Радвайте се на цветовете по невероятен начин, заедно със супер качествен звук и реалистични картини с новия LED телевизор Philips серия 65PML9636/12. Живите цветове, наситеното аудио, от филмите до игрите, този  този MiniLED телевизор ви приканва да се потопите съдържанието което харесвате. Може да се изгубите в реалната картина и завладяващо аудио от Bowers & Wilkins, заедно с невероятния четиристранен  Ambilight.

Цена

Актуална към днес цена и оферти, може да видите като последвате връзката:

Philips 65PML9636/12 Виж Цена за Днес

Bowers & Wilkins заедно с Dolby Atmos със своя завладяващ звук

LED телевизор Philips 65PML9636/12 ви предлага ексклузивен дизайн на високоговорителите от тези легендарни инженери Bowers & Wilkins. 65PML9636 /12 може да предостави истинско реалистично представяне на любимите Ви филми и сериали. Високоговорителите са насочени нагоре, позволявайки да се насладите на максимума от Dolby Atmos. Централния високоговорител поддържа диалозите по уникален и естествен начин.

65PML9636 /12 предоставя истински блясък на големия екран

Philips 65PML9636/12 поддържа основните формати  HDR давайки Ви една истинска впечатляваща картина на големия екран с наситено черно в тоновете и реални цветове.  Над хиляда интелигентни зони за фонов тип осветление могат да се затъмнят или осветят екрана, за осигуряването на рязък контраст и реална дълбочина в цветовете.

Реалистична картина без значение какво ще гледате с P5 видеопроцесор

LED 4K телевизор Philips серия 65PML9636/12 е с изкуствен интелект за да достави истински реална картина, все едно бихте могли да потънете в нея. Специален алгоритъм с изкуствен интелект може да обработи обектите на екрана по подобен на възприятие начин както нашия мозък. Независимо какво ще гледате, ще получите реални детайли и контраст, богати наситени цветове и плавни движения.

Стойка и дистанционно направени от материали с най-високо качество

Всеки един сантиметър от 65 инчовия Philips  65PML9636 /12 ще се усети и изглежда наистина невероятно. Панелът е полиран и направен от метал, като ъгловата облицовка на високоговорителя Kvadrat е направен от плат. Мекото и текстурирано дистанционно е с кожен гръб. Истинска класа и вкус!

Истински Smart Android TV

Модел 65PML9636 /12 ще Ви предостави това което искате да гледате, тогава когато пожелаете. Персонализирайте началния си тв екран за показването на вашите любими приложения и улесняването на достъпа ви до сериалите, филмите и предаванията които са ви любими. Също може да паузирате това, което гледате за да продължите с него по-късно.

DTS Play-Fi предоставя аудио за няколко стаи

Philips  65PML9636/12 има вградена функция  DTS Play-Fi, с която имате възможност да се свържете  със съвместим тип високоговорители във всяка ваша стая. Ако разполагате с безжичен тип високоговорители за кухнята, може да слушате музика и филми, докато приготвяте напитките или вечерята.

Philips 4K UHD TV ви предлага ярка картина HDR

Philips 65PML9636 е в пълна съвместимост с основните HDR формати, дори и този на Dolby Vision. Независимо дали ще е любимият ви сериал, чиято интересна серия не искате да изпуснете, най-новото тв предаване или игра, сенките на екрана ще изглеждат по-дълбоки. Радвайте се на ярки бляскави повърхности и наситени реални цветове.

Google Асистент и  Alexa само с гласово управление

Натиснете бутона на дистанционното за да кажете на вашият Google Асистент какво искате да гледате. Само с вашия глас може лесно да управлявате телевизора си или смарт устройствата, съвместими с Google Асистент. Също така може да кажете на Alexa да контролира телевизора  ви чрез съвместими с функцията устройства.

Четиристранен Ambilight за истинско потапяне в картината Philips  LED 4K UHD MiniLED Android – серия 65PML9636/12, разполага с четиристранен Ambilight, с който ще можете да усещате всеки момент още  по-близък. Интелигентния тип светодиоди, разположени около ръба на телевизора, могат да реагират на екранното действие, излъчвайки потапящо и завладяващо сияние за човешкото око. Ако веднъж го изживеете, после няма да искате да гледате телевизия без него.

Оцени този продукт
[гласа: 3 Оценка: 3.7]