Днес ще разгледаме един телевизор, който просто няма лоши страни, и въпреки, че много малко хора биха могли да си го позволят, защо да не му се порадваме, поне за малко!

Това е SAMSUNG QE-75Q900R – 8K, QLED Смарт телевизор, който ще ви потопи в картина с безкрайна дълбочина, детайл и ниво на реализъм, толкова истинска, че за момент може да си помислите че не гледате телевизия, а сте част от случващото се.

Виж Всички 8K Телевизори предлагани от еМАГ

Какво точно е 8K Резолюция?

8К телевизорите имат  4 пъти по-голяма резолюция от тази при 4К Ultra HD телевизорите и цели 16 пъти по-добра от FULL HD резолюцията. В този QLED телевизор има 33 милиона пиксела, които не само придават невиждана до сега дълбочина, но и разкриват всеки миниатюрен детайл от картината. Пикселите са толкова много, че на практика са невидими, без значение колко близо сте до телевизора, няма да виждате пиксели.

Смарт телевизорът който виждате е 75 инчов и има резолюция от 7680 на 4320 пиксела!

Ако вече се чудите защо ми е 8K телевизор, като телевизията в България не е такава, веднага ще изтъкна процесора с изкуствен интелект на Samsung, който автоматично превръща съдържание с по-малка резолюция в почти 8K резолюция. Това става като подсилва ефектите и намаля шума в изображението.

Но Картината е само част от телевизионното изживяване, процесорът, оптимизира и звукът, за да съответства напълно на изображението и да се потопите още повече в това което гледате.

Ясно е че телевизорът има и HDR технология, която става още по-добра благодарение на 8K резолюцията. Сега може да видите подробностите дори и в най-тъмните и най-светлите сцени, неща немислими за конвенционалните телевизори.

Дизайнът е мимималистичен, като целта е да се акцентира единствено на картината, а не на самия телевизор.

И докато сме на дизайна, ще спомена и фактът че от телевизора излиза само един почти невидим кабел – който събира в себеси всичко, включително и захранващият кабел. Новата невидима връзка позволява да запазите свързани устройствата си извън полезрението, благодарение на One Connect Box. 

 С две думи телевизорът би паснал идеално на дизайна на дневната, която ще имате, ако спечелите от тотото.

Samsung Q900R има и някои интересни екстри, като SmartThings, който превръща телевизора в сборна точка на домашните умни устройства и позволява управлението им.

Също така, може да го свържете с телефона си и да го включвате и управлявате чрез него.

Е това е, ако цената Ви се вижда висока, то Ви предизвиквам да погледнете цените на други 8К телевизори, като последвате връзката:

Виж 8K Телевизори предлагани от еМАГ

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]