XPG DEFENDER PRO – шаси с размери в средата на кулата за Ultimate PC Build

XPG DEFENDER PRO демонстрира амбицията на XPG в PC Components чрез въвеждане на шаси с размери E-ATX Mid-Tower, което може да побере графична карта с дължина до 380 мм, което е достатъчно място за поддръжка както на NVIDIA®, така и на AMD® от най-високо поколение нови продукти и монтиран на процесора охладител с дълбочина до 170 мм. С достатъчно място за по-добро разсейване на топлината, размерите на XPG DEFENDER PRO E-ATX могат да осигурят бъдеща възможност за надграждане и много забавление от модифицирането. XPG Defender Pro има оптимизирана ефективност на въздушния поток, включително 3 XPG VENTO 120 ARGB вентилатора, предварително инсталирани за геймъри, които могат да бъдат разширени до 7, и е идеален за потребители, изискващи отличен баланс както на геймърският външен вид, така и на аеродинамичната ефективност.

Дизайн на предния панел с магнитна мрежа и ефективност на въздушния поток

Зашеметяващата и модерна дизайнерска концепция на XPG DEFENDER PRO започва от външната му страна, с преден панел с магнитна мрежа, позволяващ на ARGB лентите да блестят от различните слоеве твърд метал, докато всеки ARGB компонент може да блести и през Mesh панела. Той не само подобрява личното докосване към създаването на модификации, но също така насърчава въздушния поток да бъде оптимален отпред до края. Способен да поддържа до 360 мм радиатор отпред и 280 мм радиатор отгоре, XPG DEFENDER PRO е едновременно естетически елегантен и аеродинамично ефективен.

XPG E-ATX Избор на размери и дизайн на шасито 

XPG представи BATTLECRUISER, първото си шаси E-ATX през 2019 г., с 4-странични закалени стъклени панели и модулен дизайн на интериорната структура. Той получи многобройни медийни отличия и препоръки за своите многостранни възможности за индивидуална сглобка и гъвкавост. През 2020 г. XPG представя XPG DEFENDER PRO, с амбициозната цел за по-нататъшно разширяване на пътя, иницииран на шасито с размери E-ATX. Той е по-фин и изследва допълнително избора на външен дизайн на XPG: Exoskeleton©, подобряване на аеродинамичната ефективност и адаптиране на формата, без да се нарушава производителността. Подобно на своите предшественици, потребителите могат да избират между черни или бели варианти, за да отговарят на техния стил.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.