През последните няколко години, явлението Черен Петък започна да се провежда и в България с истински намаления, разбира се бяха нужни няколко години преди денят с най-големите намаления през годината, да се превърне наистина такъв, а не само името му да бъде „Черен Петък“. Събитието се провежда не само в моловете и магазините за техника, но и с пълна сила в онлайн магазините, един от онлайн магазините, който има голяма заслуга Черният Петък, да се превърне в това което е еМАГ – където събитието се провежда от 2013 година, а през изминалата 2016 например само за първите 3 часа са продадени над 100 000 продукта в еМАГ.

stroke

Намаленията за Черен Петък Може да Видите Тук

emag

През изминалата година в този ден eMAG пусна над 300 000 продукта с  намаления – едни от най-отявлените оферти бяха:

Apple iPhone 5S, 16 GB, който беше на цена от  399.00 лв. за сравнение в момента този модел, година по-късно струва 679 лв.

Конзола Sony Playstation 4, 1 TB също за 399 лв

Лаптоп Lenovo IdeaPad 110-15IBR , който беше предложен на цена от 299 лв.

Друга много примамлива промоця, която не беше за изпускане бе 55 инчовият телевизор Star-Light на цена от 499 лв.

Това бяха някои от най-примамливите предложения, разбира се с ограничени количества между 150 и 200 бр. от продукт, което доведе до изчерпването им още в ранни зори, затова основното правило когато пазарувате на черен петък е да сте проверили цените на конкретните продукти които искате предварително и щом намерите подходящото намаление – действайте светкавично.

На 23 Ноември, когато имаме повече информация от търговеца ще разкрием най-примамливите намаления от които ще може да се възползвате в деня на намаленията.

Припомняме, че миналата година беше белязана и от скандал с търговското наименование Черен Петък, когато компанията собственик на ЕМАГ регистрира търговското наименование Черен Петък – което и дава право да го използва ексклузивно в търговските си реклами, тъй като от това се породи скандал и доста дебати – бързо след регистрацията на търговската марка Черен Петък – от ЕМАГ пуснаха официално изявление, че няма да имат претенции Черен Петък да бъде използван в промоционалните кампании на търговците в България – което разбира се е и правилното решение, защото в противен случай това обрича само по себе си най-голямото шопинг събитие в света на неуспех.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]