Насладете се на управляван от човешкия интелект, с 4K телевизор SONY BRAVIA XR – серия X90J. В комбинация с  отличния контраст на LED панела със силата на когнитивния  процесор от ново поколение  XR, ще се потопите в едно истинско забавление. Серията X90J включва 4 диагонала на екрана от 50 до 75 инча, ето таблица с размерите и точните модели на всеки един от четирите модела в серията X90J:

МоделЦЕНА
50 инча: SONY 50X90J
(XR-50X90J)
Виж Цена за Днес
55 инча: SONY 55X90J
(XR-55X90J)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65X90J
(XR- 65X90J)
Виж Цена за Днес
75 Инча:SONY 75X90J
(XR- 75X90J)
Виж Цена за Днес

Първият телевизор в света, работещ чрез когнитивна интелигентност

SONY BRAVIA възпроизвежда картина и звук по абсолютно нов начин, чрез когнитивния процесор от ново поколение – XR. Той анализира по интелигентен начин как хората възприемат визуално и слухово света около себе си и го пресъздава, предоставяйки ви ново изживяване и интегрирайки ви напълно в сцената.

Какво е когнитивната интелигентност?

Начинът, по който хората възприемат света, се основава на информация, която достига до мозъка едновременно от очите и ушите ни. Традиционният изкуствен интелект може отделно да открива и анализира елементи като цвят, контраст и детайли. Когнитивният процесор XR на SONY BRAVIA (използван и в четирита модела – 50X90J – 55X90J – 65X90J и 75X90J)  може незабавно да анализира кръстосано всеки елемент като мозък.

Sony X90J позволява анализ на голям обем информация по същия начин като мозъка на човек

За да създаде това усещане по-близо до реалността, Cognitive Processor XR на SONY BRAVIA  разделя екрана на много малки области, разпознавайки отделни обекти в тях по-добре от всякога. Освен това той може да извършва сравнение и анализ на милионите малки елементи, съставляващи  картината и то само за една секунда, подобно на начина по който работи нашият мозък.

Точна 4K картина

Насладете се на естествени и реалистични изображения в дълбочина. Процесорът от ново поколение на SONY X90J , използва анализ на човешкото възприятие, за да извърши незабавно кръстосано анализиране и оптимизиране на милиони малки елементи. В комбинация с LED панел, тази технология създава ултрареалистични изображения, с реалистичен контраст.

Баланс и хармония на елементите от цялостната картина на екрана

За разлика от обикновените телевизори, които настройват всички елементи на картината на едно и също ниво, SONY BRAVIA XR X90J използва своята специфична функция  за кръстосан анализ, която може да комбинира всеки елемент с други подобни, за да го настрои до най-добрия ефект, така че да  получите на екрана си хармонична и естествена картина.

Фокус както човешкото око

Телевизорът SONY BRAVIA XR работи също като човешкото око, фокусирайки всяка сцена поотделно и подобрявайки всеки дребен детайл от обекта, откроявайки  го с естествено усещане за дълбочина – точно като в реалния свят.

Богата палитра от естествени красиви цветове

Цвят, който е представен естествен и красив за възприемане от окото на човек. С когнитивния процесор XR на SONY X90J, дисплеят има достъп до по-богата палитра, възпроизвеждайки всеки цвят, който е малко по-различен от околната среда. С разширения нюанс и наситеност в цветовата палитра, можете да се насладите на ярки тонове и реалистични текстури. Дори светлите цветове  ще изглеждат много наситени на екрана.

Реалистична дълбочина с наситено черно и силна яркост

Усетете истински реален контраст с когнитивният процесор XR на  SONY BRAVIA, извършващ сравнителен анализ на данните и прецизиращ картината по същия начин, по който човешкото око е способно да фокусира света, за да получите реалистични цветове и дълбочина на картината от екрана.

Интелигентният начин да пресъздадете изгубената текстура

Независимо от съдържанието или източника, можете да се насладите на забавление, близко до 4K с XR 4K увеличение. Когнитивният процесор XR на SONY BRAVIA, осъществява достъп до големи количества данни и интелигентно възвръща загубени текстури и детайли, за да се получат реалистични образи. Вижте подробна информация като ясно очертана козина на животните и скали в детайли, която се губи на екрана на обикновен телевизор.

Интелигентна обработка на движенията без размазване на сцени

Гледането на спортни събития и бързо движещо се съдържание са подобрени. Когнитивните процесори XR и XR Motion Clarity  на SONY, анализират кръстосано картината, за да гарантират, че движението на екрана остава плавно, ярко и ясно.

Превърнете всеки звук в изживяване от нов тип със Sony X90J

Най-модерната технология на високоговорителите с когнитивен процесор XR на SONY BRAVIA от ново поколение, може да превърне всеки звук в ново изживяване. Каквото и да гледате, звукът ще се чува по-ясно и прецизно. Насладете се на забавлението по изцяло нов начин, с перфектна хармония между звук и картина.

Картинни звукови ефекти, които перфектно съответстват на действието

За да получите аудио изживяване в съответствие с вашия светоглед, XR Sound Position може да ви осигури истинския звук зад екрана. С високочестотните високоговорители за позициониране на звука зад изображението, звукът е прецизно интегриран със съдържанието на екрана, което носи наистина завладяващо съпреживяване със сцените.

Цялото забавление може да бъде надградено до 3D съраунд звук

С телевизорите SONY серия X90J всичко, което гледате, може да получи истинска обработка на съраунд звук. XR Surround произвежда съраунд звук отстрани и отгоре, без да са необходими допълнително монтирани високоговорители, за да изживеете истинско 3D аудио.

Най-доброто със звук от Sony

В комбинация с аудио оборудването на Sony, телевизорът от ново поколение SONY BRAVIA X90J осигурява завладяващо аудио-визуално изживяване с невероятно XR качество на звука и картината.

Пригответе се да използвате 360 пространствен звуков персонализатор

Персонализирайте Dolby Atmos със SRS-NS7 и SONY BRAVIA XR, за да се насладите на 360-градусов съраунд звук. С избраните слушалки Sony имате възможност да изживеете 360 пространствен звук, чрез безжичния предавател WLA-NS7, който може да закупите отделно.

Voice Zoom 2 подобрява гласа за по-ясни разговори

Слушайте телевизионните разговори по-ясно, без да увеличавате силата на звука. Дори ако гласът се чува трудно ясно, Voice Zoom 2 ще открие типа глас, ще го анализира и ще подобри яснотата му.

Хиляди филми и предавания, само със звука на гласа ви, на Вашия нов 50X90J – 55X90J – 65X90J или 75X90J

Използвайте гласа си, за да намерите какво да гледате. Говорете само за заглавието. Или кажете „покажи ми научно-фантастично или приключенско телевизионно шоу“.

Любимото ви съдържание на смартфон с голям екран

Наслаждавайте се на любимите си видеоклипове, снимки, игри и т.н. Прехвърлете всичко, което искате да гледате на големия екран на SONY BRAVIA XR  бързо и лесно от вашето iOS или Android устройство.

Използвайте интелигентно дистанционно управление, за да навигирате всички свързани устройства

Можете да използвате интелигентното дистанционно управление на SONY BRAVIA XR X90J, за да управлявате всички свързани устройства. Достъп само с едно щракване до услуги за стрийминг на видео, за да възпроизведете предавания и филми в стаята си за секунди.

X90J има красив минималистичен дизайн, подобряващ забавлението

Минималистичният дизайн на SONY BRAVIA XR серия x90j, увеличава екрана и намалява рамката, което ви позволява да се съсредоточите върху най-важното нещо – картината. Телевизор, създаден за очарователен звук, независимо дали е на стойка или на стена.

Тънка стойка, луксозен външен вид и усещане

Ултратънката стойка на SONY BRAVIA XR  е проектирана да пасне перфектно на телевизора и да допълни дизайна в интериора на вашата стая.

Отлична картина и звук, незасегнати от околната среда

Отпуснете се и се насладете на завладяващото изживяване. Уникалната технология на SONY BRAVIA XR X90J за оптимизиране със сензор за светлина може автоматично да регулира изображението и звука според околната среда.

Sony X90J – Цена

Прилагаме още веднъж таблицата с размерите и цените за четирите модела от серия X90J:

МоделЦЕНА
50 инча: SONY 50X90J
(XR-50X90J)
Виж Цена за Днес
55 инча: SONY 55X90J
(XR-55X90J)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65X90J
(XR- 65X90J)
Виж Цена за Днес
75 Инча:SONY 75X90J
(XR- 75X90J)
Виж Цена за Днес

Образува отличен естествен контраст с нашия най-добър 4K LCD- Sony X95J

Насладете се на изображения с реалистична дълбочина и контраст от XR Contrast 10 Booster. Той пресъздава красиви снимки от всеки ъгъл и силен бас от вградения субуфер, използвайки минималистичния дизайн на One Slate и невидим контур на рамката на SONY BRAVIA XR. Повече за серията X95J Вижте тук

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4.5]