Всеизвестен факт е, че Worpdess не е никак лека платфомра и изисква сървърен ресурс, особено ако сайтът Ви е по-посещаван. Ето защо е много важно темата, която ползвате да бъде максимално лека, за да не натоварва сървъра Ви.

Днес ще представя една тема, която разглеждам от няколко месеца, и спрямо моито виждания е една от най-леките които съм виждал.

Става въпрос за Suki Pro – богата на функционалности и зарежда за под 500 мили секунди, без излишни заявки към сървъра Ви. Платената тема е 59 долара на година, но има и безплатна версия с всичко необходимо за един стартиращ блог, а след време при нужда от допълнителни функционалности да преминете към платената версия, ако темата Ви допадне.

Функционалността на темата позволява да направите абсолютно уникален сайт – може да зададете широчината на всеки елемент, да промените разстоянията между различните елементи, което е възможно при много малко теми. Header-а на сайта има drag&drop и може да поставите различни елементи, които ще направят визията на Вашия сайт изцяло по Ваш вкус.

Но колкото и да обяснявам за темата, най-добре е сами да я изпробвате, особено като вземем предвид, че има и безплатна версия и това не би Ви коствало нищо.

Очаквам Вашите коментари и мнения за темата, както и предложения за други леки теми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.