На 10 Номеври 2020 бе предсставен XPG VENTO PRO 120 PWM. Проектиран в сътрудничество с Nidec, XPG VENTO PRO 120 PWM е персонализиран за взискателните геймъри и компютърни ентусиасти, които търсят най-доброто охлаждане на компютъра.

Базиран на известния дизайн на вентилатора на Gide Typhoon на Nidec, XPG VENTO PRO 120 PWM има високо статично налягане до 3,15 mm H₂O и може да изтегли до 75 CFM въздушен поток, който да циркулира в шасито, което го прави идеален вентилатор за всмукване или изпускане на въздух в допълнение към системите за водно охлаждане.

„Поздравяваме XPG за пускането на VENTO PRO 120 PWM и сме доволни, че дизайнът на нашия вентилатор е част от него“, каза Масаюки Мори, президент и главен изпълнителен директор в Nidec. „Заедно с невероятните възможности за охлаждане на нашия вентилатор Gentle Typhoon, ние вярваме, че геймърите и всички останали ще се насладят на екстремната производителност, предлагана от XPG VENTO PRO 120 PWM.“

XPG VENTO PRO 120 PWM включва и 4-пинов конектор, поддържащ Pulse Width Modulation (PWM), за динамично регулиране на скоростта на вентилатора чрез софтуерен контрол на дънната платка за плавно преминаване на скоростта. За удобство и подобрено модифициране, множество PWM VENTO PRO 120 могат да бъдат свързани, за да работят като едно цяло.

XPG VENTO PRO 120 PWM е оборудван с високо прецизни японски двойни лагери, което му позволява да издържа на тежки товари и да издържа на високи температури. Лагерите осигуряват повече тишина. Витлото на вентилатора е щателно проектирано да намали досадните шумове на вентилатора до по-изискан „вибрационен тон“, по-подходящ за човешкото ухо. Допълнителни антивибрационни гумени подложки допълнително овлажняват шума до 28 dBA по време на максимално високоскоростно завъртане от 2150 об/мин. Нещо повече, иновативеният дизайн на мотора на вентилатора и механизма за поддръжка на двигателя, който използва структура за намаляване на двойните вибрации, допълнително намалява вибрациите.

Вентилаторът има MTTF (средно време до отказ) 250 000 часа при 25 ℃ околна среда или 60 000 часа при 60 ℃, идеално за сгради с ограничено пространство с по-високи вътрешни температури.

XPG VENTO 120 PRO PWM се предлага с изключително дълга 5-годишна гаранция за допълнително спокойствие.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.