Насладете се на Full Array LED контраст и звук, напълно потапящ ви в сцените на екрана с телевизор  SONY BRAVIA Full Array LED 4K Ultra HD – серия XH90P. Може да разкривате тъмни или светли детайли в картината, да чувате звука и говора от точното място в сцените. Телевизор, подходящ за вашите най-любими филми и предавания, предлага се в три диагонала на екрана 55, 65 и 75 инчов вариант, ето таблица с точния модел на всеки един от тях и актуалната му цена;

МоделЦЕНА
55 инча:SONY 55XH90/P
(KE-55XH9005/P)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65XH90/P
(KE-65XH9005/P)
Виж Цена за Днес
75 Инча:SONY 75XH90/P
(KE-75XH9005/P)
Виж Цена за Днес

Детайлност в изображенията, изпълнени с дълбочина в яркостта

С новия телевизор  SONY BRAVIA – серия XH90/P, може да се насладите на филмите, така както са замислени от режисьора. Силният процесор подобрява контраста, за да се насладите на по-детайлни сцени.

Наслаждавайте се на прецизност и реалистичен контраст

Може да откриете колко реални могат да са изображенията, извеждайки фините детайли в тях с 4K Ultra HD телевизор SONY XH90P.  Той разполага със светодиоди, които са независимо осветени, като Full Array LED може да ви предостави по-реалистичен контраст, превръщайки светлите зони в по-светли, а тъмните в по-тъмни. Контрастът е повишен допълнително чрез X-tended Dynamic Range, регулиращ яркостта за по-голям блясък  и по-дълбоки и наситени черни нюанси в сенките.

Object-based HDR remaster ви предлага по-реални цветове и контраст

С Object-based HDR remaster на SONY, цветовете на отделни обекти на екранa са анализирани, като контрастът е  коригиран, за разлика от обикновените телевизори с еднаква контрастна скала от черни към бели тонове. Обектите са поотделно подобрени, а телевизорът възпроизвежда повече  дълбочина и по-дълбоки текстури, в повече реалистичност на картината.

Идеална разделителна способност без значение какво гледате

SONY XH90P Ви представя невероятна 4K картина с реални детайли и текстури, обработени от 4K HDR Processor X1. 2K и дори Full HD изображения са увеличени близо до 4K разделителна способност от 4K X-Reality PRO, чрез уникална 4K база данни. 

Възпроизвеждане на по-широк и прецизен цветови диапазон

Функцията TRILUMINOS разширява цветовия спектър на екрана, поддържан от X1 процесорите на SONY BRAVIA Full Array LED 4K Ultra HD – серия XH90P, възпроизвеждайки по-голям набор от цветове за разлика от обикновените телевизори. Анализирайки и обработвайки данните във всяко изображение, превръща цветовете  в още по-естествени и прецизни, така че картината да бъде по-близо до реалността.

По-ярки и ясни забързани сцени на екрана

Спортните и забързани сцена често изглеждат размазано на екрана на обикновен телевизор, но с най-прецизната технология на SONY – X-Motion Clarity поддържа гладки, ярки и ясни образи. Всяко „присветване“ е контролирано по индивидуален начин, като неговата  продължителност е оптимизирана, а яркостта при нужда може да бъде увеличена, за да не пропуснете нито една сцена.

Netflix Calibrated Mode студийно качество

Този режим  на Full Array LED 4K телевизорите от серия XH90P, е специално разработен за да може да се радвате на Netflix продукциите, с високото картинно качество на Android TV с Netflix все едно сте в киното. С режим на калибриране за Netflix визиите и идеите на режисьора  са запазени по достоверен начин.

Dolby Vision преобразява картината

Изпълнете всяка сцена от екрана с невероятен акцент, голяма дълбочина на тъмните нюанси и повече наситеност в цветовете с Dolby Vision за HDR на SONY XH90P, създаващ нови изживявания по поглъщащ и завладяващ начин.

Скрит високоговорител за високи честоти, създаващ аудио-визуална хармония

Високочестотния високоговорител на SONY XH90 /P, позициониращ звука, помага да се открие от коя точка на екрана идва звукът, като по този начин ще слушате висококачествено аудио  по прецизен и контролиран начин от точната част на всяка сцена.

Картина и звук в чудесно съчетание

Звукът, който излиза от обикновения телевизор с високоговорител, е разположен под самия екран и често не е в синхронизация с картината. SONY BRAVIA серия XH90P, разполага с Acoustic Multi-Audio, включващ два високоговорителя за звуково позициониране в задната част на телевизора, позволявайки на звука да следва действията на екрана за наистина поглъщащи сцени.

Слушайте висококачествено аудио

SONY XH90P е проектиран за допълването на звука в супер тънкия телевизионен дизайн с уникалната си нова форма. Новата функция на X-Balanced Speaker Ви докарва филми и музика с ясен звук, директно във вашата стая.

С Dolby Atmos звукът е навсякъде около вас

Dolby Atmos на Full Array LED 4K серия XH90/P възпроизвежда обграждащ зрителя звук, сякаш сте част от самата сцена на действие. Така звуците биват чувани от реалната им посока, докато се наслаждавате на многоизмерно изживяване.

Минималистичен дизайн, потапящ ви в картините действия

4K телевизорите от серия XH90/P (55XH90/P , 65XH90/P , 75XH90/P) се характеризират с тясна и декоративна алуминиева рамка, осигуряваща ви чудесно зрителско преживяване, все едно сте в киносалона. Елегантната рамка от алуминий придава на този телевизор елегантност.

Минималистична поставка, създадена за хармония

Тънката метална поставка на SONY XH90P, е с минималистичен дизайн, красиво съчетавайки се в съвременния интериор на стаята ви.

Дизайн с една плоскост

Тънкият и опростен дизайн с една плоскост на SONY BRAVIA Full Array LED 4K Ultra HD – серия XH90P, ви фокусира върху екранната картина, хармонично сливайки се с околната среда.

Тясна алуминиева декоративна рамка

Тънката декоративна рамка от алуминий на SONY BRAVIA Full Array LED 4K Ultra HD – серия XH90P, ви фокусира върху действията на самия телевизионен екран, а не върху това, което се намира около него.

Насладете се на неограничени развлечения

Може да изберете от голямото разнообразие от предавания, филми, игри, музика и спортни предавания . Просто попитайте Вашия Sony телевизор за любимо развлечение, след което се настанете удобно и гледайте. А с Chromecast built-in може да се насладите и на мобилните ви приложения, директно на екрана на вашия телевизор.

Вашето любимо смартфон съдържание на големия телевизионен екран

Със Sony серия XH90 /P, може да се насладите на любими игри, видеоклипове и снимки много по-лесно и бързо от iOS или Android устройствата ви, директно на големия телевизионен екран.

Лесно навигиране с интелигентно дистанционно

Може да свържете вашите цифрови декодери и останали устройства със SONY BRAVIA серия XH90P, чрез HDMI контролирайки ги с интелигентен пулт за управляване. Тънкият и заоблен дизайн има вграден микрофон с управление чрез гласови данни, като интелигентната подредба на бутони улесняват навигирането.

Изпращане до по-голям  екран с Chromecast

Chromecast функцията на SONY BRAVIA Full Array LED 4K Ultra HD телевизорите от серия XH90P, може да ви позволи излъчването на ваши любими позволява видеоклипове, игри и приложения от мобилни устройства в истинско качество, директно на екрана на телевизора с вграден Chromecast. Само с  едно натискане на бутона Cast на екрана на устройството с Android или iOS е всичко, нужно ви за да гледате това, което харесвате най-много, директно на големия екран. Излъчвайте любимото си съдържание, продължавайки работа на вашия телефон или таблет.

В съчетание  с Apple AirPlay/Apple HomeKit

С Apple AirPlay имате възможност за предаване на поточно видео и аудио, директно към телевизора от вашия iPhone, iPad, или Mac. Гледайте филми и предавания от приложението Apple TV и споделяйте вашите снимки със всички любими хора около вас.

Насладете се на вашите любими приложения

Ще имате достъп до различни уникални функции за забавление, като се възползвате изцяло от любимите си приложения.

BRAVIA XR Movie за кинематографично домашно изживяване

Множество филми ви очакват с технологиите BRAVIA XR, Pure Stream и IMAX Enhanced където всичко, което гледате, има зашеметяваща визуализация и изразително качество на звука. Гледайте любимите си филми по съвсем нов начин, с повече драматизъм и реализъм, на телевизор като Sony XH90/P, създаден да доставя истинско изживяване в домашното кино.

Любимото ви забавление, с помощта на Google Гледайте над седемстотин хиляди филми и сериали, събрани в едно. Google TV организира вашето любимо съдържание от приложенията и абонаментите ви. Просто кажете заглавието. Потърсете още препоръки, като кажете „Покажи ми предаване в научно-фантастичен стил“.

Sony 55XH90/P , 65XH90/P , 75XH90/P – Цена

Актуална цена към днешна дата за трита модела от серия XH90/P може да сверите с помощта на таблицата:

МоделЦЕНА
55 инча:SONY 55XH90/P
(KE-55XH9005/P)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65XH90/P
(KE-65XH9005/P)
Виж Цена за Днес
75 Инча:SONY 75XH90/P
(KE-75XH9005/P)
Виж Цена за Днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 3.5]