По традиция Sony е сред лидерите при разработката на иновативни телевизори и съвсем логично днес компанията е и сред водещите играчи при навлизането на умните телевизори на територията на 4K Ultra HD качеството.

Тази тенденция е видима и при модела Sony 65XG8596 на компанията, който съчетава водещите технологични тенденции при умните телевизори. Телевизорът е с диагонал на екрана 65 инча или 163,9 см. и поддържа резолюция на картината 4K Ultra HD, LED (3840 x 2160).

Виж Актуална за Днес Цена за Samsung 75Q800T

Качеството на изображението, предлагано от модела, е подсигурено от някои от най-напредналите технологии в тази област, включително Dolby Vision, TRILUMINOS, X-Reality PRO 4K, Live Colour, както и Motionflow XR 1000.

Телевизорът е изчистен от странични елементи, почти без странични рамки и с две малки и ненатрапващи се крачета, което позволява на потребителите да се концентрират върху съдържанието. Дизайнът му е стилен и се предлага в сребрист цвят. Екранът е плосък – нещо, което вече се е наложило като стандарт в този тип устройства.

Моделът разполага с 16GB капацитет за съхранение на видео съдържание. Освен това поддържа и технология за USB запис, която улеснява свалянето на съдържание за достъпване през други устройства.

Той работи с операционната система Android на Google, в нейната модификация, подходяща за умни телевизори. Това му дава възможност по-лесно да се интегрира с екосистемата, поддържана от тази платформа.

Резултатът е достъп до огромен брой приложения, сред които някои от най-популярните видео и телевизионни апове – Netflix, YouTube, HBOGo и много други. Благодарение на избора на операционна система потребителите могат лесно да си свалят и други апликации по свой избор.

Sony 65XG8596 разполага с възможност за гласови команди и пълноценен гласов асистент, който отново е базиран на технология на Google. С негова помощ управлението на устройството е изключително лесно дори за потребители, които не са навътре в технологиите.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]