В динамичния свят на развлекателната технология, Samsung непрекъснато е асоцииран с иновации и качество. Най-новото им предложение, Samsung Q80B QLED 75″ 4K Smart TV, не е изключение и отново демонстрира ангажимента на компанията да предлага зашеметяващо и висококачествено зрително изживяване.

Виж Актуалан цена за Samsung 75Q80B

Екран като никой друг

Несъмнено най-отличаващата се характеристика на Samsung Q80B е големият 75-инчов екран. С разделителна способност от 3840 x 2160 пиксела, този екран е създаден да предоставя невероятен детайл във всичко, което гледате. Без значение дали сте филмов ентусиаст, който иска да улови всеки нюанс от любимите си филми, или спортен фен, който иска да се почувства като част от действието, този телевизор е за Вас.

Висококачествена картинa

Една от ключовите характеристики на телевизора е технологията Direct Full Array. Тази функция, създадена за подобряване на контраста и яркостта, изважда най-тъмните и ярките сцени в живи детайли, гарантирайки премиум гледане, независимо от съдържанието.

Допълващо това е технологията Quantum HDR 12X, която коригира цветовете и детайлите на всяка сцена, за да улови красотата на пейзажа, всичко в една ясна картина. Освен това, Quantum Processor 4K оптимизира картината, за да предостави по-завладяващо изживяване.

Разширени функции за геймъри

За геймърите, смарт телевизор Samsung 75Q80B предлага функцията Real Game Enhancer+. Тази технология осигурява плавни, реалистични визуални ефекти с минимално размиване на движението, което гарантира оптимално игрално изживяване.

Samsung 75Q80B – Смарт телевизор, задвижван от Tizen

Samsung QE-75Q80B QLED 75″ 4K смарт телевизор е задвижван от Tizen, собствената платформа за смарт телевизори на Samsung. Tizen предлага редица допълнителни функции, включително достъп до разнообразни стрийминг услуги и възможността за контрол на телевизора с помощта на множество гласови асистенти като Bixby, Amazon Alexa и Google Assistant.

Универсален Гид и OneRemote

За да улесни откриването на съдържание, Samsung 75Q80B е оборудван с функцията Universal Guide, която подбира съдържанието за Вас, правейки търсенето на това, което искате да гледате, по-лесно от всякога. Допълнително, Samsung OneRemote автоматично открива и контролира всички съвместими свързани устройства и съдържание, което допълнително подобрява потребителското изживяване.

В заключение, Samsung Q80B QLED 75″ 4K Smart TV предлага превъзходна комбинация от голям размер на екрана, отлично качество на картината и звука, напредничави игрални функции и умни функционалности. Той е израз на ангажимента на Samsung да предоставя непревзойдено гледане в уюта на вашия дом.

Актуална цена и промоции може да следуте тук:

Виж Актуалан цена за Samsung 75Q80B

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]