Насладете се на наситено OLED черно, и хармония на звука с новия телевизор SONY BRAVIA – серия A8  4K OLED Android. Той има много силен процесор и може да се радвате на ясна OLED картина, заедно със звукова хармония и невероятен дизайн.

SOny X1 Ultimate процесор Ви показва най-добрата OLED  картина

Този процесор се използва и за  8K телевизори, прецизно анализиращ всички данни от изображенията, за разкриването на един по-наситен OLED контраст, с чисто черно, максимум яркост и реални картини.

Цена

Серията A8 се предлата в два модела – 55 и 65 инчов вариант, ето точните модели на всеки един от тях и актуална към днешна дата цена:

МоделЦЕНА
55 инча: SONY 55A8
(KE-55A8)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65A8
(KE-65A8)
Виж Цена за Днес

Хармонични картина и звук, като екранът играе роля на високоговорител

Екранът на SONY BRAVIA – серия A8  4K OLED, играе ролята на високоговорител и съчетава в едно звук и картина. Звукът идва от правилното място на самия екран, за още по-дълбоко кино преживяване.

One Slate дизайн

Този дизайн от ново поколение дава възможност за екран, стигащ до ръба на телевизора и потапящ ви в безкрайната картина, без да се разсейвате.

Картина и звук с изключително качество, без влияние от обстановката

Може да се отпуснете и насладите на идеално зрителско преживяване. Със своята система за оптимизация спрямо обстановката, SONY BRAVIA – серия A8  4K OLED може да настрои звука и картината автоматично, спрямо околната среда.

Интелигентно развлечение от ново поколение

Може да откриете над четиристотин хиляди филми и предавания със SONY – серия A8 , само с гласа си. Може без проблеми да гледате любимото си съдържание от смартфона си, директно на екрана на телевизора.

OLED процесор – последно поколение

Най-модерният OLED процесор X1 Ultimate, може да анализира с прецизност данните на картината, разкривайки най-наситените контрасти с чисто черно, максимум яркост и реална картина.

Цвят с подсилен контраст за допълнителна реалистичност и дълбочина на картината

SONY BRAVIA – серия A8  (KE-55A8 и KE-65A8) ще Ви предложи реални цветове. Този телевизор разкрива и най-дребните детайли при дълбоки сенки или ярко осветени обекти. С Усилвателя на контраста на пикселите, цветовете са по-наситени в светлите обекти, като може да се радвате на сцени, с реални нюанси и тонове, повече дълбочина и фини текстури на картината. Насладете се на контраст с чисто черно, който само SONY BRAVIA – серия A8  4K OLED може да Ви предаде.

Обектно базиран HDR ремастер

С него самите  цветове на отделните обекти на екрана  могат да бъдат  анализирани, коригирайки контраста, различно от обикновените телевизори, боравещи само с контрастната скала от черни към бели елементи. Обектите са подобрени поотделно и SONY BRAVIA – серия A8  възпроизвежда по-наситена дълбочина, текстури и контури на картината, за повече реалистичност.

Идеална разделителна способност на екрана, независимо от това какво гледате

Картината на вашия екран може да бъде с много реална  4K разделителна способност с функциите на този телевизор. Използвания в него процесор X1 Ultimate е двойно по-бърз от X1 Extreme, анализиращ и обработващ прецизно данните, за да обогати 4K картината със  реални детайли и текстурни образи. Дори кадри, заснети в 2K и Full HD, могат да достигнат 4K от 4K X-Reality PRO чрез уникалната 4K база данни. Разделителната способност на всеки обект е подобрена от  обектно базирана супер разделителна способност за възпроизвеждането на реални текстури.

Възпроизвеждане на по-прецизни цветове

Телевизорите SONY BRAVIA от серия A8  имат способността да разширяват цветния спектър. Поддържайки TRILUMINOS с процесора си Х1, този телевизор може да възпроизведе повече цветове от обикновените телевизори. Има способността да прави анализ и обработка на данни във всяко едно изображение, като прави цветовете по-естествени и прецизни, като картината става по-близка до реалността.

Бързите сцени са още по-ярки и ясни

Със серия A8 (65A8 и 65A8), може да се насладите на картини, които са със милиони пиксели контролирани поотделно, произведени отчетливо и ясно на екрана за един цялостен и невероятен образ. А с технологията  X-Motion Clarity, и най-бързите сцени и движения, могат да останат все така ясни и ярки.  Движещите се обекти  са контролирани по прецизен начин, за намаляване на всякакви замъглявания, по такъв начин, че картината да остане в естествен вид и с по-малко загуба на яркостта си при по-забързани сцени.

Красиви цветове от всеки ъгъл

Да гледате телевизия отстрани е толкова приятно, колкото и ако сте в центъра. Самоосветяващият се OLED панел на SONY BRAVIA – серия A8, поддържа цветовете толкова естествено, от който и ъгъл да гледате телевизия.

Невероятно завладяващ звук, идващ от екрана

От обикновените телевизори, звукът излиза от високоговорител, който е разположен под самия екран и често не е в синхрон с излъчваната картина. Чрез своето акустично повърхностно аудио, екранът на SONY BRAVIA – серия A8 , играе ролята на  високоговорител. Иновативното задвижващо устройство зад екрана  може да пресъздава звука по такъв начин, че това което чувате ще идва от мястото в сцените, където протичат действията – диалози между героите, шумове от двигателите на коли и т.н.

Звук, навсякъде около вас с Dolby Atmos

Чрез SONY BRAVIA – серия A8  4K OLED, звукът ще ви обгради така че все едно сте част от сцените на екрана. При Dolby Atmos звукът излиза както и от горната част на телевизора, така и  и отстрани. Така може да чуете звуци от реалистични посоки и да се насладите на невероятно звуково изживяване.

S-Force преден съраунд, предлагащ многопространствен звук

Със SONY,серия A8  4K OLED телевизорите, може да чувате звука по начин, сякаш излиза от отделни високоговорители за съраунд. Преобразувайки входовете, S-Force предния съраунд може да възпроизведе виртуални система от много високоговорители за звук Във вашия телевизор за едно супер слухово изживяване.

Чувайте по-ясни гласове

Чрез функциите за мащабиране на гласове ще може да чуете човешкия говор с много повече яснота, без необходимост за повишаване на силата на самия звук, което е чудесно за гледане на новинарски поток или документални филми.

Яркостта е в съображение с помещението

При всички останали телевизори, яркостта си е една и съща, без значение от това, как е осветена самата стая. Поради тази причина, картината възпроизведена на екрана е или прекалено тъмна или твърде светла и с голяма яркост. Но при SONY BRAVIA – серия A8  4K OLED има  вграден сензор за светлина, оптимизиращ яркостта към условията в стаята, увеличавайки яркостта в по-светла стая и намалявайки я в по-тъмна такава, по начин по който картината става перфектна.

Звукът е  съобразен с обстановката

С 4K OLED телевизорите SONY серия A8  , звуковите изживявания ще се променят в съображение с обстановката във вашата стая. Например, завесите имат свойство да поглъщат звуците, а предметите пред самия телевизор нарушават тяхното движение и променят качеството на това, което успявате да чуете. Но с този телевизор, откриващ и възпроизвеждащ  подобрени звуци, в съображение с обстановката в стаята, може да се радвате на перфектен звук.

Радвайте се на развлечения без ограничения

Със серия A8  може да избирате от многообразие от различни филми, музика, игри и предавания, само с Android функциите му. Може просто да попитате вашия телевизор за любимия си филм и да се настаните удобно за да го гледате. А с Chromecast built-in можете да се насладите и на мобилни приложения, директно на екрана на телевизора ви.

Нов  начин за откриване на светове, само чрез вашия глас

Може да се насладите на невероятно развлечение само с вашия говор и модерното гласово управление на Sony. То ще Ви позволи веднага да се радвате на любимите си филми и предавания директно от ефира или приложения от мобилното си устройство.

Калибриран режим на Netflix  със студийно качество

Самият режим е разработен по специален начин, за да може да се насладите на Netflix продукциите с невероятно качество на картините, все едно се намирате в телевизионно студио. Калибрирания режим на Netflix прави напълно запазени визията и умисъла на твореца.

Предимствата на този телевизор са безспорни и всеки който реши да предприеме покупката му определено няма да бъде разочарован от качеството което ще получи за парите си. Прилагаме таблицата с цените за двата модели от серията A8:

МоделЦЕНА
55 инча: SONY 55A8
(KE-55A8)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65A8
(KE-65A8)
Виж Цена за Днес