Насладете се на шикозния външен вид и невероятно плавни движения на картината, с новия LED телевизор Philips 55PUS7556/12.  Дали ще гледате филм днес или любимото ви тв предаване, ще се съберете с приятели да гледате спорт през уикенда, този невероятен  4K телевизор Philips ще Ви предостави всякога и по всяко време перфектната картина. Предаванията в HDR качество ще изглеждат по невероятен начин, а играенето на игри ще е бързо и без забавяния в сцените. Освен това ще се радвате и на звук от първо качество, с функцията Dolby Atmos.

Цена

Актуална цена за 55 инчовия модел от Philips 55PUS7556 /12 може да видите тук:

Виж Цена за Philips 55PUS7556 /12

Насладете се на телевизора си по интелигентен начин със SAPHI

Интуитивната и бърза операционна системаSAPHI на Philips 55PUS7556 /12, може да превърне използването на вашия смарт телевизор в истински ново удоволствие. Може да се насладите на качество от супер ниво на картината и достъп само с един бутон до ясно меню, базирано на няколко икони. Работата с този телевизор ще е с лекота, като ще имате възможност да навигирате по бърз начин популярните приложения на тв смарт екрана.

Dolby Vision и Dolby Atmos ви предлагат звук и картина като в киносалон

Процесът на поддържане на премиум видео и аудио формати на Dolby гарантира, че ще гледате  HDR съдържание с наистина високо качество. Ще се наслаждавате на образи, отразяващи оригиналната идея на режисьора, както и на кристално чист звук, с невероятна дълбочина.

Идеалният гейминг телевизор с малко забавяне на конзолата

LED Телевизор Philips 55PUS7556 /12 разполага с най-нов вид HDMI превключвайки по автоматичен начин към настройка с ниско забавяне, щом започнете да играете дадена игра на конзолата ви.

Само с един бутон имате достъп до меню

SAPHI  на Philips 55PUS7556 /12 е бърза, операционна система, която интуитивно може да превърне използването на смарт телевизора Ви в невероятно удоволствие. Може да се насладите на супер качествена картина и достъп само с един бутон на дистанционното до меню, на базата на икони. Работата  с този телевизор ще  е  с лекота, навигирайки по бърз начин  попюлярните Philips смарт  приложения, включително Ютюб, Нетфликс и други.

Ярка картина с HDR качество на 4K UHD

LED 4K телевизор Philips 55PUS7556/12 е в съмвестимост с основните  HDR формати, дори и този на  Dolby Vision. Дали ще гледате любимия си сериал или ще играете  най-новата видеоигра, сенките ще са с още по-голяма дълбочина. Радвайте се на лъскави ярки повърхности и истински реални цветове.  

Атрактивен и тънък дизайн

Ако си търсите телевизор, подходящ  за интериора на всяка стая, тогава Philips  LED 4K UHD Smart – серия 55PUS7556/12 е идеалният който търсите. Безрамковият екран е подходящ за всяка стая, а тънките крака правят екрана да изглежда сякаш се носи над масата или секцията, върху който е поставен телевизора. Актуална цена за модела може да видите тук:

Виж Цена за Philips 55PUS7556 /12

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4]