На 10 септември от XPG Обявиха новите си гейминг слушалки PRECOG ANALOG оборудвани с 2 драйвъра.

XTREMEPE RFORMANCE GEAR е абревиатурата, която стои зад марката XPG, създадена от ADATA с фокус към ефективни гейминг продукти.

Това е новият модел слушалки, чийто миналогодишен предшественик беше XPG PRECOG. Новият модел е запазил в себе много от качествата на PRECOG, а добрата новина е, че цената е по-достъпна.

Слушалките имат два драйвъра – електростатични и динамични. Електростатичните предоставят отчетлив високочестотен звук, а тънките диафрагми имат бързо преходно време за реакция и генерират звук по цялата си повърхност.

Динамичните драйвери, пък предлагат солиден нискочестотен звук и дълбок бас.

Двата драйвъра работят в симбиоза, за да осигурят безкомпромисно качество както във високите честоти така и в ниските. XPG PRECOG ANALOG ще ви потопят изцяло в играта или любимата музика. Hi-Res Audio сертифифицираните слушалки, имат и завидната честотна характеристика, като обхващат диапазона от 5Hz до 50 000Hz.

Обърнато е внимание и на комфортът: възглавниците са обивти в дишаща тъкан, която е удобна и щади кожата. Дизайнът е скосен, за да приляга естествено на главата без да го стяга, дори и да носи очила.

За да може потребителят да усети качеството на звука, слушалките трябва да могат да изолират външните шумове, ясно е, че колкото по-качествени са едни слушалки, толкова по-добре изолирани са те. При PRECOG ANALOG изолацията е на много добро ниво.

Вграденият микрофон е с задоволяваща чувствителност и се представя доста добре.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]