$1*/ mo hosting! Get going with GoDaddy!

В борбата за нови клиенти хостинг провайдърите се надпреварват да пускат намаления и нови промоции, а най-големите фирми в световен мащаб, като Godaddy например, могат да си позволят да пуснат промоция на хостинг с безплатен домейн на цена от 1 долар на месец при предплата за цяла година, или за $12 ще получите хостинг и домейн за цяла година, което прави това може би най-атрактивната оферта в интернет за тази услуга.

Промоцията за хостинг и домейн няма срок на валидност – при достигане на определената бройка промоционални пакети с намаление от 90%, ще приключи автоматично:

( за да съществува този сайт трябва да покриваме разходите му, ето защо ако закупите хостинг план, ще вземем процент от печалбата. Когато натиснете на връзката към на Godaddy, заради новите директиви на Европейския Съюз ще се появи уведомително съобщение от: това е компания, която партнира с Godaddy и използва „бисквитки“. За да посетите сайта Godaddy ще трябва да натиснете бутонът „Continue to Site“)

 stroke

Възползвайте се Сега от Хостинг и Домейн за $1 

*Сайтът е на английски и ако имате затруднения при регистрацията може да видите това ръководство

Редовната цена на този хостинг пакет в Godaddy е $8 на месец, в другите хостинг провайдъри цената на подобен пакет хостинг също е между 8 и 10 долара на месец, за сравнение цената в България е около 8-10 лева на месец за хостинг. Цената на .com домейн в godaddy е $11, в българия около 22-25 лв за година. Както сами виждате с тази промоция ще спестите около $100 долара за една година, а спрямо хостинг в България около 120 лева. За да платите е необходимо да имате дебитна или кредитна карта, а ако имате притеснения може да изпозлвате и Paypal за да не вкарвате номера на картата си в интернет (което е абсолютно безопасно за доверени търговци като Godaddy) .

Какво включва промоционалният хостинг пакет?

Промоцията е валидна за „Economy“ хостинг план и включва:

  • Безплатен Домейн .com
  • Хостване на 1 Уеб Сайт
  • Unlimited Bandwidth 
  • 100 GB дисково пространство
  • Може да изберете cPanel , Parallels или Plesk – cPanel е най-популярният hosting контролен панел.

Хостинг пакет с горните характеристики е напълно достатъчен за стартиране на нов уеб сайт, още повече тъй като ще имате cPanel с помощта само на един клик ще може да инсталирате най-популярната система за управление на съдържание – WordPress и да стартирате вашият сайт за няколко минути след покупката.

Тъй като компанията е международна и лидер на пазара – има датацентрове навсякъде по света. След като завършите поръчката си ще може да изберете в кой дата център да се хоства вашият сайт – в Европа, Азаия или САЩ – в зависимост от това къде се намират по-голямата част от посетителите ви, ако сайтът ви е на Български, то изберете Европа. Това ще направи вашият сайт още по-бърз.

Предимството да имате хостинг и домейн от Godaddy едновременно освен надеждност, е и фактът че не се налага да правите абсолютно никакви настройки за да качите сайта си онлайн (NS сървъри и т.н) – всичко се конфигурира автоматично

Кои са Godaddy и мога ли да им се доверя?

Godaddy е компания листната на борсата, оперира, като хостинг провайдър и домейн регистратор, за 2016 година компанията е поддържала над 61 милиона домейна, което я превърна в световен лидер в регистрацията на домейни. Компанията има около 5000 служители в световен мащаб, а от последните 5-10 години започва да взема все по-голям дял и от хостинг продажбите в Света. Именно фактът, че са световен лидер в сферата си, им позволява да пускат толкова примамливи промоции за хостинг и домейн услуги – а идеята е ясна, получавате страхотна услуга почти без пари, с което ви печелят като клиенти и за идните години.

Тъй като промоцията няма да бъде дълго време онлайн ви препоръчваме да се възпозлвате сега:

stroke

Вземи Хостинг и Домейн за $1