На 28 септември 2020 г.  XPG представи модул паметта XPG GAMMIX D20 DDR4. Спортен, тъмен и остър дизайн с работни честоти до 4133MHz, GAMMIX D20 ще помогне на потребителите да стигнат до играта си със стил.

GAMMIX D20 се предлага с малко плашещ, черен или сив радиатор, който взискателните геймъри и любителите на компютрите ще намерят за приятен. Неговата лъскава анодизирана метална повърхност и х-образен дизайн пораждат подобно на броня качество, от което крещи мощност. Потребителите, които търсят алтернатива на по-бързите RGB модули, ще оценят GAMMIX D20. Той не само изглежда като сериозен игрален DDR4, но също така има и производителност на такъв, работещ на честоти до 4133MHz. Потребителите могат също да изберат модели, които работят на 3200MHz и 3600MHz.

За да осигури високо ниво на съвместимост между платформите, GAMMIX D20 е преминал цялостно тестване за проверка с широк спектър дънни платки от различни марки и е тестван за работа с най-новите платформи AMD и Intel®. GAMMIX D20 има пълна съвместимост с Intel® XMP 2.0, за да направи овърклок без усилие, когато е инсталиран на компютри, които също поддържат XMP 2.0 за безпроблемен овърклок, без да влизате в BIOS.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]