На 5 Август 2020, в първото по рода си виртуално събитие, от самсунг представиха наведнъж няколко нови попълнения, едно от които е новiят смарт часовник Galaxy Watch3. Часовникът комбинира качествена изработка с иновативни функции, които ще ви помогнат да поддържате здравето си.

Часовникът е с елегантен дизайн, очертан от въртяща се рамка и се предлага в два диаметъра 45 и 41 мм, може да избирате и от следните цветове: мистично черно, мистично сиво и мистично бронзово.

Спецификации

ПроцесорДвуядрен 1.15GHz
Операционна с-маTizen
ДисплейSuper AMOLED 16 мил. Цвята
RAM 1 GB
Батерия340 mAh – Над 56 часа нормално ползване и до 151 при лек режим на ползване
Аудио ФорматиПоддържа: MP3,M4A,3GA,AAC,OGG,OGA,WAV,WMA,AMR,AWB
СензориАкселерометър, Барометър, Жироскоп, Сензор за светлина, Оптичен сензор за сърдечен ритъм

Цена

В САЩ часовникът стартира от $399, цената в България, може да проверите като последвате връзката:

Виж Актуална Цена

Какво ново?

Сравнен с предшествениците си Galaxy Watch3 е с по-голям дислпей, по-тънък и с 15% по-лек. Часовникът е изработен от качествени материали и изглежда наистина стилно, каишката е изработена от естествена кожа, обработена да запази цеветът си.

Към дизайнът може да добавите и собствения си почерк, имате възможност да изберете от 40 различни циферблата, както и да създадете собствен.

Смартфон Функции

Не спирай чата – когато получавате ново съобщение, часовникът ще Ви покаже и предходните, за да може да проследите как е протекъл разговорът, има и една много интересна функция, която анализира как е протекъл разговорът и на базата на това, ще Ви предложи подходящ отговор, за да не губите време в писане.

И докато сме на чат функциите, за още по-голямо забавление ще може да изпозлвате и Bitmoji стикерите, които могат да бъдат персонализирани и да изглеждат като Вас.

Музика – Меломаните ще се зарадват на факта, че ще могат да пуснат Spotify на своя Galaxy Note20 и след което, може директно да отворите приложението и от часовника си без музиката да спре.

Оставете телефонът си вкъщи – Може да оставите телефона си вкъщи и да не губите връзка със света, може да се обаждате директно от часовника си.

GPS – винаги ще знаете къде се намирате.

Часовникът може да бъде вързан и с други устройства – Може да свържете часовника си не само с гамата Galaxy на Samsung, но и с тези поддържащи Android 5.0 или по-нов и RAM памет от поне 1.5 GB. Може да свържете Galaxy Watch3 и със iPhone 5 и всички след него, както и с устройства с операционна система iOS 9.0 или по-нова.

Вземете здравето си в ръце или по-скоро на китката си.

Функционалността за подобряване на здравето на потребителите е най-гланвото нещо, на което са обърнали внимание инженерите от Samsung. Часовникът ще ви помогне да:

Осигурите си по-добър сън – Часовникът запсива фазите Ви на сън, както и общото време на сън, като на база на събраните данни и партньорството с National Sleep Foundation, часовникът ще Ви даде полезни съвети, как да подобрите качеството на съня си и да бъдете по-отпочинали.

От самсунг твърдят, че часовникът ще ви помогне да дишате по-леко. Часовникът има вграден измервател на кислорода в кръвта, разбира се, часовникът няма да ви прободе. Измерването става чрез инфрачервени лъчи и червени светодиодни лъчи, с помощта на които се прави оценка на количеството кислород в кръвообращението.

Часовникът, дори, е в състояние да разпознае тежки падания, благодарение на подобрения акселерометър, а при установяване на падане изпраща сигнал с местоположението Ви на контактът за спешни случаи, който сте задали.

120 програми за тренировки вкъщи – Може да изберете програма и тя да ббъде излъчена на телевизора Ви (ако е с Android) , докато трнеирате на телевизора ще се визуализира и сърдечната честота в реално време.

Аназлиз на бягане – часовникът анализира Вашето тичане, показва ако има асиметрия между ляв и десен крак, дава съзвети за поддържане на темпото, показва статистика на постиженията.

Виж Актуална Цена

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]