Радвайте се на завладяващи филми и истински реални игри с новия телевизор Philips  LED 4K UHD с Android – модел 65PUS9206/12. Дали ще са геъмърски или филмови преживявания, потопете се в екранното действие с 4K UHD качество, предоставящо брилянтни и ясни образи и плавни и гладки движения на сцените. Ambilight  режимът за игри и филми ще ви даде едно истински  вълнуващо и потапящо усещане, което излиза извън телевизора.

Цена

Актуална към днешна дата цена за Philips 65PUS9206/12 може да сверите тук:

Philips 65PUS9206/12 – Виж Цена за Днес

Ярка HDR картина с Philips 65PUS9206 /12

Philips  65PUS9206/12 е в съвместимост с основните HDR формати, включвайки  и Dolby Vision. Независимо дали ще гледате любимия си сериал или най-новата видеоигра, сенките ще са още по-наситени. Ярките повърхности ще са бляскави, а цветовете реалистични.

Работете само чрез гласа си, свързвайки се с Google Асистент и Alexa

Натискайки бутона на дистанционното, може да разговаряте с Google Асистент. Също така да управлявате вашият телевизор или съвместимите с Google Асистент умни устройства само с вашия глас. Можете също така да поискате от Alexa да контролира Philips 65PUS9206/12, чрез съвместими с услугата на Amazon устройства.

DTS PlayFi ви дава аудио в няколко стаи

4K UHD телевизор Philips 65PUS9206/12 ви предоставя  DTS Play-Fi свързаност, с която можете да се включвате към съвместими високоговорители навсякъде в дома Ви. Имате ли безжични високоговорители във вашата кухня? Тогава може да слушате филми или музика, докато готвите или приготвяте напитки.

Регулираща се метална стойка за побирането на допълнителен саундбар

Регулирайте височината на металната тв стойка за да поберете допълнителен саундбар за Вашия телевизор. Може да я повдигнете нагоре, за да не блокират тонколоните долната част на екрана и да пречат на гледането. Ако не разполагате със саундбар тогава прикрепянето на крачетата не е необходимо.

Dolby Vision и Dolby Atmos ви предоставят звук и картина като на кино

Philips  65PUS9206 / 12 поддържа видео и аудио формати от премиум вид, предавайки HDR съдържание с невероятен цвят. Ще се наслаждавате на ясни картини, които да отразяват оригиналния  режисьорски замисъл и на истинско кристално чисто  и дълбоко аудио.

Четиристранен Ambilight за цялостно картинно потапяне

Philips  LED 4K UHD Android телевизор серия 65PUS9206/12 разполага с четиристранен Ambilight за да усещате все по-близо всеки момент. Интелигентния тип светодиоди, разположени около ръбовете  на телевизора могат да  реагират на действията  на екрана, излъчвайки потапящ тип сияние, по един нов и завладяващ начин. Изживейте го веднъж и така ще се питате как преди това сте се наслаждавали на телевизия.  

Видеопроцесорът на Philips P5 ви предлага истинско съвършенство на картината

Серия 65PUS9206 /12 разполага с видеопроцесор P5 доставяйки картинни образи, които са толкова поразителни, колкото  и съдържанието което искате да видите. Детайлните образи ще са с още  повече дълбочина. Цветовете са още по-ярки, а тоновете естествени. Контрастът също ще бъде ясен, така че ще усетите всеки един детайл от картината, като движенията ще са плавни и идеални.

Philips 65PUS9206 /12 – Идеалният за игри телевизор с ниско забавяне на конзолата

4K LED телевизорът на Филипс е свързан по най-нов начин с HDMI 2.1, превключвайки автоматично на настройката на ниско забавяне, щом започнете да играете игри на Вашата конзола. VRR и Freesync са поддържани за плавни игри с максимум бързи действия. Режимът за игри на Ambilight ще пренесе самата тръпка  от игрите направо в стаята ви.

Стойката и дистанционното са с първокласен дизайн

Всеки сантиметър от LED телевизор Philips 65PUS9206/12 ще изглежда и  ще се усеща по един превъзходен начин. Металната стойка е полирана и  контрастира  по идеален начин с почти  безрамковия телевизионен екран. А мекото и текстурирано дистанционно от кожа с клавишна подсветка пасва на ръката толкова добре, колкото може и да се управлява с него.

Актуална цена към днешна дата може да видите като последвате връзката:

Philips 65PUS9206/12 – Виж Цена за Днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4.5]