4K LED Телевизор SONY BRAVIA  - серия XG95 

Насладете се на Full Array LED телевизор с по-голяма яркост, светодиоди и повече контраст със Sony BRAVIA  – серия XG95. Full Array LED телевизорите имат много повече светодиоди, разположени зад екрана, в сравнение с обикновените Edge LED телевизори, като по този начин доставят повече яркост и контраст. Съчетано с прецизна технология от ново поколение за локално затъмняване, това позволява на телевизорът ви да затъмнява или осветява самостоятелно  отделни зони на светодиодите за повече точност на контраста и истинско кино изживяване.

Серията XG95 се предлага в четири диагонала на екрана 55, 65, 75 и внушителните 85 инча, актуална цена и точни модели на веки един от тях, може да видите в таблицата:

МоделЦЕНА
55 инча: SONY 55XG95
(KD-55XG9505)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65XG95
(KD-65XG9505)
Виж Цена за Днес
75 Инча:SONY 75XG95
(KD-75XG9505)
Виж Цена за Днес
85 Инча:SONY 85XG95
(KD-85XG9505)
Виж Цена за Днес

Full Array LED

SONY BRAVIA  ви предлага контраст като на кино с дълбочина и точност в черните тонове и яркост в светлите зони с Full Array LED технология. Новия пълноспектърен 4K HDR Full Array LED телевизор XG95, ви осигурява още по-качествена картина, красив контраст с богати тъмни и наситени ярки цветове, оптимизирайки светлите и тъмните зони на телевизионния екран.

Традиционната Edge LED подсветка се затруднява в анализа и обработката на тъмните черни и ярките осветени области. Един ред LED светлини се опитва да създаде баланс на светлината в цялата екранна картина. Тъмните зони не са толкова тъмни, а ярките зони не са толкова ярки – вероятността за  по-голямо мъждукане е голяма.

Чрез иновативната Full Array LED подсветка ще видите по-ярко осветени части и повече дълбочина в черните цветове на телевизионния образ. Плътността на LED светлините се регулира в зависимост от сцените на екрана. Изсветлява или затъмнява областите  в зависимост от вашите нужди.

Напълно хармонизирани картина и звук

Може да се превърнете в съучастник на действащите сцени, с реални картина и звук. Изображенията са с много фина детайлност, комбиниращи се със функцията Sound-from-Picture Reality на  SONY BRAVIA  – серия XG95  LED 4K HDR за още по-завладяващо аудио-визуално усещане.

Picture Processor X1 Ultimate

Чрез невероятната си мощност на обработка, Picture Processor X1 Ultimate на SONY BRAVIA  – серия XG95 може да Ви открие множество различни обекти на вашия екран,  подобрявайки по интелигентен начин яркостта, детайлите и цветовете, така че всичко, което гледате, ще бъде отчетливо, ясно, светло и много реалистично.

Невероятно разкриване на детайлите със супер качествен контраст

Може да се насладите на красотата на нощните снимки, изпълнени с ослепителни светлини и повече наситеност на черното. SONY BRAVIA  – серия XG95  има в пъти повече контрастност от обикновения LED телевизор, като функцията X-tended Dynamic Range PRO затъмнява  тъмните сцени и изсветлява по-светлите.

По-тъмни черни тонове, с повече контраст

SONY BRAVIA  – серия XG95 балансира по прецизен начин светлината от телевизионния екран, която замъглява определи области. Така тъмните части изглеждат по-наситено черни, което  води до повече изразени детайли в сенките, давайки възможност да се радвате на повече контраст в сцените.

Наситени цветови нюанси от всеки зрителен ъгъл с X-Wide Angle

С този широкоъгълен телевизор, може да видите наситени реалистични цветове дори ако гледате екрана странично. X-Wide Angle технологията на SONY BRAVIA  – серия XG95  LED 4K, ще Ви даде възможност да се радвате на реални нюанси и оттенъци на TRILUMINOS дисплея от всички ъгли.

Максимално ясни образи  с X-Motion Clarity

X-Motion Clarity иновативната технология на SONY поддържа гладки и ясни забързаните действия. Движещите се обекти  са прецизно контролирани, за намаляване на всякакво замъгляване. Дори по време на високоскоростни сцени, картината остава ясна и истинска, без загуба на яркост.

TRILUMINOS дисплей за  невероятни цветове и яркост

С TRILUMINOS дисплея на SONY BRAVIA  – серия XG95  LED 4K HDR, може да се насладите на истински реални цветове и яркост в изображението. Той съпоставя доста по-голяма палитра, възпроизвеждайки всички оттенъци и нюанси в обектите на екрана.

Преоткриване на повече детайли чрез  4K X-Reality PRO

Чрез 4K X-Reality PRO всяко екранно изображение ще бъде с по-ясно качество и яснота, близко до 4K. Изображенията са изострени и подобрени в реално време, разкриващи допълнителните детайли и елементи в себе си.

Динамично изживяване с голям екран

SONY BRAVIA  – серия XG95  LED 4K HDR ви предлага невероятно преживяване пред голям екран със завладяваща картина, пренасяйки ви в центъра на действията в сцените.

Истинско кино усещане

С новия Dolby Vision на SONY, може да се насладите на истинско кино усещане. Сцените наподобяват реалността за още по-автентични изживявания, докато Dolby Atmos ще изпълни вашата стая с истински съраунд звук.

Дава енергия на реалността

Зад ТВ екрана на SONY BRAVIA XG95, се намира иновативна технология за обработване на сигнал и контрол на панела, работещи за създаването на спираща звука картина.

Анализиране и подобрение на индивидуални обекти с  Objectbased Super Resolution

SONY BRAVIA  – серия XG95  LED 4K HDR, разполагат с Object-based Super Resolution технология от ново поколение, откривайки ви индивидуални обекти в изображенията  и запазвайки детайлите в екранния образ. Множество обекти се идентифицират поотделно, като разделителната им способност е индивидуално подобрена, за придаването на изключителна точност и детайлност в картините.

Sound-from-Picture Reality

Системата  Acoustic Multi-Audio на SONY BRAVIA  – серия XG95  LED 4K телевизор, добавя два високочестотни високоговорителя за позиционирането на звука в задната част на телевизора към басрефлексните високоговорители за Sound-from-Picture Reality. Действията и звука са прецизно съчетани и  това което гледате се превръща в още по-завладяващо зрително изживяване.

Наситени цветови нюанси от всеки зрителен ъгъл

С новия SONY BRAVIA  – серия XG95, може да видите още по-наситени и реални цветови нюанси, дори и странично на този широкоъгълен телевизор. Технологията X-Wide Angle ще ви даде  възможност да се наслаждавате  на реалистични нюанси и оттенъци на TRILUMINOS дисплея от всички зрителни ъгли.

Нова звукова технология

Красивите картинни образи на SONY BRAVIA  – серия XG95, са съпътствани и със завладяващ звук. Този телевизор е включил в себе си уникална и усъвършенствана технология на звука, която Ви кара да се почувствате част от самите екранни действия, за още по-реалистично изживяване.

Sony 55XG95 , 65XG95 , 75XG95 и 85XG95 – Цена

Актуална към днешна дата цена за четирите модела от серия XG95 може да сверите от таблицата:

МоделЦЕНА
55 инча: SONY 55XG95
(KD-55XG9505)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65XG95
(KD-65XG9505)
Виж Цена за Днес
75 Инча:SONY 75XG95
(KD-75XG9505)
Виж Цена за Днес
85 Инча:SONY 85XG95
(KD-85XG9505)
Виж Цена за Днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4.5]