switch-nintendo

Ако искате да притежавате Nintendo Switch, но не намирате откъде да си я купите, за това има много добро обяснение. Продажбите от петък до събота на най-новата конзола на Nintendo надминаха първите двудневни продажби на която и да е друга система от историята на компанията. Информацията идва от интервю с президента на Nintendo за Америка, Реджи Филс-Ейм.

Освен това, The Legend of Zelda: Breath of the Wild е най-продаваното премиерно заглавие на Nintendo, надминавайки дори Super Mario 64 за старата Nintendo 64 с дискети. Тук не се броят пакетните игри като Nintendo Land колекцията за Wii U, разбира се.

Все още е твърде рано да се каже как ще се справи като цяло Switch, нито пък можем да я сравним с последния успех на Nintendo – конзолата Wii – но на този етап бъдещето изглежда светло за портативните домашни конзоли. Особено когато вземем предвид, че игровите конзоли обикновено излизат през ноември. Това е поредното доказателство, че хората купуват игри и конзоли по всяко време, стига да си заслужават.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]