LG-smart-chasovnik

Новите смарт часовници на LG вече са тук и изненадаха приятно с дългоочаквания Android Wear 2.0. LG Watch Style и LG Watch Sport разполагат с кръгъл P-OLED дисплеи, 4GB памет, Wi-Fi, Bluetooth, процесор 1.1Ghz Snapdragon Wear 2100, възможност за безжично зареждане и са устойчиви на прах и вода. По отношение на спецификациите, това е общото между тях.

Както може би се досещате от името, 1.38-инчовият LG Watch Sport е предназначен за фитнес маниаците и е снабден с вграден жироскоп, акселерометър, барометър и GPS сензори, които следят физическата активност и тренировките. Освен това има LTE свързаност и NFC, което означава, че поддържа Android Play. За да върви всичко това без проблем, часовникът е снабден с повече RAM памет от Style – 768, вместо 512MB – и батерия 430mAh.
Батерията на LG Watch Style от друга страна е 240mAh, а моделът е с една идея по-малък дисплей – 1.20 инча. Освен това е малко по-тънък и се предлага в три цвята, което е очаквано при насочените към модата часовници: титаниево, розово злато и сребристо. Каишките са от истинска кожа. Но Style не разполага с LTE, GPS и NFC, така че тук се лишавате от Google Play.

Android Wear 2.0 също излезе официално, но засега се предлага само с тези два часовника. Google потвърдиха, че ще се появи ъпдейт за предишните часовници, но не знае кога точно.
Wear Sport се продава в Америка за $349, докато по-малкият и беден на функции Style е $249 ($279 за версията в розово злато). И двата влязоха официално в продажба на 10 февруари.

lg-chasovnik0-

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]