Наслаждавайте се на уникално телевизионно усещане и потапяне в картината с новия OLED Телевизор Philips 55OLED806/12. Този телевизор ще предоставя вълнуваща и реална картина с четиристранен Ambilight, за създаването на усещание все едно сте  в киносалона. Без значение от това какво гледате или играете, действията ще се пренесат от телевизора директно във вашата стая.

Цена

Актуална към днешна дата цена за 55 инчовия телевизор на Philips 55OLED806 /12 може да видите тук:

Виж Цена за Днес за Philips 55OLED806/12

Реална картина, каквото и да гледате с P5 видеопроцесор с изкуствен интелект

OLED телевизор  55OLED806/12, разполага с видеопроцесор с изкуствен интелект P5, предоставяйки картина, която ще е толкова реална, че  ще имате чувство, че можете дори да влезете направо в нея. Специален алгоритъм с изкуствен интелект на задълбочено самообучение може да обработи всички изображения по подобен на възприятие като нашия мозък начин. Без значение какво ще бъде гледано, ще получите максимум реалистични детайли и контраст, богати цветови нюанси и плавно  движещи се сцени.

Усетете реалността с OLED телевизор Philips 55OLED806

С иновативният OLED 55OLED806/12, ще се радвате на по-голям обхват на гледане и уникални реалистични картини. Черните тонове са с по-голяма дълбочина, а цветовете толкова истински. Сенките и акцентите ще са с повече детайли, прецизно възпроизвеждани на телевизионния екран. Този телевизор поддържа и основните HDR формати, с което ще се насладите на  пълната сила на всяка отделна  сцена.

Комфорт за очите ви

Philips  55OLED806 /12 може да предава поточно съдържание, да играете на него игри или да гледате безкрай филми и сериали, без да натоварвате прекомерно очи си. С ниското ниво на синя светлина, без трептения и отблясъци неприятни за окото, този телевизор покрива международните стандарти, определени от UL и TUV. Можете напълно да се наслаждавате на още повече от съдържанието, което харесвате.

Ярка HDR картина с Philips 4K UHD

OLED 4K UHD Android телевизор модел 55OLED806/12 е в съвместимост с всички  HDR формати, заедно с Dolby Vision. Дали ще стане въпрос за сериала ви или новата излязла видеоигра, сенките  на екрана ще са още по-дълбоки. Цветовете ще са по-реални, а ярките повърхности ще блестят.

Телевизор, създаден за игри със супер ниско забавяне на конзолата

Philips  55OLED806 е с най-нов тип свързаност с HDMI 2.1, превключвайки автоматично на настройка със супер ниско забавяне на конзолата, когато започнете да играете любимата си игра. VRR и Freesync са поддържани  за плавна игра с бързи сцени. Режимът за игри на Ambilight може да внесе цялата тръпка от игрите, директно в помещението в което сте.

Dolby Vision и Dolby Atmos за картина и звук, излезли  като от киносалона

Philips  OLED 4K серия 55OLED806/12 поддържа премиум аудио и видео Dolby формати, които правят HDR съдържанието, което гледате да изглежда по невероятен начин. Наслаждавайте се на картинни действия, отразяващи оригиналния  замисъл на режисьорите, и на кристално чисти и дълбоки обгръщащи ви звуци.

Дизайн от първо качество на ТВ стойката и дистанцинното

Philips 55OLED806/12 е изграден с първокласен дизайн. Мекото и текстурно дистанционно е с кожен заден капак и бутони с подсветка. А пък крачетата са двутонални и реверсивни,  изработени от метал, които може да ги прикачите към вашия телевизор, избирайки кой тон да се показва най-отпред.

Изцяло се потопете в картината с четиристранния Ambilight

Philips  55OLED806/12 е с четиристранен Ambilight може да усетите по-близо всеки момент. Светодиодите от интелигентен тип, разположени около телевизионните ръбове, могат да  реагират на всяко екранно действие, излъчвайки сияние, което да ви потапя в картината по един завладяващ начин.  Веднъж изживявайки го, ще се запитате как преди това сте се наслаждавали на гледането на телевизия.  

Гласово управление с Google Асистент и Alexa

Натискайки бутон на дистанционното, може да си говорите с Google Асистента на телевизора и да управлявате него и всички съвместими с Google Асистент смарт устройства във вашия дом само с гласа си. Също така може да поискате от Alexa да контролира телевизора ви чрез съвместими устройства с услугата на Amazon. Актуална цена за телевизора може да видите тук:

Виж Цена за Днес за Philips 55OLED806/12

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4.5]