Насладете се на истинско телевизионно развлечение с новия OLED 4K телевизор Philips 65OLED986 /12. Гмурнете се в невероятно реална картина на вашия екран чрез  Ambilight и усетете  истинско вълнение от звука  на Bowers & Wilkins.

Цена

Актуална цена за днес може да видите тук:

Виж Цена за Philips 65OLED986 /12

Невероятен звук от Bowers & Wilkins

Може да се насладите на филмите, предаванията и музиката, които най-много обичате. Ексклузивният високоговорител на Bowers & Wilkins разполага с конусовидна диафрагма Continuum TM, с високоговорител на върха. Диалозите са ясни и естествени. Звуковият ефект изпълва стаята, филмовата музика е във възход и песните оживяват с новия Philips  OLED 4K UHD телевизор 65OLED986/12.

Пълно потапяне в картината с четиристранния Ambilight

С функцията Ambilight от всички страни, всеки момент ще ви изглежда по-близък. Интелигентните светодиоди на ръба на Philips 65OLED986 /12, реагират на движението на екрана за опияняващо, потапящо сияние. Изживейте го веднъж и ще се чудите как бихте се наслаждавали на телевизия без него.

Както и да го погледнете, картината е толкова истинска с P5 AI двоен видео процесор

Двойния процесор с изкуствен интелект осигурява толкова реалистична картина, че чувствате, че можете да скочите направо в нея. Алгоритъмът за дълбоко самообучение обработват изображенията по начин, подобен на нашия мозък. Без значение от това какво ще гледате, ще се радвате на реална детайлност и контраст, наситени цветове и плавни движения на сцените.

Разликата е истински Philips OLED + телевизор с HDR

4K UHD телевизор Philips 65OLED986/12, е напълно съвместим с всички основни HDR формати. Без значение дали е сериал или най-новата игра, всяка сцена е изпълнена с детайлност. Ако гледате или играете в светла стая, вашият телевизор ще коригира автоматично картината, така че да се възприема добре от вашите очи.

Кинематографски визия и звук с Dolby Vision и Dolby Atmos

Поддържането на най-добрите аудио и видео формати на Dolby означава, че HDR съдържанието, което гледате и възпроизвеждате, изглежда и звучи идеално. Ще може да се наслаждавате на картина, отразяваща първоначалното намерение на режисьора, радвайки се на ясен и дълбок  пространствен звук.

Превъзходен дизайн – от стойка до дистанционно

Висококачествените материали са много важни за Philips и особено за телевизорите от по-високия ценови клас. Основния високоговорител разполага с микромрежеста решетка, която е покрита с красив Kvadrat вълнообразен материал, а отделния  високоговорител е изработен от полиран метал. Дистанционното управление с подсветка е покрито с мека кожа Muirhead.

Смарт Андроид телевизор

Вашият Philips Android TV ви предоставя съдържанието, от което се нуждаете, по всяко време и навсякъде. Можете да персонализирате началния си екран, за да покаже вашите любими приложения и да осъществите по-лесен достъп до филмите и предаванията, които харесвате.

Страхотен за игри

Тлевизор Philips OLED 4K UHD серия 65OLED986 /12, ще ви позволи максимално  да се насладите на устройства за игри от ново поколение. Щом включите вашата конзола, телевизорът  ще влезе автоматично специален гейминг режим, осигурявайки бърз геймплей с невероятна плавност в графиките. Режимът на игра – Ambilight ще внесе цялото вълнение от игрите във вашата стая.

Аудио за няколко стаи и DTS Play-Fi

С DTS Play-Fi на Philips 65OLED986/12, можете да се свържете с всички съвместими безжични високоговорители в стаите ви у  дома. Ако разполагате с такива  във вашата кухня, може да слушате филм или спортни новини, докато правите закуски или напитки.

Гласов контрол, Google асистент и работа с Alexa устройство

Натискайки бутона на дистанционното, може да говорите с Google Now. Може да управлявате телевизора си, в съвместимост  с Google асистент смарт устройство само с вашия глас. Или, помолете Alexa да управлява телевизора от съвместимо с него друго устройство. Актуална цена за телевизора може да сверите тук:

Виж Цена за Philips 65OLED986 /12

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 5]