инфрачервен сензор, компас и други, дава на роботите Roborock S6 истинска панорамна визия. Те знаят къде се намират, обикалят стълбите, знаят как да излязат от трудни кътчета и не докосват ценни за Вас неща.

Почистване на труднодостъпни места

  Многостепенна картографска система с точен скенер LiDAR автоматично разпознава няколко етажа в къщата. Всеки етаж има свои собствени ограничени зони, невидими стени и нечисти зони. Роботът винаги знае на кой етаж е, така че няма нужда да отваряте приложението Roborock.

Вашият дом по вашите правила

  Ако предпочитате да почистите спалнята си сутрин и банята си в края на деня, можете да го направите. Чрез графика за почистване на стаите, просто кажете на робота в какъв ред и къде да почистите.

Може сами да начертаете невидими стени

  Защитете ценностите си с виртуални забранени зони или стени. Това може да направите в мобилното приложение. Такава площ може да бъде от 40 см до 10 м. Това ви позволява да защитите предмети като ваза или цяла стая.

Невероятна абсорбция

  Мощната засмукваща технология на HyperForce улавя прах и козина от домашни любимци с еднаква лекота, независимо дали почиства дървени подове или килими. Вентилаторът на прахосмукачката се върти със скорост 15 000 об / мин. Въздушният поток се подава чрез усъвършенстваната система със стабилна мощност, дори и с пълен резервоар за прах. Това е може би най -добрата роботизирана прахосмукачка за почистване след животни и деца.

Пълен гласов контрол

  Просто кажете няколко думи и къщата е подредена. Класова команда може да започне почистване, да изпраща Roborock до желаните помещения, да управлява няколко робота, да намери изгубен робот, да промени мощността на засмукване и т.н.

Roborock S6 Улавя алергени

  Вграденият филтър E1 улавя до 95% от алергените, включително цветен прашец и мухъл, така че въздухът във вашия дом винаги е чист, свеж и здрав. Филтърът може да се измие, което намалява броя на подмяните.

Мощен, но чист

  Новата четка има 250% по-висока плътност на четините и по -меки четини. Дори при въртене при 1350 оборота в минута. четката ефективно премахва праха и не наранява пода.

Едва доловим звук

  Почистване, когато имате нужда. Благодарение на 3 -те усъвършенствани схеми за премахване на звука, S6 е не само 50% по -тих от S5, но и звукът е по -приятен. Не звучи като обикновена прахосмукачка. Звукът е мек и тих, което ви позволява да го използвате дори късно през нощта или докато гледате телевизия.

Roborock S6 е Не само прахосмукачка

  Просто прикрепете микрофибър, изберете налягането на водата и роботът се превръща в прахосмукачка за пране с още повече възможности. Вашите подове ще блестят от чистота благодарение на изключително големия резервоар за вода от 180 ml на S6 Pure (резервоарът на S6 е с вместимост от 140 ml) Може да се мие 150 кв. м на етаж – почти цялата къща – с едно преминаване.

Още функции на S6:

  • Лесно сваляща се основна четка – Основната четка е много лесна за премахване и изваждане.
  • Кърпи за еднократна употреба – Закрепете, извадете, изхвърлете. Почистването на пода никога не е било по-лесно.
  • Живот на батерията – Мощната 5200 mAh литево-йонна батерия издържа 3 часа непрекъснато почистване.
  • Навиващ се кабел за зареждане – Зареждащият кабел е безопасно скрит, за да не разваля интериора.
  • Лесно обслужване – S6 е лесен за обслужване и частите се сменят бързо.

Още веднъж прилагаме таблицата с актуалните към днешна дата цени за двата модела S6 и S6 Pure:

МоделЦЕНА
Roborock S6Виж Цена за Днес
Roborock S6 PureВиж Цена за Днес
Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.