Днес беше обявен индустриалният диск на ADATA – IM2P3014 M.2 2242 PCIe Gen3x2 M.2 ssd диск (SSD). Оборудван с 3D TLC флаш и висококачествени чипове, този индустриален SSD предлага производителността, необходима за боравене с голям обем данни, като същевременно е изключително енергийно ефективен. Заедно с други възможности и функции, IM2P3014 е SSD, подходящ за приложения, свързани с IoT, edge computing и 5G.

IM2P3014 е здрав и компактен индустриален SSD, изработен за епохата на IoT и 5G. Този PCIe Gen3x2 SSD поддържа NVMe 1.3 за отлични скорости на предаване със скорост на четене / запис до 1600/1300MB в секунда, като същевременно е енергийно ефективен и с добро охлаждане. Тези възможности правят IM2P3014 напълно подходящ за IPC и приложения за зареждане на сървъра. Нещо повече, той е проектиран да работи оптимално в широк диапазон от температури (-40 ° C до 85 ° C) за невероятна издръжливост, надеждност и стабилност.

За по-добра защита на данните, IM2P3014 се предлага с AES 256-битово криптиране и отговаря на стандарта TCG Opal 2.0. Компактната му форма и производителност го правят подходящ за всички видове индустриални системи, като разширено съхранение или като диск за зареждане. За да се гарантира качеството, съвместимостта и надеждността, ADATA използва строг процес на валидиране на SSD, който обхваща проверката на ефективността и осигуряването на качеството, за да гарантира, че SSD дисковете отговарят на изискванията за конкретните индустриални приложения.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]