На годишното си събитие Apple (към момента най-голямата публична компаня в света – достинала капитализация от трилион долара след успеха на миналогодишния флагман iPhone X) разкри 3 нови модела iPhone –  iPhone Xs, iPhone Xs Max и iPhone Xr – като и трита телефона за разработени по модел на миналогодишният юбилеен модел iPhone X.

Имената на моделите изтекоха в мрежата един ден преди официалното представяне от нетърпеливи фенове. Новият Xs ще е с 5.8 инчов, безрамков тъч скрийн екран, с цена започваща от 1000 щатски долара в САЩ, Xs Max ще е най-големят iPhone създаван до сега с 6.5 инчов екран, с цена започваща от 1100 долара, като това ще е директен конкурент на Samsung Galaxy Note 9 – и напрактика първият такъв от Apple с толкова голям екран, с което компанията очаква да възвърне позиции в Китай.

Тези нови модели под егидата на новия ръководител на Apple Тим Кук, показват различната посока която компанията поема след предшественика му – Стив Джобс, който беше критик на телефоните с големи дисплеи.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]