Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4]

Радвайте се на магическо потапящо преживяване с телевизор Philips 70PUS9006/12. Може да гледате филми, спортни предавания и какво ли още не на този супер тънък телевизор, чийто дизайн може да Ви пренесе в центъра на самите действия. ЧетиристранниятAmbilight ще ви даде завладяващи изживявания с новите игрови режими, спорта и филмите, които ще увеличат вашето вълнение.

Philips 70PUS9006/12 Цена

Актуална към днешна дата цена може да сверите като последвате връзката:

Philips 70PUS9006/12 – Цена за Днес

Потапяне в картината изцяло с четиристранния Ambilight

С четиристранния Ambilight  на телевизор Philips 70PUS9006/12, всеки един момент ще бъде усещан по-близък. Интелигентния тип светодиоди, разположени на ръба на телевизора могат да реагират на действията  на екрана, излъчвайки потапящ вид сияние, което ще е много вълнуващо за вас. Преживейте това веднъж и ще се питате как преди сте се наслаждавали на гледането на телевизия.

DTS Play-Fi ви доставя аудио в няколко стаи едновременно

С DTS Play-Fi на телевизор LED телевизор Philips 70PUS9006/12, ще имате възможност да се свързвате със високоговорители съвместими с него и то във всяка стая у дома. Ако разполагате с безжични високоговорители във вашата кухня, може да слушате филми, докато приготвяте нещо за хапване, или да следите  спортните коментари, правейки напитки.

Истински нива на съвършенство с Philips P5 видеопроцесор

Philips P5 видеопроцесорът на серия 70PUS9006 / 12, ще Ви предостави толкова поразителна картина, колкото съдържанието, което гледате. Детайлите в изображенията ще са с много по-голяма дълбочина. Цветовете ще  са ярки, а тоновете естествени. Контрастите ще са  ясни, така че да усетите всеки детайл поотделно.

70PUS9006 / 12 – Телевизор, чудесен за игри с малко забавяне на конзолата

4K телевизорът на Philips серия 70PUS9006/12 има най-новия вид свързаност HDMI 2.1 превключвайки автоматично на настройка на ниско забавяне, щом започнете да играете игра на конзолата. VRR и Freesync функциите са поддържани за по-плавни игри с бързи действия. Режимът за игра на Ambilight ще пренесе тръпката от играта направо в стаята ви.

Атрактивно тънък дизайн

4K UHD телевизор Philips 70PUS9006 / 12 разполага с почти безрамков екран, подхождащ на всеки вид интериор в дома Ви. Тънките му крачета изглеждат все едно екранът се носи над тв модула и можете да ги разширявате, за да поберете саундбар тонколони с по-дълъг дизайн.

Ярка HDR картина с  този Philips 4K UHD телевизор

Телевизорът е в съвместимост с всички основни формати тип HDR дори и този на  Dolby Vision. Независимо дали ще гледате сериала си, който не желаете да изпускате или ще играете най-новоизлязлата видеоигра, сенките ще са с повече дълбочина. Ярките повърхности на предметите ще блестят, а  цветовете ще са по-реалистични.

Dolby Vision и Dolby Atmos Ви предоставят кинематографични звук и картина

Philips 70PUS9006 /12 поддържа  премиум видео и аудио форматите  на Dolby така, че HDR съдържанието, което ще бъде гледано, ще изглежда по един невероятен начин. Ще се наслаждавате на картинни образи, отразяващи оригиналния режисьорски  замисъл,  както и на кристално чисти и дълбоки аудио звуци, които ще  ви обгръщат изцяло.

Най-добрият Smart Android

4K UHD телевизор Philips серия 70PUS9006/12, ще Ви предостави исканото съдържание, тогава когато Ви се гледа. Имате възможност да персонализирате началния тв екран, за да може да гледате вашите най-любими приложения, сериали и филми, улеснявайки достъпа ви до тях. Също така може да продължите да гледате това, което сте спрели на пауза оттам, откъдето сте стигнали.

Свързаност с периферни усторйства и букси:

Отстрнаи и отзад на телевизора има следните букси:

Цента на телевизора може да сверите с бутона по-долу, ако притежавате телевизора ще се радваме да оставите коментар за него.

This image has an empty alt attribute; its file name is stroke.jpg

Philips 70PUS9006/12 – Цена за Днес