Насладете се на наситени черни тонове и естествени OLED нюанси, отличен звук и компактност с телевизор SONY BRAVIA – Серия A9 4K 48 OLED Android. Неговият силен процесор разкрива детайлността  на всяка сцена чрез звук на екрана, който е в пълна хармония с картината. Радвайте се на отлично качество на картината и звука с красив и компактен външен вид.

Цена:

Актуална Цена за телевизор Sony 48А9

Мощен процесор, използван за 8K

SONY BRAVIA прецизно анализира данните за изображението и разкрива наситения контраст на OLED с ясен черен тон, максимална яркост и ясна картина.

Хармония на звук и картина – екранът е високоговорител

Когато екранът играе ролята на високоговорител, звукът и изображението са перфектно комбинирани един с друг и звукът идва от правилната позиция на екрана, приближавайки изживяване като в киносалон.

Минималистичният дизайн ви позволява да се потопите в картината

Ултра тънката рамка ви позволява да се фокусирате върху екрана, осигурявайки наистина потапящо изживяване при гледане. Чрез компактните си размери, тънка форма и простичък дизайн, SONY BRAVIA 48A9 пасва хармонично със всяка една стая.

Отлична картина и звук, незасегнати от околната среда

Облегнете се и се насладете на най-доброто изживяване като публика. Уникалната система за оптимизиране на околната среда на SONY 48A9 автоматично настройва изображението и звука според вашата домашна среда.

Изживяването, което режисьорът иска да пресъздаде

Ако картината е цифрово компресирана от телевизионен филм, качеството и ще бъде засегнато и вашето преживяване няма да бъде това, което режисьорът си е представял в студиото. Богатите функции на 48A9 Ви позволяват да се насладите на оригиналното качество, което режисьорът иска, точно пресъздадено във Вашия дом.

Подобрете цветовете и контраста за допълнителна дълбочина и реализъм

Вижте реални цветове и открийте детайлите на дълбоките сенки и ярко осветените зони. С Pixel Contrast Booster на SONY BRAVIA, цветът и контрастът на ярките зони се подобряват, така че можете да се насладите на сцени, пълни с истински тонове и такива с повече дълбочина, по-фина текстура и чисто черен контраст, който само OLED може да  ви осигури.

По-реалистични цветове и контраст с обектно базиран HDR

Обектно-базираният HDR ремастер на SONY 48A9 може да анализира и настройва цветовия контраст на всеки един обект на екрана. Различен от повечето телевизори, регулиращи контраста само в рамките на черно-белия контрастен диапазон. Чрез индивидуално подобрени теми, SONY възпроизвежда изключително дълбоки, ясни текстури и реалистични снимки.

Отлична резолюция, независимо какво гледате

С помощта на функцията на Sony картината може да получи реалистична 4K резолюция. X1 Ultimate процесорът е два пъти по-бърз от X1 Extreme и може точно да анализира и обработва данни за обогатяване на до 4K резолюция.

Максимално реалистични детайли и текстури

Чрез уникалната 4K база данни, дори снимките, заснети в 2K и Full HD, могат да достигнат 4K от 4K X-Reality PRO. Разделителната способност на всеки обект се подобрява от обектно-базирана супер разделителна способност за възпроизвеждане на реалистични текстури.

Възпроизвеждане на по-широка и по-точна цветова гама

TRILUMINOS, поддържан от X1 процесора на модел 48A9, разширява цветовия спектър и възпроизвежда повече цветове от традиционните телевизори. Той анализира и обработва данните във всяко изображение, докарва цветовете да са по-естествени и точни и прави изображението по-близо до реалността от всякога.

Бързите сцени стават с по-голяма яркост и яснота

Чрез изображението, създадено от милиони независимо контролирани пиксели, всичко на екрана на SONY BRAVIA OLED 48A9 е ясно. С иновативната технология X-Motion Clarity дори бързите движения могат да останат плавни и ясни. Контролът на движещите се  се изображения е по-прецизен, с цел намаляване на размазването, така че изображението остава естествено при високоскоростни сцени с по-малко загуба на яркост.

Красиви цветове от всички ъгли

Сега гледането на телевизия отстрани е толкова приятно, колкото и ако сте в централно местоположение пред телевизора. Самосветещият OLED панел на SONY 48A9 Ви позволява да поддържате цветовете стабилни и естествени по всяко време и навсякъде.

Звукът от екрана е невероятно ясен

Звукът от обикновен телевизор с високоговорител, разположен в долната част на екрана, често не е в синхрон с картината. За Acoustic Surface Audio екранът играе ролята на самия високоговорител. Иновативният драйвер зад него вибрира внимателно и възпроизвежда звука, така че той да  идва от мястото, където се развива действието в самата сцена – диалогът между героите или шумът от двигателя на автомобила.

С технологията Dolby Atmos чувате звук отвсякъде

Звукът Ви заобикаля, сякаш сте на сцената. Използвайки Dolby Atmos, звукът идва отгоре и отстрани. Следователно можете да чувате звуци от реални посоки и да се насладите на многоизмерно изживяване.

Многопространствен звук с преден съраунд S-Force

Слушайте звука сякаш от отделен високоговорител за съраунд звук. Чрез преобразуване на входа, S-Force Front Surround виртуално възпроизвежда система с множество съраунд високоговорители на вашия телевизор за изключително потапящ звук.

Чувайте по-ясни разговори и говор

Със своята функция за гласово мащабиране, може да чувате човешката реч по-ясно, без да е нужно да се увеличава силата на звука. Това е идеално за новини и филми от документален характер.

Невероятни картина и звук, които не се влияят от околната среда

Може просто да се отпуснете и насладите на чудесно зрителско преживяване. Системата за оптимизиране на SONY 48A9 спрямо околната среда, може автоматично да настрои вашата картина и звук според обкръжаващата Ви обстановка. 

Sony 48A9 Съобразява яркостта с помещението

При обикновен телевизор, яркостта е същата, независимо от осветлението в помещението, заради което и самата картина е или твърде тъмна или прекалено ярка. 4K OLED телевизора на SONY серия A9 притежава вграден светлинен сензор, оптимизиращ яркостта към условията в стаята, като увеличава яркостта в светла стая и я намалява в тъмна. По този начин прави картината на екрана с идеално качество.

Звук в зависимост от обкръжаващата среда

Звуковото преживяване може да бъде променяно според обкръжаващата среда в помещението. Например завесите могат да поглъщат звука, а предметите пред самия телевизор да нарушават движението на звуковите вълни, влошавайки качеството на това което чувате. 4K Ultra HD телевизор Sony 48A9 може да открие обекти и  възпроизведе по-добър звук, съобразно обстановката  в стаята.

Забавлявайте се с  развлечение по интелигентен начин със Sony 48A9

Може да откриете стотици хиляди филми и предавания само на едно място. Управлявайки SONY BRAVIA 48A9 само с вашия глас може без проблеми да гледате съдържание директно от смартфона си, проектирано на екрана на вашия телевизор.

Открийте нови светове само с Вашия глас

Може да откриете ново развлечение за което сте си мечтали, само с вашия глас. С гласовото управление от ново поколение, SONY BRAVIA Android TV ще ви позволи  да се насладите изцяло  на филми и предавания от приложението на телефона си или директно от ефира.

Вашето любимо съдържание от смартфон на голям екран

Може да се насладите на вашите любими видеоклипове, снимки и игри, като по-удобно и лесно ги гледате от вашите смарт устройства, директно на екрана на телевизора.

По-плавни сцени с по-добри реакции при игра

SONY BRAVIA Sync разбира, когато към него е свързана игрова конзола и автоматично се превключва в режим за игри.  В него обработката на образа е оптимизирана към по-висока честота на кадрите на видео игрите. Така вашето изживяване от играта е по-плавно и без досадно забавяне.

Красиво проектиран

Дистанционното управление на SONY BRAVIA е първокласно по дизайн от полиран алуминий, прилягаща удобно в ръката. Може да управлявате вашия телевизор, дори когато пред него има обекти, които са свързани чрез  Bluetooth, използвайки различни бутони само с едно натискане за по-лесно управление на основните функции.

Актуална към днешна дата цена може да видите като последвате връзката:

Актуална Цена за телевизор Sony 48А9

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4.5]