Acer-gaming

На 14 Януари Acer представи най-новите модели от гейминг линията си Predator, както и гейминг компютри Aspire V Nitro и Aspire. На специално организирано събитие от Acer представиха ноутбуците Predator 17X, V Nitro, 21X, Aspire VX 15, както и геймърски настолен компютър Aspire GX и революционният монитор Predator Z271T, с технология за проследяване на погледа.

Predator 21X

Predator 21X е първият в света геймърски лаптоп с извит екран, а на Българският пазар ще се предлага до 1-2 месеца. Супер лаптопа е скрил в себе си две NVIDIA® GeForce® GTX 1080 графични карти в SLI и процесор Intel® Core™ i7-7820HK , който има възможност за овърклок.

А софтуерът Acer PredatorSense дава възможност за контрол и индивидуално гейминг като ви позволява да променяте нястройките от централен интерфейс, включително осветлението, овърклокинга и скоростта на вентилатора.

Aspire GX

За най-запалените геймъри очакващи производителност, която само персонален компютър би предоставил Acer създаде серията настолни геймърски компютри Aspire GX. Компютрите са оборудвани с до 7-мо поколение Itel процесор, видеокарта до NVIDIA GeForce GTX 1070 и до внушителните 64 GB DDR4 RAM оперативна памет. Компютрите са VR Ready – пригодени за виртуална реалност, способни са да поддържат до 4 екрана еднвременно и 4K резолюция за максимално изживяване. Едвали някога ще почувствате липса на памет с хард диск от 3 TB и 256 GB  SSD в допълнение. Кутията е с LED осветление, вдъхновена от бойните брони и излъчва зловещо червено сияние.

По време на представянето беше организиран първия по рода си турнир по CS:Go у нас, на който геймъри от България (селектирани през Декември) се изправиха срещу отбора на BPro. В сражението победиха професионалистите от BPro, но БГ геймърите не се дадоха лесно.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]