banners-tv
stroke

Виж Телевизорите на Промоция

Ако обмисляте да си вземете нов телевизор, ще откриете, че на пазара се предлагат наистина много модели с безброй функции и екстри. Някои сравняват само характеристиките и резолюцията, други търсят дизайн и компактност, а трети предпочитат да видят и сравнят картината на практика. Всеки търси нещо индивидуално и си има своите изисквания, но има нови модели телевизори, които вече са се наложили като едни от най-добрите за изминаващата 2020 годината. 

В нашата малка класация сме включили най-добре представители се телевизори за годината, като не сме взели само личното мнение на автора а и разбира се обработихме много информация във нашия форум, включително.

Серията Телевизори Samsung Q70T

Серията Q70T включва 55, 65 и 75 инчов телевизор с модели: 55Q70T, 65Q70T и 75Q70T.

ОТ корейската компания представиха серията Q70T през 2020 година. Този QLED телевизор има впечатляващ спектър от милиард цвята, снабден е с по-бърз Quantum 4k Processor, в сравнение с модела от 2019 г, който автоматично оптимизира картината и Ви предсотавя по-реално изживяване.

Може би вече си задавате въпросът, защо ми е 4К телевизор като в момента кабелните оператори излъчват предимно HD – AI (Изкуствен интелект) мащабирането сканира входния източник и го превръща в в 4K резолюция, като намаля шума от изображението, възстановява изгубени детайли и определя ръбовете около текст и обект.

Телевизорът има и Adaptive Picture – фукнция, която автоматично адаптира телевизора спрямо осветлението в стаята.

А за да изпитате всички детайли, цветове и контраст, които са извънг възможностите на HD телевизорите ще се погрижи Quantum HDR – благодарение на динамичното картографиране na HDR10+ изображението изпъква и се осигурява по-дълбок черен цвят.

Виж Актуална Цена за Samsung Q70T

4K Ultra HD, OLED Телевизор Sony 65A8

Този смарт телевизор е с диагонал на екрата от 65 инча – 163.9 см.

Цветовия контраст и Яснотата на картината се постигат благодарение на HDR10, Dolby Vision технологии, HLG, а качество на звука от Dolby Audio технология. Телевизорът е с процесор X1 Ultimate, поддържа Screen Mirroring през iOS или Android, има и гласов асистент.

Дизайнът е изчистен, а телевизорът е много тънъ и би се вписал страхотно във вашия нов хол.

Осигурява дълбок черен цвят, а благодарение на HDR няма да има детайл от картаината, който да ви убегне. Актуална цена и повече информация може да видите, като последвате връзката:

Виж Актуална Цена за Sony 65A8

OLED Телевизорите на LG Серия B9

Серията OLED телевизори B9 се предлага с два диагонала на екрана 55 и 65 инчов вариант – OLED55B9SLA и OLED65B9SLA.

Изображението е 4К Ultra HD

Интелигентният процесор с AI от второ поколение, осигурява детайлна картина, която ще ви потопи в нова реалност. Кинематографичният HDR на LG поддържа Advanced HDR и HDR10 Pro. Телевизорът е тънък и има минималистичен дизайн, за да се впише без да се натрапва в интериора Ви.

Операционната му система е webOS, поддържа гласови команди и гласов асистент.

Виж Актуална Цена за Серия LG B9

Samsung Серия Q80T QLED

Вече споменахме серията Q70T, телевизорите от серия Q80T също модел 2020 – са крачка напред, може да се досетите сами от номера на сирията, другото логично предположение, е че цената на телевизорите от тази серия е и по-висока. Предлага се с 4 диагонала на екрана: 55, 65, 75 и 85 инча. А това са точните модели: 55Q80T, 65Q80T, 75Q80T, 85Q80T.

Усъвършенстваната серия Q80T има Direct Full Array 8X – разкрива най-дребните детайли от картината, приспособявайки яркостта, телевизорът има и по-голям ъгъл на видимост, по-бързо време за реакция и предоставя по-точни цветове. Недостатък спрямо Q70 е това, че черният цвят не е толкова плътен заради Ultra Viewing Angle.

Виж Актуална Цена за Samsung Q80T

Разбира се, статията ни няма претенциите на еталон и, че няма по-добри телевизори, но със сигурност, ако търсите телевизор и имате затруднения в избора си, спокойно може да се спрете на някой от по-горните предложения.

В заключение ще допълним, че ако търсите качествен телевизор, почти задължително е той да бъде Ultra HD / 4K, цените на тези телевизори започват от около 900 лева, списък на актуални модели ще намерите, ако последвате следния линк:

stroke

Промоция на Ultra HD Телевизори

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]