Насладете се на звук и контраст от невероятно качество, с най-добрият 4K LCD телевизор от SONY – серията XH95 с операционна система Android. Нов подобрен контраст и тънък дизайн на декоративна рамка, осигуряват едно завладяващо зрително изживяване от всички ъгли. Звука и картината съвпадат прецизно, като звука на действията от екрана идва от точното място. Серията се предлага в 5 диагонала на екрана от 49 инча до внушителните 85 инча – подхдоящи за огромен хол или заведение. Ето таблица с размерите и точните модели:

МоделЦЕНА
49 инча: SONY 49XH9505
(KD49XH9505BAEP)
Виж Цена за Днес
55 инча: SONY 55XH9505
(KD55XH9505BAEP)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65XH9505
( KD65XH9505BAEP)
Виж Цена за Днес
75 Инча:SONY 75XH9505
( KD75XH9505BAEP)
Виж Цена за Днес
85 Инча:SONY 85XH9505
( KD85XH9505BAEP)
Виж Цена за Днес

По-наситени черни нюанси и увеличена яркост от всички ъгли

Силният процесор, използван в SONY BRAVIA 4K Ultra HD – серия XH95, има способност да анализира данните, засилва цветовете, яснотата и контраста на картината. Може да видите по-подробни детайли в сенките  с Full Array LED телевизионния екран за по-реални образи от всички ъгли с по-минимални размазвания в сцените. X-Wide Angle е наличен за модели над 55 инча.

Звука и картината са съчетани в едно цяло с  дискретен високоговорител

Високоговорителя за високи честоти на SONY BRAVIA 4K Ultra HD – серия XH95, открива източниците на звукови вълни на екрана по начин, по който прецизно да се контролира аудиото от точните части на възпроизвеждане на сцените от най-високо качество. Acoustic Multi-Audio е налично за модели над 55 инча. X-Balanced Speaker е наличен на телевизори с размер на екрана между 55 и 75 инча.

Равна повърхност, без да се разсейвате от картината

SONY BRAVIA 4K Ultra HD – серия XH95, разполага с елегантен, равен дизайн с дискретна стойка и тънка рамка в декоративен вид, чрез която зрителния ви фокус ще може да се задържи върху картината.

Насладете се на прецизност и реалистичен контраст

С 4K Ultra HD телевизорите SONY BRAVIA от серия XH95, може да усетите истинска реалистична картина с най-фини детайли в образа. Отделно осветените свтедотиоди на Full Array LED осигуряват по-реален контраст, което прави светлите зони по-светли, а тъмните – по-тъмни. Контрастът се подобрява допълнително от X-tended Dynamic Range PRO, настройващ яркостта в съображение със сенките и светлината.

По-реален цветови контраст с обектно базиран HDR ремастер

С обектно базирания HDR ремастер на SONY BRAVIA 4K Ultra HD – серия XH95, цветовете на всеки отделен обект на екрана са анализирани  и контрастът е коригиран, за разлика от обикновения телевизор с една скала за контраст  от черни към бели тонове. Обектите са подобрени поотделно и телевизорът възпроизвежда повече дълбочина на текстурите и по-реалистичен образ.

Разделителна способност на ново ниво, без значение от това което гледате

Съдържанието на Вашия телевизор придобива истинска 4K разделителна способност с най-новите функции на SONY BRAVIA 4K Ultra HD – серия XH95. Неговият X1 Ultimate процесор е два пъти по-бърз от предшественика си – X1 Extreme. Той има способността да анализира и обработва данни, за обогатяване на 4K картината  с реални детайли и текстури.

 Дори картинния мащаб в 2K и Full HD е повишен  до 4K от 4K X-Reality PRO чрез невероятната 4K база данни. Разделителната способност на самите обекти е оптимизирана чрез обектно базирана супер разделителна способност за възпроизвеждане на реална текстура с най-дребни детайли.

Възпроизвеждане на по-широк  и прецизен цветови диапазон

С функцията TRILUMINOS на SONY BRAVIA 4K Ultra HD – серия XH95, цветовия спектър се разширява, поддържан от X1 процесор, възпроизвеждащ множество  цветове, повече от обикновените телевизори. Той извършва обработка и анализ на данни от всички изображения, превръщайки цветовете в още по-естествени, по начин по който картината става  по-близка до реалността.

Красиви цветове отвсякъде

Страничното гледане на телевизия е също така приятно, колкото и ако се намирате централно пред екрана. SONY BRAVIA 4K Ultra HD – серия XH95, разполага с оригинален оптичен дизайн за контролиране на светлината от самата подсветка. Панелът с X-Wide Angle ви дава реалност на цветовете, независимо от кой ъгъл гледате. Функцията е налична на 55-инчови телевизори и по-големи.

Повече яркост и яснота в бързите сцени

Бързите и спортни сцени биха изглеждали размазано на екраните на обикновените телевизори. Но най-иновативната X-Motion Clarity технология на SONY BRAVIA 4K Ultra HD – серия XH95, поддържа картината гладка, ярка и ясна. Всяко „присветване“ се контролира поотделно, като неговата продължителност се оптимизира, а яркостта е увеличена при нужда, за да не пропуснете нещо от самите сцени.

Картинна и звукова хармония

Всички 5 модела от серията XH95 (49 XH9505 – 55XH9505 – 65XH9505 – 75XH9505 – 85XH95050) разполагат с високоговорители за силни честоти, които позиционират звуковите вълни, оптимизирайки местоположението им на екрана по начин, по който да може да чуете прецизното и викокачествено аудио от правилните местоположения в сцените.

Идеално съчетани звук и картина

Обикновените телевизори разполагат с говорител, който е разположен под самия екран и звукът излизащ от него не се синхронизира с образа на екрана. Но SONY BRAVIA 4K Ultra HD – серия XH95, разполага с Acoustic Multi-Audio, включващо два високоговорителя за високи честоти, позициониращи звука на гърба на телевизора, като по този начин му позволяват да следва действието  на екрана, за да може да се насладите на истинско зрително преживяване.

Усилвателите са независими едни от други и са контролирани отделно, с цел управляване по прецизен начин на звука и неговото позициониране.  Високоговорителите възпроизвеждат най-високите тонове, като повишава налягането на звука и  неговата стабилност. Acoustic Multi-Audio се предлага на модели над 55 инча (65XH9505 – 75XH9505 – 85XH95050). Независим контрол на усилвателите е наличен за моделите  с размер на екрана между 55 и 75 инча (55XH9505 – 65XH9505 – 75XH9505).

Слушайте звук от най-високо качество

X-Balanced Speaker на SONY BRAVIA 4K Ultra HD – серия XH95 е иновативно проектиран и допълващ звуковото качество и тънък дизайн на със уникалната си форма, допринасяйки за това да се насладите на филми и музика с ясни звукови диапазони. Функцията се предлага  на модели с размер на екрана между 55 и 75 инча.  

Dolby Atmos звук, навсякъде около вас

С Dolby Atmos звукът е отстрани и отгоре, като ви обгражда все едно се намирате в самите сцени. По този начин може да чуете звуците от реалните им посоки и да се насладите на многоизмерно изживяване.

Плавни и  балансирани честоти с Clear Phase

SONY серия XH95 използва силен компютърен модел за анализ и компенсация на неточности в отклика на високоговорителя. Това се осъществява чрез опростяване на честотите на високоговорителите по прецизен начин. Този вид информация се връща обратно за компенсирането на пикове и спадове в естествения отклик на високоговорителите, като така се наслаждавате на ясно и точно аудио с плавни и равномерни звуци на възпроизвеждане на абсолютно всяка честота.

Дистанционно  с подсветка, което да виждате в тъмното

Докато сте изгасили осветлението в стаята, може просто да вземете дистанционното с вградена подсветка за смяна на силата на звук. Тази функция е налична за  над 55 инчови модели телевизори SONY BRAVIA от серия XH95.

Смарт дистанционно управление за лесна навигация

Цифровите декодери и останали устройства, могат да бъдат свързани  към телевизора, чрез HDMI. Така може да ги контролирате заедно с интелигентния пулт за управление. SONY BRAVIA серия XH95, разполага с тънък и заоблен дизайн с вграден микрофон с управление само чрез глас и добра подредба на бутоните, улесняващи навигацията.

Открийте нови светове с Вашия глас

Със SONY BRAVIA 4K Ultra HD – серия XH95, може да се радвате на развлечение от ново поколение, само с помощта на Вашия глас. Модерното гласово управление на този смарт телевизор ще ви позволи  да гледате любими филми и предавания, директно от вашите мобилни приложения или ефира.

Картина на  по-голям и добър екран с Chromecast

Chromecast, може да ви позволи да  гледате вашите  любими видеоклипове, игри и приложения с най-добро качество от мобилното си устройство, директно на телевизионния екран. Само с едно щракване на бутона за излъчване на екрана на Android или iOS може максимум да увеличите размера на това, което гледате. Излъчвайте съдържанието, след което може да продължите да  сърфирате със своя телефон или таблет.

Работи с Apple AirPlay/Apple HomeKit

С Apple AirPlay можете да се насладите на поточно видео и аудио  предаване директно към вашия телевизор,  от iPhone, iPad или Mac. Може да гледате любими  филми и предавания, директно  от Apple TV приложението. Споделяйте видео и снимки с всички присъстващи в стаята.

Bluetooth свързаност

Може да свържете вашите устройства с телевизора, които са съвместими с Bluetooth за по-лесно безжично развлечение. Може да съедините Bluetooth слушалките си с SONY BRAVIA 4K Ultra HD – серия XH95, наслаждавайки се на TV предавания и музика без смущениe или прекъсванe.

Истинско кино преживяване

Може да се радвате на истинско кино преживяване във вашия дом, чрез Dolby Vision, придаващо живот на всяка сцена за автентично зрително изживяване, а Dolby Atmos ще  изпълни вашата стая с истински съраунд звук.

Цена

Който и телевизор да изберете от 5-те модела – 49XH9505 – 55XH9505 – 65XH9505 – 75XH9505 – 85XH9505, ще получите едно от най-квалитетните телевизионни изживявания в горния ценови диапазон, конкретни цени за всеки от моделите може да видите в таблицата по-долу:

МоделЦЕНА
49 инча: SONY 49XH9505
(KD49XH9505BAEP)
Виж Цена за Днес
55 инча: SONY 55XH9505
(KD55XH9505BAEP)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65XH9505
( KD65XH9505BAEP)
Виж Цена за Днес
75 Инча:SONY 75XH9505
( KD75XH9505BAEP)
Виж Цена за Днес
85 Инча:SONY 85XH9505
( KD85XH9505BAEP)
Виж Цена за Днес
Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4.5]