Винаги щом се спомене серията S, на Samsung, това означава, че говорим за флагман, от най-висок клас, спорещ за мястото на най-добрия телефон за годината.

Samsung S10+ е олицетворението на горното изречение и определено стана любим телефон на голяма част от взискателните потребители за 2019 година.

S10+ надгражда предходния модел с нова, по-добра камера, със страхотен нощен режим, възможност за снимане на нощен таймлапс, и PRO видео функции като ръчна настройка на ISO, скорост на обтуратора и желаното ниво на експозиция.

Дизайнът е стилен, телефонът няма неравности, използвани са качествени материали, като алуминии ( по рамката на телефона) и стъкло. С помощта на прецизно лазерно рязане, камерата е дискретно прибрана в дисплея, като това по никакъв начин не жертва качеството на снимката. Когато камерата е скрита по-този начин и около нея има дисплей той се нарича – infiynity O дисплей – иновация която наистина променя начина по който изглеждат телефоните.

За да бъде още по-изчистен дизайнът, скенерът за пръстови отпечатъци вече не е отзад на телефона, а е вграден в дисплея (просто не се вижда). Вграденият сензор в екрана разпознава 3D издатините и вдлъбнатините на пръстовия Ви отпечатък посредством ултразвукови импулси.

Със серията S10 от Samsung въведоха и новия дисплей с Dynamic Amoled панел сертифициран с HDR10+, който осигуравя по широка гама цветове за по-реална картина. Дисплеят има и VDE сертификат за ярки и живи цветове, забележителен контраст който доставя по-дълбок черен цвят и по-ярък бял.

Дисплеят е защитен с Gorilla Glass 6, а на гърба на телефона е поставено Gorilla Glass 5.

Цена

Цената мобилните телефони и техниката се променя псотоянно, затова, сме дали връзка към онлайн магазин където ще видите актуалната за днес цена на S10+ :

Виж Актуална за днес Цена за Samsung S10+

Спецификации на телефона

Смартфонът тежи 198 грама, с размери 15.76 см височина, 7.41 см ширина и 7.8 милиметра дебелина. Диагоналът на екрана е 6.4 инача, което е 16.25 см. Телефонът се предлага в 3 варианта – с вътрешна памет от 128 GB, 512 GB или 1 TB, може да добавите и допълнителна памет с SD карта.

Процесорът е 8 ядрен – с 2 ядра по 2.73 GHz, 2 по 2.31 GHz и 4 ядра по 1.95 GHz.

Батерията е с големина от 4100 mAh и няма възможност за подмяна.

Време е да видим възможностите на камерата:

Samsung S10+ има общо 5 сензора. Селфи камерата е двойна – 10 MP и 8 MP. Отзад има 3 камера – 16 MP ултра широка камера и 2 камери по 12 MP – телефото камера и широкоъгълна камера.

Както вече споменахме, този телефон вдига нощтните снимки на следващо ниво, това се постига с двойната бленда и композиция с много кадри, които извеждат светлината дори, когато наоколо е тъмно. А процесорът автоматично комбинира няколко кадъра от един и същ момент с ниска осветеност в един красив кадър.

Ултрашироката камера ще ви позволи да поберете повече преживяване в една снимка, като предоставя 123 -градусово поле на видимост, което означава, че обхваща почти толкова, колкото очите Ви.

Предната камера пък превъзхожда основните камери на много телефони – тя може да засенма 4K UHD видео, а благодарение на втората камера може да правите артистични селфита с фокус на живо.

Актуална цена за модела може да видите тук:

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]