iRobot Roomba 976

Roomba – серия 976 ще отговаря за ежедневната поддръжка на пода. С помощта на навигацията iAdapt 2.0 с визуално позициониране и тристепенната система за почистване AeroForce, iRobot може системно да почиства пода. Вземете Roomba 976, задайте план за почистване и оставете останалото на робота прахосмукачка.

IAdapt 2.0 навигация

Високотехнологичната навигационна система iAdapt 2.0 осигурява перфектно почистване на вашия дом, независимо от размера и броя на стаите. Roomba 976 намира пътя и разпознава мебелите или вратите в съседната стая.

Размер на почистваната площ

С помощта на навигацията iAdapt 2.0 с функция за визуално позициониране и тристепенната система за почистване AeroForce на този модел, 185 квадратни метра могат да бъдат почистени с едно зареждане.

Robot Roomba 976 – Цена

Актуална към днешна дата цена може да видите, като последвате връзката:

Цена за iRobot Roomba 976

Подобрена тристепенна система за почистване AeroForce®

 iRobot Roomba 976 е оборудван с патентована 3-степенна система за почистване AeroForce. Страничните четки могат да почистват около мебели, стени и ъгли и други труднодостъпни части по пода на хола. Мръсотията се отстранява чрез две гумени четки върху различни повърхности и се всмуква в контейнера чрез мощен вакуум.

Система Dirt Detect

Roomba е оборудвана със система за откриване на мръсотия, която с помощта на акустични сензори открива силно замърсени зони, на които роботът обръща повече внимание.

Управление през мобилно приложение

Инсталирайки мобилното приложение iRobot Home на мобилното си устройство, можете да управлявате Roomba дистанционно-независимо къде се намирате.

AeroForce® почистваща система

IRobot Roomba е оборудван с патентована 3-степенна система за почистване AeroForce, която концентрира въздушния поток в тясното пространство между въртящите се четки и генерира мощен вакуум.

Ограничете зоната за почистване

Почистващото пространство на Roomba може да бъде отделено с помощта на виртуални стени. Виртуалната стена образува невидимо препятствие, през което роботът не може да премине. Функцията Halo във виртуалната стена създава невидим кръг, който ограничава работата на робота. Идеални за семейства с домашни любимци – роботите нямат право да влизат в периферията на купата, съдържаща вода и храна, за да не ги избутат и разлеят съдържанието.

Имайте предвид, че Виртуалната стена не е включена в стандартния пакет и тя трябва да се закупи отделно.

Ориентация в пространството

 iRobot Roomba 976 намира пътя и разпознава мебелите или вратите в съседната стая.

Възможност за презареждане

Roomba проследява състоянието на батерията и може да я презарежда, ако е нужно, дори по време на почистване. След което може да се върне откъдето е спряло почистването и да продължи работата си.

Срънична въртяща се четка

Чрез страничната четка, прахосмукачката може да почиства ефикасно места около мебели, покрай стени, ъгли и други трудни за достигане места.

Две гумени четки – екстрактори които се въртят една срещу друга

Система от две срещуположни въртящи  се гумени четки за различни повърхности с гумени ламели обират прахта и отпадъците от всички видове подови настилки. Направени са по начин, по който  отпадъците да не залепват по тях, което ограничава почти напълно необходимостта от поддръжка.

Мощна сила на засмукване

Системата AeroForce концентрира и ускорява въздушния поток между двата екстрактора. Така в комбинация с мотора увеличава петкратно всмукателната сила на робота (*в сравнение с Roomba серия 600). Филтрирането се осигурява от AeroForce® високо ефективен филтър.

Система Antitangle

iRobot оборудва прахосмукачките роботи със специална система ANTITANGLE, предотвратяваща заплитането в кабели. Ако четките попаднат на съпротивление, те сменят своята посока на въртене. Така iRobot 976се освобождава от препятствието и продължава своята работа.

Спира безопасно пред стълби

Специализирани сензори, поставени в долната страна на робота, умеят навременно да разпознаят свободното пространство и да предпазят прахосмукачката от падане по стълбите. Roomba 976 може да спре, да се обърне, след което да продължи в друга посока своето почистване

Roomba 976Основни функции:

•  Роботът автоматично зарежда батерията си през зарядната станция. Когато натиснете бутона за почистване, почистващият робот ще започне да чисти. След като почистването приключи, Roomba незабавно ще се върне към зарядната станция, за да презареди батерията си.

• Специален сензор, разположен в долната част на робота, открива свободното пространство навременно  и предотвратява падането му от стълбите. Роботът спира, обръща се и продължава да чисти в другата посока.

•  Прахосмукачката разполага с литиево-йонна батерия с голям капацитет.

• iRobot е оборудван със специална система ANTITANGLE за прахосмукачката -робот, за да се предотврати заплитането на кабела. Ако четките почувстват съпротивление, те ще променят посоката си на въртене. Това позволява на робота да се отърве от препятствията и да продължи работата си.

• Когато кофата за боклук е пълна, индикаторът на дисплея на Roomba ще покаже времето за почистване.

• Чрез активиране на режим SPOT роботът почиства концентрирана зона с диаметър 1 m.

Премиум функции:

• Roomba 976 е оборудван със система за откриване на мръсотия. С помощта на акустични сензори роботът може да открие силно замърсени зони и ще обърне повече внимание на тези зони.

• iRobot Roomba използва оптични сензори за откриване на по -замърсени зони и след това прекарва повече време в тяхното почистване.

• Високотехнологичната навигационна система iAdapt 2.0 може да почисти вашия дом перфектно, независимо от размера и броя на стаите. Roomba разпознава мебелите, различните препятствия и избира най-правилния метод за почистване на стаята.

• Като инсталирате мобилното приложение iRobot Home на мобилното си устройство, можете да управлявате Roomba дистанционно-независимо къде се намирате. Просто натиснете бутона за почистване и Roomba 976 ще започне да работи.

• iRobot Roomba 976 интелигентно следи състоянието на батерията и се връща към зарядната станция, когато е необходимо. След зареждане цикълът на почистване ще продължи там, откъдето е спрял.

Съдържание на опаковката:

  • 1x Roomba 976
  • 1x Зарядна станция
  • 1x Li-Ion батерия
Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.