Едно От Най-Очакваните Събития на Търговския Календар – Black Friday на eMag.bg

Специалистите в търговската индустрия с нетърпение очакват един от най-големите търговски събития на годината – Black Friday.

По целия свят Black Friday ще се проведе на 24 ноември 2023 година, но…

У нас по традиция нещата са по-различни, изключение не прави и Черният Петък, който всяка година се провежда на различна дата от датата на Black Friday – от eMAG, които държат правата за търговската марка Black Friday, всяка година подраняват с неговото провеждане, обикновено с една седмица.

много очи са обърнати към eMag.bg

И докато датата на този търговски феномен не е официално обявена от EMAG – една от водещите онлайн търговски платформи в България, за да видят какво ще предложи през този период.

Според неофициални източници, eMag.bg се готви да предостави невероятни намаления и промоции на широка гама от стоки, включително електроника, дрехи, обувки, козметика и електроуреди. Клиентите могат да се надяват на оферти, които ще им помогнат да спестят значителни суми пари, като същевременно си осигурят висококачествени продукти.

Всяка година, Black Friday се превръща в масова търговска панагюрска, където милиони хора по света се включват в търсенето на най-добрите оферти. eMag.bg, като важен участник в този глобален търговски празник, винаги успява да предложи на своите клиенти нещо специално.

Докато двете предполагаеми дати за Black Friday в 2023 г. – 17 Ноември и 24 Ноември – все още не са официално потвърдени от eMag.bg, е очевидно, че компанията възнамерява да осигури на клиентите си възможността да се възползват от най-добрите промоции и намаления през тази година. А на какво се базират тези наши предположения? – на официално обявените данни от миналогодишният черен петък, който емаг проведоха, по време на кампанията над 500 хиляди продукти са били с най-ниска цена имено на черен петък спрямо година назад, а ето и цялата статистика:

Како се случи на Черенния петък в еМАГ миналата година?

През миналогодния черен петък в eMAG, потребителите се оказаха изключително активни, отделяйки средно 591 лв. за своите поръчки. В средната кошница бяха добавени по три продукта. Интересно е, че върховият момент на пазаруване бе отчетен в „Златната секунда“ – точно в 9:01:02 ч. и 12:02:51 ч., когато бяха поръчани невероятни 82 продукта за една секунда.

Най-високата стойност на поръчан продукт беше DJI Mavic 3, Cine Premium Combo, който струваше 8 569,99 лв. През първата минута на кампанията бяха направени 1095 поръчки. Въпреки това, най-внушителното число са над половин милион продукта, част от eMAG Black Friday, които предлагаха най-ниска цена на платформата през последната година (валидно за периода 1.01-18.11.2022 г.), но това не включва продукти извън платформата emag.bg. Тези статистики показват, че миналогодният черен петък в eMAG бе съсредоточен върху високите нива на активност и невероятни оферти за множество потребители.

С толкова много предложения и възможности за спестяване, Black Friday на eMag.bg се очертава като събитие, което няма да остави никого равнодушен. Клиентите могат да се подготвят за това едно от най-интензивните търговски събития на годината и да се насладят на невероятните намаления, които eMag.bg ще предложи.

В крайна сметка, единственото, което остава на клиентите е да следят внимателно за обявяването на официалната дата за Black Friday на eMag.bg и да се подготвят за този грандиозен търговски празник. Неизбежно е, че искрящите намаления ще предложат невиждани възможности за спестяване и ще направят този Black Friday незабравим за всички клиенти на eMag.bg.

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]