televizori-2018

stroke

Виж Телевизорите на ОФЕРТА

Днес плоските , елегантни и пространно разположени телевизори, изобилстват от екстри, коя от коя по-интригуващи.
Съвсем нормално е в морето от марки и най-нови функции, да си зададем въпроса кой е подходящият модел телевизор?
В първите дни на 2018 г. Ви предлагаме една селекция от марки и модели телевизори, които според нас се отличават по различни параметри като най-добрите на пазара в момента. Направихме проучване, за да предложим класация и да Ви помогнем в избора на подходящия за Вас телевизор.

Ето и топ 5 на най-добрите модели телевизори за 2018:

5 място  LED Horizon, 43″ (108 cм), 43HL8500U, 4K Ultra HD

horizon-2018

Един от най-достъпните като цена LED телевизори с широк 43“ инча екран с марка Horizon. Марка от по-нисък ценови клас, но по нищо не отстъпваща на качество и функционалност. Произведен в Турция, продуктът се отличава със следните характеристики, поставящи го като фаворит сред класа си:
– 4K Ultra HD TV реозлюзия
– Тясна рамка
– Технология – CLEAR MOTION ENGINE (CME) – позволяваща чист образ и картина при сцени с висока динамика на движението, съчетаващи скорост на опресняване на екрана с обработка на изображението.
– DOLBY DIGITAL и DTS-HD – със система за съраунд звук и декодер DD+, Horizon предлага реалистично звуково изживяване и допълващо визуализацията.
– Динамичен контраст – 1100:1
– Резолюзия на екрана в пиксели – 3840 x 2160
– PERSONAL VIDEO RECORDER (PVR) – Само с помощта на USB 2.0 порта на Horizon, без DVD системи или други устройства, можете да записвате любимите си телевизионни предавания / филми, като използвате вградената функция PVR.
– И не на последно място , марката попада в ниския ценови клас, позволяващ покупка на цена от 559 лв. (в зависимост от мястото на закупуване).

 

Виж Актуална цена за Horizon 43HL8500U

4 място Panasonic LED Smart, 50″ (125 cм), TX-50EX703E, 4K Ultra HD

panasonic-tx-50eh703E

Инженерите и дизайнерите на Panasonic TX-50EX703E следват тенденциите в последните технологични течения и съчетават вълнуващото изображение на 4K и HDR с фини линии и стилен външен вид. 2018 ни с посреща един от най-добрите модели на пазара в лицето на Panasonic TX-50EX703E. Ето и основните отличаващи го характеристики, заради които моделът е предпочитан избор:
– 4K HDR технология – Реалистични цветове с подобрена обработка на изображението
– Широка гама от цветове – цветовете се възпроизвеждат с абсолютна точност в широк спектър чрез функциите – Wide Color Phosphor и Wide Colour Spectrum за фини нюанси на цветовата палитра
– Резолюция на екрана (пиксели) – 3840 x 2160; 1600 Hz
– Поддържа няколко HDR формата, основните от които са DR10, стандартен HDR формат за филми и Bluray UHD, а сега и Hybrid Log Gamma, HDR формат за телевизионни предавания.
– Гласова навигация
– Запис на твърд диск / US
– Бърз и интуитивен достъп до онлайн съдържание и меню
– Три независими HD тунера
– Този модел на Panasonic се отличава с високи характеристики и ниво на софтуерно оборудване, което поставя модела в по-висок ценови клас. Моделът можете да откриете на цени, започващи от 1300 лв.

 

Виж Актуална Цена за Panasonic TX-50EX703E

3 място Philips 55PUS6482/12 Smart Android, 55„ (139 cм), 4K Ultra HD

philips-55-139-cm-4k-ultra-hd-55pus6482

С най-новият модел от Philips, Smart Android 55PUS6482/12, 4K Ultra HD, внасяте в дома си освен нова придобивка, също така и ново усещане при гледането на телевизия. Домът Ви ще получи още един нюанс на уютност, който ще бъде внесен с това технологично бижу на марката Philips. Контраст, цветове и рязко разгръщане на картината, даващи оптическо усещане за по-жива и динамична картина. А ето и с какво още изненадва и очарова новият модел:

– Технологията Ambilight прожектира широко сияние от три страни на телевизионния Ви екран върху стената зад него. Това прави образа, цветовете и вълнението, част от цялостната атмосфера на стаята.
– Мощен Процесор Philips Quad Core с вграден Android
– Ultra HD качество на картината с Pixel Plus Ultra HD – за плавни изображения с детайли и дълбочина
– High Dynamic Range Premium (HDR Premium) е нов видеостандарт – прилагащ цялата заложена необходимост от контраст. За най-бялото бяло и най-плътното черно.
– Natural Motion за плавни, но отчетливо движещи се изображения – удвояване на кадрите до 50 промени в секунда (не досегашните 24 кадъра), за да отстрани всяко трептене в изображението.
– 16 GB разширяма памет, за да запазите любимото Ви съдържание, Google Play магазин и онлайн колекция от филми, музика и игри.
– Philips Premium Color – Резолюция на екрана (пиксели) 3840 x 2160 и яркост 400 cd/m² – с обработка на 4 трилиона цвята.
– Ultra resolution upscaling технология с над 8 милиона пиксела.
– Micro Dimming Pro – сензор за светлина и софтуер за анализ на картината в 6400 точки от екрана, за максимален контраст денем и нощем.
– DTS HD Premium Sound – дълбок и богат диапазон на звуци, баси и фини шумове, кристално ясни диалози.
– Philips, Smart Android има едно леко надграждане в ценовия клас, започващо от 1799 лв., но тук освен множеството функционалности, се сдобиваме и с екран от 55 инча, което е допълнителен плюс за цената.

 

Виж Актуална Цена за Philips 55PUS6482

 

2 място QLED Smart Samsung 55Q7C , 55 „ (138 cм), Извит,  4K Ultra HD

samsung-55-138-cm-izvit-55q7c

Тук ще представим втория подгласник в нашата класация, въпреки че позицията му не отстъпва по нищо на фаворита при избора на телевизор. Описваме SAMSUNG, ще говорим за уникална QLED система, патент ексклузивно на марката. На кратко, какво представлява QLED – показване на всеки пиксел със светлина, а „квантовите точки“ са предназначени да разширят дълбочината и да подобрят възпроизвеждането на цветовете. Самите нанокристали обаче не излъчват светлина и изискват осветление като конвенционални светодиодни панели. И след това техническо уточнение, нека видим с какво още очарова QLED Smart Samsung:

– Quantum Dot технология, за перфектни, никога неизбледняващи цветове.
– Q Color – цветовете са обемни, с широк цветови диапазон, яркост от 1500 cd / m2.
– Q Contrast – Контастът е максимално силен, независимо от светлината в стаята или тъмнината през нощта; Резолюция на екрана (пиксели) – 3840 x 2160; Ultra black.
– Q зрителен ъгъл – отличните зрителни ъгли и ярките цветове позволяват перфектно възприятие, независимо от позицията на гледане. Няма изкривяване на цветовете в зависимост от ъгъла на гледане;
– Q ENGINE процесор за оптимално качество на изображението;
– HDR (High Dynamic Range)1500
– 3 независими телевизионни тунера;
– 4 високоговорителя, sabuffer, Dolby Digital, DTS
– гласов контрол за избор на програми и едно универсално дистанционно управление;
– интерфейс SMART HUB и AUTO DETECTION;
– WI-Fi, LAN, 3 USB Изхода, Bluetooth, 4 HDMI порта
– Невидими връзки, посредством един прозрачен оптичен кабел за всички устройства + захранващ кабел
– Прикрепяне плътно на стената без разстояние, извит екран с елегантен завършек БЕЗ рамка
– Smart View за пълен контрол на телевизора от Smart телефон
– Всички описани по-горе функционалности само потвърждават оптималните и интуитивни характеристки на QLED Smart Samsung. Макар и в малко по-високия ценови клас, стартиращ от 2949 лв, за 55 инча, този телевизор предоставя нещо повече от визуално изживяване.

 

Виж Актуална Цена за Samsung 55Q7C

 

 1 място SONY 55A1, 4K OLED Smart  55„ (138.8 cм) Ultra HD

sony-55-138-8-cm-55a1-4k-ultra-hd

Ето го и нашият фаворит, който заема челна позиция в класацията ни – OLED Smart SONY, 55„. Марката SONY е не просто стил и класа доказана през годините, но и качество с ненадминато висок стандарт в технологиите. За SONY няма да правим високопарни описания на картината и звука, нито на дизайна и цената. Ще опишем кратко и точно характеристиките и функциите, а Вие сами ще направите избора си.
– 4K HDR Processor X1™ Extreme – за цветове такива, каквито са. Без скрити зони с тъмни сенки или ярка слънчева светлина – вече всички те са пълни с яснота и детайли.
– Дисплей TRILUMINOS™ – най-богатата палитра от нюанси в цветовете, която съществува. Резолюция на екрана (пиксели) 3840 x 2160.
– ТЕХНОЛОГИЯ ACOUSTIC SURFACE™ – за разлика от всички други модели телевизори, SONY OLED BRAVIA произвежда звука си от цялата площ на екрана, с 50 W изходен звук, Sound modes, S-Master, S-Force, Front Surround, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse Alternate Audio (Digital), Advanced Auto Volume Auto Mute (on no signal), Clear Phase Speaker, Auto Surround.
– X-Reality™ PRO – отделните части от всяка сцена се анализират и съпоставят със специална база данни за изображения, която независимо обработва контраста, цветовете и ръбовете при всеки отделен пиксел.
– Пълна интеграция на мобилните приложения + гласов контрол с помощта на Android TV™
– Тясна и фина рамка за свобода на картината и липсваща стойка на корпуса насочва фокуса на вниманието Ви върху екрана.
– Motionflow™ XR – за плавни и резки детайли на движението дори при динамични сцени.
– Ъгъл на визуализиране 178 / 178 градуса, Panel Refresh Rate (Native Hertz) 100Hz
– Object-based HDR remaster – за анализ на обектите във всяка картина, допринасящ за сцени с непостижим до сега реализъм.
– Super Bit Mapping™ 4K HDR – за по-гладка и по-естествена картина, намалявайки нейната цветова сегментация. За образ с фина цветова градация.
– Google Play™ – свят от съдържание и приложения събран във Вашия телевизор.
– 3 USB Порта, 4 HDMI порта, Bluetooth, Wi-Fi, LAN, Слот CI+, Channel Block (с парола)
– USB HDD REC – позволява запис с едно докосване и с таймер на цифрово излъчване върху всяко устройство с твърд диск и USB с капацитет до 2 TB.
– OLED Smart SONY BRAVIA е във високия ценови клас, като цената за 55“ започва от 5499 лв.

 

Виж Актуална Цена за SONY 55A1

Изборът на телевизор в 2018 година е подчинен освен на десетки нови технологии, така и на широк ценови диапазон. Дали ще предпочетете най-новите функционалности и дизайнерски решения или ще заложите на практичност или неотложна нужда, изборът остава въпрос на предпочитания, информираност и бюджет.

Преходът от телевизори с кинескоп към компактни и с плосък LCD екран се превърна в една от най-забележителните революции в света на телевизията.

 

stroke

Виж TOP Телевизорите на ОФЕРТА в еМАГ

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]