От Емаг обещават намаления до -80% на над 300 000 продукта на 25 Ноември 2016

Черният петък е най-голямото шопинг събитие в Света, а от няколко години тази тенденция навлиза все повече и у нас. В интернет пространството, безспорно най-рекламираният „Черен Петък“ е този на eMAG.bg  – от онлайн гиганта съобщиха, че през последните 10 месеца са се подготвяли за този ден, в който ще бъдат включени освен емаг още 200 търговци, които участват в Emag Marketplace. Тазгодишната мащабната кампания ще предлага много повече продукти – потребителите ще могат да избират от над 300 000 бройки продукти в почти всички категории: Smart технологии, Телефони, Телевизори, Таблети, Потребителска и битова Електроника, Фото и Видео техника, както и всякакъв Хардуер и периферия.

Но нека огромната бройка от 300 000 продутка да не ви заблуждава, най-добрите промоции се разграбват за часове, за сравнение от Емаг споделиха статистиките си от миналата година, когато на черния петък са продадени над 174 000 бр. продукта, а таз годишните промоци ще бъдат още по-примамливи за потребителите. Пазарно предварително проучване на Millward Brown, показа, че познаваемостта за събитието „Черен Петък“ сред българските потребители е 89% през изминалата 2016 година, спрямо 76%, две години по-рано, което показва и нарастващия интерес всяка година за събитието. 64 % от анкетираните потребители са заявили желанието си да пазаруват този ден. Черният Петък датира от повече от 100 години в САЩ, това е и денят, който бележи началото на голямото  Коледно Пазаруване, а по-разумните хора използват този ден за да вземат подаръци за близките си с намаление до 80-90%.

Ето защо ако възнамерявате да се включите в голямото онлайн пазаруване ви препоръчваме да побързате, защото най-големите промоции се изчерпват за броени часове след стартирането на кампанията. Тази година от емаг ще обновят своя сайт в 00:00 часа на 25 Ноември, което означава, че планувате да закупите по-скъпа техника, ще е добре да се заредите пред компютрите си още през нощта – а от емаг обещават, че чакането ще си струва!

 

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]