Търсите най-добрия gaming laptop на най-добрата цена, в тази статия ще Ви дадем няколко предложения, които да обмислите при избор на нов лаптоп подходящ за игри и забавление с оптимално съотношение между цена и качество.

Gaming Лаптоп Gaming Acer Nitro 5

Актуална цена

Насладете се на комбинация от новите високопроизводителни графични процесори от серия NVIDIA GeForce RTX 30 с процесор Intel Core i71 от 12-то поколение, за да управлявате света на игрите с най-новият и купуван лаптоп за 2024 година – Acer Nitro 5 Intel!

Проектиран за игри от следващо поколение

Intel Core от 12-то поколение е сред най-новите процесори, които ви позволяват да се насладите на  поточни предавания, дава ви възможност да си  чатите, редактирате, записвате и играете игри, докато извършвате много задачи без никакви прекъсвания!

Изкуствен интелект, повишаващ производителността

 С NVIDIA DLSS видеоигрите се играят с по-бързи скорости, като същевременно се поддържа високо качество на изображението.  Променете настройките и разделителната способност на играта, за да видите още по-добри визуализации.

Висока производителност с енергийна ефективност

 MAX-Q е акроним за технологията NVIDIA, която намалява дебелината на лаптопите, за да увеличи максимално производителността. 

Бързи и точни резултати с перфектна картина

 Честотата на опресняване от 165Hz и времето за реакция от 3ms2 на лаптоп Acer Nitro 5 Intel, осигуряват светкавично бързи игрови сесии. Това гарантира плавно възпроизвеждане без прекъсване благодарение на скорост от 165 кадъра в секунда и 3 милисекунди между всяко изображение.  Освен това високата честота на опресняване на монитора позволява точни снимки с минимално изкривяване на изображението, когато се заснеме за част от секундата.

Идеално охлаждане

 Този нов усъвършенстван дизайн на корпуса включва множество интелигентни допълнения към цялостната структура.  В допълнение към два вентилатора, разположени над екрана и два входа, Acer Nitro 5 Intel разполага с четири изхода и скрита коза с функция за охлаждане.  Справянето с тази допълнителна функционалност налага използването на приложението NitroSense за по-ефективна манипулация. Допълнителните контролни функции включват възможност за регулиране на скоростите на вентилатора, светлинните цветове и др.

Невероятно богато аудио

 Благодарение на двойните 2W високоговорители с DTS:X Ultra, аудиото, предавано през вашето устройство, е по-ясно и прецизно.  DTS:X Ultra доставя 3D звук чрез 360-градусово аудио изживяване, което осигурява предимство пред другите плейъри.

По-добро управление

Добавете емоция с 4-зоновата RGB клавиатура и управлявайте скритите функции на вашия лаптоп със специалните клавиши NitroSense. WASD и клавишите със стрелки също са подчертани за по-лесна видимост по време на напрегнати игри.

Актуална цена и оферти за различни конфигурации на Acern Nitro 5 , гейминг лаптопи може да видите тук:

Актуални цени и Офети за Acer Nitro 5

Gaming Лаптоп Lenovo Legion 5i Gen 7

Актуална Цена

 Лаптопът Legion 5i Gen 7 е проектиран за игри с висока мощност и други функции.  Той разполага с графика NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti и процесори Intel Core от 12-то поколение.  Разполага с 15 инчов WQHD екран със 165 кадъра в секунда и е проектиран да бъде възможно най-тънък и лек. Насладете се на екстрите, които ще ви предложи най-продавания за 2024 година лаптоп!

Висококачествени игри на настолния ви компютър с процесор Intel

 Процесор Intel Core от 12-то поколение осигурява безпроблемно изживяване за игри, запис, редактиране и стрийминг.  Това ви позволява да записвате, стриймвате и редактирате без забавяне, благодарение на Intel Turbo Boost и Thread Director. 

Представяне на най-високо за всеки  геймър и творец

Този лаптоп разполага с най-новата графична технология като ядра за трасиране на лъчи, тензорни ядра и стрийминг мултипроцесори, както и с AI-настроени DLSS. Те са леки и тънки, което ги прави чудесни за използване.  Най-новите графични процесори дават на потребителите възможността да рисуват най-реалистичните графики и да се представят на най-високо ниво.

Насладете се на над 100 висококачествени игри с Game Pass

 Вашият нов лаптоп Lenovo Legion се предлага с три месеца Xbox Game Pass, включително поддръжка на EA Pay.  Има над 100 игри, които можете да играете, включително постоянно нови версии.  Просто изтеглете и играйте игри безпроблемно без прекъсване или играйте игри за конзола Xbox през облака със свързан контролер.

Игра с финес

Legion 5i Gen 7  се предлага в елегантно алуминиево-магнезиево шаси. Създаден е за път, с противоударни панти и прорез над I/O портовете за предотвратяване на счупвания на конекторите. Освен това неговата уеб камера разполага с функция e-Shutter, която осигурява поверителност с едно натискане на превключвател. Може да изведе кадри с FHD резолюция.

Повече охлаждане

 По-тънките вентилатори освобождават въздух при по-висока температура, движейки въздуха със 140% повече мощност от преди.  Оловната зона на корпуса е разширена, за да включва четири топлинни тръби, което увеличава мощността и намалява температурното прегряване. 

Насладете се на повече смарт игри  Lenovo Legion AI Engine осигурява максимална производителност благодарение на усъвършенствания си интелект и софтуерни иновации.  Той автоматично конфигурира персонализирани профили за популярни игри, които работят с висока честота на кадрите, като същевременно използва неизползвана мощност на процесора.

Актуална цена и оферти за различни конфигурации на 7-ма генерация Laptop Lenovo Legion, може да видите тук:

Lenovo Legion Gen 7

Gaming Лаптоп Razer Blade 14″

Най-новият лаптоп за игри на Razer съчетава мощността на процесорите AMD Ryzen 9 6900HX, графиката NVIDIA GeForce RTX Ti и 4800MHz DDR5 памет.  Това позволява на Razer Blade 14 да бъде един от най-мощните 14-инчови лаптопи на пазара.  Неговата мощност и преносимост го правят най-добрият лаптоп за геймъри, търсещи безкомпромисна производителност.

6900HX AMD Ryzen 9 дава супер мощ на процесора

 Новият Razer Blade 14 идва с AMD Ryzen 6900HX 6nm процесор, който осигурява невероятна производителност при играене.  Освен това 6900HX поддържа лаптопа охладен за дълго по време на игри.  Освен това батерията му издържа дълго време – чудесно за използване в движение.

Подобрена производителност чрез използване на изкуствен интелект

 Използвайки NVIDIA DLSS, игрите се играят много по-бързо, като същевременно се поддържа почти перфектно качество на изображението.  Регулирайте графичните настройки и разделителната способност на монитора, за да видите още по-добри изображения.

Повишено усещане за присъствие в сцените

Ray tracing на Razer Blade 14 използва усъвършенствани алгоритми, за да създаде най-реалистичните и завладяващи визуални ефекти за любителите на игри и зрителите на филми. 

NVIDIA STUDIO увеличава вашите идеи експоненциално

 Лаптопите NVIDIA Studio идват с предварително конфигуриран хардуер, който се възползва напълно от вече инсталирания софтуер.  Тези лаптопи са предназначени за творци и са тествани да работят безпроблемно дори в най-взискателните творчески работни процеси. Системите NVIDIA Studio разполагат с най-модерните графични процесори в света, серията NVIDIA GeForce RTX 40, предоставящи най-висококачествена цифрова графика в любимите ви творчески приложения. Предварително инсталираните драйвери на NVIDIA Studio са щателно тествани спрямо най-добрия творчески софтуер, за да се осигури максимална стабилност. Завършете проектите си за рекордно кратко време със системите NVIDIA Studio.

Парната камера повишава ефективността на системата за течно охлаждане

 Производителността на Razer Blade 14 е невероятна благодарение на тънкия дизайн и усъвършенстваните топлинни материали.  Той има система за охлаждане с парна камера, която използва разсейване на топлината на базата на течности, което максимизира термичния му праг.  Това му позволява да работи тихо и ефективно да разсейва топлината с минимален шум от вентилатора.  Освен това има компоненти от сървърен клас и термични блокери с високо съдържание на наночастици, за да повиши още повече термичния си праг.

Актуална цена и оферти за различни конфигурации Razer Blade 14, може да видите тук:

Razer Blade 14 -Цени и оферти

Лаптоп ROG Flow X13 GV301

Новият ROG Flow X13 2-в-1 прави игрите с Windows 10 с високи обороти по-гъвкави или по-мобилни. Правете повече в движение с най-новия процесор Ryzen 9 5980HS и графика GeForce GTX. Допълнителният XG Mobile eGPU подобрява графиката със силата на графичните карти GeForce RTX, до серия 3080. Пренесете игрите си на следващото ниво с избор от 4K UHD или 120 Hz FHD дисплей. Модернизираният модел Supernova Edition се откроява със своята смела табелка с логото ROG. Където и да ви отведе творческият ви порив, следвайте го с най-търсеният за 2024 година лаптоп – ROG Flow X13 GV301!

По-бързо, по-свободно, по-гъвкаво действие

ROG XG Mobile предефинира концепцията за външна графика, съчетавайки производителност и гъвкавост с истинска преносимост. Въпреки че е само 6% от размера на стандартна външна графична карта, устройството разполага с мощност до GeForce RTX 3080, усилена до 1810 MHz при 150 W с ROG Boost. Неговият уникален интерфейс се стреми да избегне често срещани причини за забавяне и предоставя специални скорости на предаване за вградени I/O хъбове. Вграденият адаптер захранва външни графични карти и лаптопи, така че можете да пътувате с възможно най-малко багаж.

Победи прегряването

Подобреното охлаждане на парната камера поддържа оптимална графична производителност на ROG XG Mobile. В персонализирания  дизайн на ROG Flow X13 GV301, контактната площ с радиатора е увеличена с 54% в сравнение със стандартните конфигурации на топлинни тръби, осигурявайки по-бърз пренос на топлина и освобождавайки повече пространство за въздушен поток. В съчетание с пестящия място изправен дизайн на XG Mobile, оптимизираната за въздушен поток охладителна система осигурява повече мощност в ултракомпактен корпус. Това цялостно охлаждане дава възможност за по-мощна и трайна производителност.

Разширете хоризонтите си  Дисплеят на лаптоп ROG Flow X13 GV301 може да бъде персонализиран за фина настройка на резултатите за различни задачи.  С 4K разделителна способност и 120 Hz FHD опция можете да гледате Ultra HD детайли с изключителна прецизност.  Или можете да използвате опцията FHD резолюция и без пропускане на кадри, за да играете игри без забавяне или накъсване на картината. И двата разтегателни дисплея поддържат функционалност за докосване и стил, за да създадат възможност за по-гъвкаво и лесно за използване визуално изживяване.

Актуална цена и оферти за различни конфигурации Asus ROG Flow X13 GV301, може да видите тук:

Asus ROG Flow X13 -Цени и оферти

Victus by HP Laptop 16-e0011nu (5S4G8EA)

16,1-инчовият лаптоп за игри Victus на HP се предлага напълно оборудван с всичко от което имате нужда.  Той разполага с процесор AMD 1 и мощна графика, заедно с по-ефективна охладителна система.  Също така включва OMEN Gaming Hub, дисплей с висока разделителна способност и бърза функционалност. Насладете се на този истински мощен гейминг лаптоп, най-търсен и купуван за 2024 година!

Възможност за по-продължителни игри

Охлаждащата система 5 не позволява прегряване при по-дълго стоене на компютъра и играене на игри, така че няма да се притеснявате дали лаптопът ви няма да забие. Насладете се на повече време в игри, които не прекъсват, при бърза честота на опресняване и супер ярко визуално изживяване.

OMEN Gaming Hub за допълнителна функционалност

С много възможности за персонализиране на изживяването ви – от контрол на най-малкото движение до опции за  осветление – този лаптоп е идеален за всяка игра!

Променете гледната си точка с нова перспектива

 Windows 11 обединява креативността и релаксацията чрез ново изживяване.  Той съчетава и двете по начин, който ви позволява да следвате това, което желаете да правите.  Новото меню „Старт“ е голяма част от Windows 11, то  е напълно преработено и включва много други нови функции като нови начини за свързване с вашите приятели, четене на новини, игри и търсене на интересно съдържание.

Мобилен процесор от серията AMD 5000 H с висока мощност на обработка

 С новия мобилен процесор AMD Ryzen 5 5000 H  на HP Laptop от Victus, можете да се радвате на ултра тънък и лек лаптоп за игри с изключителен живот на батерията. 

144Hz FHD дисплей против отблясъци

Комбинирането на 1080p Full High Definition дисплей с честота на опресняване от 144 Hz елиминира остатъчните изображения и забавянето от игрите.

HP Fast Charge с нова скорост на зареждане на мобилни устройства

 Някои хора не са търпеливи, когато батерията на лаптопа им падне.  Ако батерията е изтощена, не би си струвало да чакате часове за зареждане.  Вместо това просто изключете устройството и го оставете да се зарежда за около 30 минути, това ще увеличи заряда на батерията с 50%.

Качество на видео разговори  Ъгълът на видимост от 88° ви позволява да провеждате видео разговори с приятели или семейство с високо качество. 

Актуална цена и оферти за различни конфигурации HP Victus 5S4G8EA, може да видите тук:

HP Victus -Цени и оферти

Gaming Лаптоп MSI Katana GF66 11UG

С най-новото 11-то поколение Intel® Core™ i7 процесори и захранвани от NVIDIA® GeForce RTX™ 30 серия графики, Katana GF66 е оптимизиран да разгърне истинската си производителност по време на игра. Новият Katana GF66 е изграден с  изящна тънка  изработка. Серията Katana GF е мощна като японски меч и е оптимизирана за осигуряване на производителност в реалния свят по време на игри. Katana GF66 работи с върхова производителност и разполага с клавиатура с изключително червено осветление, за да ви накара да се откроите на бойното поле. Просто не го пропускайте а си купете най-търсения за 2024 година лаптоп, с който да се насладите на качествени игри!

Мощна производителност, с  помощта на която да играете по-дълго

Оборудва най-новия процесор Intel® Core™ i7 от 11-то поколение, има до 40% подобрения в производителността спрямо предишното. Постигнете по-голяма мощност на видеоигрите с този 8-ядрен процесор, поддържащ до 4,6 GHz двуядрена честота, за да увеличите максимално ефективността при игра с неговата многозадачна работа и продуктивност.

GEFORCE RTX серия 30 – за пълна ефективност

Графичните процесори от серия GeForce RTX™ 30 осигуряват най-добрата производителност за геймъри и творци. Те се захранват от Ampere — 2-ро поколение RTX архитектура на NVIDIA с стрийминг мултипроцесори за най-реалистичната графика с проследяване на лъчи и най-съвременни AI функции. Ray Tracing позволява най-реалистичните и завладяващи графики и работи бързо с второ поколение RT ядра.

Революционно охлаждане за игри от следващо поколение

Специално решение за охлаждане на CPU и GPU с до 6 радиатора. Чрез увеличаване на вътрешния диаметър на топлинната тръба и използване на ексклузивната термична паста на MSI, максималната производителност е гарантирана в екстремни игри.

Дизайн, вдъхновен от Katana

 Това е една от върховите прояви на майсторството. Произходът на Katana може да бъде проследен назад до 4-ти до 6-ти век от н.е. и е въведен в Китай и Корея. Оттогава съществува уникален, зрял и сложен метод за правене на ножове, разработван в продължение на векове. Katana не се оценява само от духовната философия, но също така широко считано за високо ниво на художествена сфера. Katana  може да се опише като произведение на превъзходно майсторство със своята функционалност с елегантен и минималистичен дизайн.

Актуална цена и оферти за различни конфигурации за геймърски лаптоп MSI GF66 11UG, може да видите тук:

MSI GF66 11UG -Цени и оферти

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.