Насладете се на синхронизиран звук и OLED картина с новия телевизор SONY BRAVIA – серия A8P 4K OLED Android. Открийте уникални усещания за реализъм в цялото съдържание, което гледате. Силният процесор X1 Ultimate съчетава  OLED черно в дълбочина, звук и картина в пълна хармония – за завладяващо изживяване, с красив и елегантен дизайн. Серията се предлага в два диагонала на екрана 55 и 65 инчов вариант, ето точните модели на всеки един от тях и актуална към днешна дата цена:

МоделЦЕНА
55 инча: SONY 55A8P
(KE-55A8/P)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65A8P
(KE- 65A8/P)
Виж Цена за Днес

Възпроизвеждане на по-широка и по-точна цветова гама със Sony 55A8/P и 65A8/P

TRILUMINOS, поддържан от X1 процесора на SONY BRAVIA – серия A8P, разширява цветовия спектър и възпроизвежда повече цветове от обикновен телевизор. Той прави анализ и обработка на данни във всяко отделно изображение, за да превърне цветовете в по-естествени и точни, правейки изображението по-близо до реалността.

Подобрете цветовете и контраста за допълнителна дълбочина и реалистична картина

Може да се насладите на цветове и откриете детайлите на дълбоки сенки и ярко осветените зони. С Pixel Contrast Enhancer на SONY BRAVIA – серия A8P  4K OLED, можете да подобрите цвета и контраста на ярките зони, така че да се насладите на сцени, пълни с истински тонове и сенки, по-дълбоки слоеве, по-фини текстури и чисто черено, което само OLED панел може да Ви предостави.

Отлична резолюция, независимо какво гледате

Всяко съдържание се преобразува в реална 4K резолюция чрез уникалните функции на SONY BRAVIA – серия A8P  4K OLED. Процесорът X1 Ultimate е два пъти по-бърз от X1 Extreme и може да прави точен анализ и обработка на данни за обогатяване на 4K картина.

Картини с реални детайли и текстура

Дори изображения, направени в 2K и Full HD, могат да бъдат увеличени до близо до 4K с 4K X-Reality PRO с помощта на уникална 4K база данни на SONY. Разделителната способност на обектите е оптимизирана чрез обектно-базирана супер разделителна способност за възпроизвеждането на много реална текстура.

Красиви цветове от всички ъгли

Сега гледането на телевизия отстрани е толкова приятно, колкото и в центъра. Самосветещия панел на SONY BRAVIA – серия A8P, Ви позволява да поддържате цветовете стабилни и естествени по всяко време и навсякъде.

Супер Bit Mapping HDR

При залез слънце има хиляди нюанси и нива на светлина. Super bitmap HDR ги разкрива. Насладете се на балансирано и естествено 4K качество на телевизионната картина, когато гледате, без острите граници, които се появяват на други телевизори.

Бързите сцени стават  с повече яркост и яснота

Чрез изображението, създадено от милиони независимо контролирани пиксели, всичко на OLED е ясно. С технологията X-Motion Clarity на SONY BRAVIA – серия A8P (55A8P и 65A8P), дори бързите движения могат да останат плавни и ясни. Прецизен контрол на движещите се изображения за намаляване на размазването, така че изображението остава естествено при високоскоростни сцени с по-малко загуба на яркост.

Обектно базиран HDR remaster

С помощта на обектно базирано HDR ремастериране телевизорът може да анализира цвета на един обект на екрана и да регулирате контраста. Това е различно от повечето телевизори, които го регулират в черно-бялата скала. Благодарение на подобрението на основното тяло, SONY BRAVIA – серия A8P  4K OLED, може да възпроизведе повече дълбочина, реалистична текстура и снимки.

Звукът сякаш идва от екрана

Звукът на стандартен телевизор с високоговорители в долната част на екрана обикновено не е в синхрон с картината. За Acoustic Surface Audio на SONY серия A8P, екранът е високоговорител. Иновативните високоговорители вибрират дискретно, за да произведат звук, така че звукът, който чувате, идва от сцената, където се развива действието (диалог на героите, шум от автомобилния двигател), а не от страничните високоговорители.

Двойна обработка на база данни

Базата данни може да бъде използвана за изчистването на снимки и намаляване на шума на екрана. Друга база данни увеличава мащаба на разделителна способност чрез подобряване на яснотата. Тези две мощни бази данни  на SONY спомагат за подобряването на картината и работят взаимосвързано, за динамично подобрение на пикселите и то в реално време. Всяка база данни съдържа хиляди препратки, събирани през годините по време на разработването на телевизионно и филмово съдържание.

Звук с преден съраунд S-Force

Слушайте звука сякаш от отделен високоговорител за съраунд звук. Чрез преобразуване на входа, S-Force преден съраунд виртуално възпроизвежда система с множество съраунд високоговорители на Вашия телевизор серия A8/P за изключително потапящ звук.

Дайте възможност на вашия саундтрак

Интегрирайте субуфера в задната част на телевизора и ще чуете по-динамичен бас – идеален за екшън филми и музика.

Чуйте звука ясно

С гласовото увеличение на SONY BRAVIA – серия A8/P  4K OLED, можете да чувате ясно човешката реч, без да увеличавате силата на звука – идеално за новини и документални филми.

Невероятни картина и звук, без значение от околната среда

Можете просто да се облегнете и насладите на зрително изживяване от най-добро ниво. SONY BRAVIA – серия A8P има уникална система за оптимизиране към околната среда, като настройва автоматично звука и картината спрямо нея.

Адаптивна яркост спрямо помещението

И двата телевизора от серията A8P ( 55A8P и 65A8P ) имат вграден сензор за светлина, който настройва яркостта на телевизора спрямо осветлението в стаята – по точи начин няма да имате проблеми да гледате филми през деня.

Говорете за това, което искате да гледате

Може да откриете своето любимо съдържание само чрез вашия глас. Чрез гласовото търсене вече не е нужно да навигирате с дистанционното или да пишете, просто попитайте.

Над 5000 приложения, повече от всеки друг Смарт телевизор

Android Smart на SONY BRAVIA – серия A8P  4K има ненадминат брой приложения. Може да избирате измежду тези, които ще Ви забавляват и развличат най-добре.

Няма нужда да чакате повече

Приложенията  могат да бъдат стартирани веднага, без да чакате превключване помежду им, защото стартира в пъти по-бързо отколкото при обикновените телевизори.

Работи с Google Home

Може да свържете Google Home за безпроблемното hands-free управление на Sony – серия A8P  4K OLED. С Google Home можете да откриете и гледате вашите любими видеоклипове директно на екрана на телевизора Ви, без никакво усилие.

Работи с Apple AirPlay/Apple HomeKit

С Apple AirPlay можете да гледате  и предавате директно видео и аудио към телевизора си от вашия iPhone, iPad, или Mac. Може да се насладите  на филми и предавания от приложението Apple TV. Споделяйте своите снимки със всички зрители в стаята.

Лесно управляване с дистанционно от интелигентен тип

Може да свържете декодерите и останалите устройства чрез HDMI със своя SONY BRAVIA – серия A8P  4K OLED, контролирайки всички само с едно интелигентно устройство за команда. По-тънкият и заоблен дизайн с вграден микрофон за гласов контрол и подобрен дизайн на бутоните ще Ви улесни много.

Цял свят от съдържание и приложения с Google Play

Може да откриете ваши любими филми и тв предавания, игри и подобни чрез Google Play. Наслаждавайте се на голям избор, който постоянно нараства от приложения на вашият телевизор.

Потопете се в истинско кино усещане

Може да се насладите на истинско кино усещане във вашия дом. С Dolby Vision, преживяването на сцени е много подобно на реалността, за да може да изживеете още по-автентично нещата, докато Dolby Atmos ще изпълни вашата стая със съраунд звук на завладяващо ниво.

Насладете се на неограничени развлечения

Може да избирате от голямото разнообразие от различни предавания, музика, игри, филми и спорт, със SONY BRAVIA – серия A8P  4K OLED Android TV. Просто попитайте за своето любимо предаване, настанете се удобно и се насладете. А със Chromecast built-in можете да се радвате и на мобилни приложения, директно на екрана на вашия телевизор.

Clear Phase за плавни, балансирани честоти SONY BRAVIA – серия A8P  4K OLED използва мощния си компютърен модел за да анализира и компенсира неточности във възпроизвеждането на звук от високоговорителите. Това се осъществява чрез опростяване на честотите идващи от него, по прецизен начин. Този тип информация се връща обратно, за компенсирането на пикове и спадове в естествените звукови вълни, идващи от високоговорителя. Това ви дава чист и ясен аудио звук, с възпроизвеждане на равномерни честоти.

Още веднъж поместваме таблицата с актуалните цени на двата модела от вълнуващата серия телевизори на Sony А8/P:

МоделЦЕНА
55 инча: SONY 55A8P
(KE-55A8/P)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65A8P
(KE- 65A8/P)
Виж Цена за Днес