el-kola

Tesla е пионер в революционизирането на автомобилната индустрия, но вдъхнови конкуренция. На това можем само да се радваме. Faraday Future е калифорнийска компания, но не е традиционен производител на автомобили. Всъщност е технологичен стартъп, целящ да внесе технологиите на бъдещето в днешните коли.

През януари тази година, Faraday Future показа концепцията с кодовo име FF01. Тя имаше уникален дизайн и някои доста вълнуващи екстри, но си беше просто една идея. Мнозина критици бяха скептици за бъдещето на компанията. На тазгодишното изложение CES 2017 обаче всички замлъкнаха пред FF91 – истински, работещ автомобил с впечатляващи характеристики. Задвижва се от най-ефективните батерии в индустрията, които му позволяват да измине до 608км с едно зареждане. Мощността от 1050 конски сили означава, че лесно може да победи Tesla Model S в драг състезание. По-бърз е от Ferrari и луксозния Bentley SUV. Футуристичният дизайн на FF91 е правилната посока за бъдещето на автомобилите.

Екстериорът на FF91 е заоблен. Създаден е да бъде приятен за окото, докато в същото време позволява модерни технологии като автоматично паркиране и мобилност при висока скорост. Дори колелата са напълно нови. Аеродинамиката им се настройва автоматично, когато автомобилът усети нуждата за това на базата на информация, събирана от сензори. Вижте цялата презентация на FF91:

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]