представя ADATA  SE770G RGB външен твърд диск (SSD). Управляемостта на производителността на SE770G разполага с  USB3.2 Gen 2 и свързаност Type-C, скорости на четене/запис до 1000/800 MB/s и обширен панел с RGB осветление.

Смели и брилянтни

SE770G не е стандартният и скучен външен SSD. С просторният си RGB панел, той ще освети работното ви място у дома и в движение с ефектният си външен вид. В миналото външните SSD дискове бяха изтласкани в сянка, докато други украсени с RGB периферни устройства бяха в центъра на вниманието на настолните компютри на хората. С SE700G сега е време външните SSD дискове да заблестят.

Скорост

С USB 3.2 Gen 2, SE770G осигурява скорости на четене/запис до 1000/800 MB/s, което е до 12,5 пъти по-бързо от традиционните външни твърди дискове. Това означава, че може да прехвърли 10GB 4K видео файл само за 20 секунди. SE770G също така има USB Type-C свързаност, което означава безпроблемно включване, благодарение на симетричния си дизайн на конектора, който влиза правилно за първи път, всеки път, независимо от ориентацията.

Освен общата производителност, и геймърите ще оценят  SE770G. В допълнение към стилистичното си RGB осветление, той може да бъде свързан с конзоли за игра за разширено съхранение и по-бързо време за зареждане на играта.

Няма да имате проблем със съвместимостта на този диск и Вашата Операционна Система.

SE770G поддържа Android, macOS и Windows. Потребителите могат да се наслаждават на своите видеоклипове, снимки, музика и всичко останало по всяко време и лесно да ги споделят на множество устройства. За спокойствие на потребителите, ADATA SE770G се предлага с 3-годишна гаранция.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.