Най-добрите телевизори за 2017

banners-tv

stroke

Виж Телевизорите на Промоция

Ако обмисляте да си вземете нов телевизор, ще откриете, че на пазара се предлагат наистина много модели с безброй функции и екстри. Някои сравняват само характеристиките и резолюцията, други търсят дизайн и компактност, а трети предпочитат да видят и сравнят картината на практика. Всеки търси нещо индивидуално и си има своите изисквания, но има нови модели телевизори, които вече са се наложили като едни от най-добрите за изминалата 2016 годината. Вижте и класацията ни за най-добри телевизори за 2020

В нашата малка класация сме включили най-добре представители се телевизори за годината, като не сме взели само личното мнение на автора а и разбира се обработихме много информация във нашия форум, включително.

6. Samsung K5600

телевизор samsung k5600

Този модел не е нито 3D, нито пък предлага резолюция 4K и HDR картина, но въпреки това е надежден HD телевизор. Подходящ за онези, които не търсят много екстри и искат просто да се наслаждават на качествена картина и звук. Предлага се в разновидности от 32, 40, 49 и 55 инча, като по-малките изпъкват особено добро качество на изображението.

5. Samsung KU6172

%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d0%b7%d0%be%d1%80-smart-led-samsung-40ku6172

Нов модел на Samsung с диагонал на екрана 101см, Dolby Digital Plus звук и Ultra HD резолюция за неповторимо визуално изживяване. Отличава се с елегантния си дизайн и черен цвят, както и с все по-модерния извит екран. 40-инчовият KU6172 разполага с вграден мултимедиен плеър и безжична връзка с интернет. UHD Picture Engine на Samsung е процесор, който избистря картината, дори при излъчване с ниска разделителна способност. Иновативният 4-степенен метод прави картината максимално близка до реалността. Същият модел телевизор се предлага и с диагонал на екрана: 49″, 55″ 65-инча. Цената варира от около 1200 до 2900лв за най-големият телевизор. Актуални цени на тази серия телевизори може да видите тук.

4. Sony XD9405

sony-bravia-kd-75xd9405

Това е един от най-луксозните телевизори в нашата класация, телевизионното бижу се намира в най-горния ценови клас, подходящ за огромни дневни или луксозни заведения. Този модел на Sony се предлага само в размер 75 инча. Голям е, но е правилният избор, ако търсите истинското кино усещане у дома. Единственият му недостатък е ненадеждният Android софтуер. Въпреки това картината на XD9405 е изключително детайлна, с наситени цветове и ярък контраст. Подробни характеристики и цена на телевизора може да видите тук.

3. Sony Bravia XD8577

лед телевизор sony bravia 55xd8577

Ultra HD телевизор от висок клас на добра цена. Качеството на картината при 55-инчовия HDR телевизор е отлично. Тънката сребриста рамка и металната поставка превръщат XD8577 в истинско бижу. Android TV системата дава възможност за сваляне на приложения директно на телевизора, а услуги като Amazon, Netflix и YouTube са лесно достъпни. Цената на 55 инчовият вариант е около 2600 лева а на по-големият вариант – с диагонал от 65″ – 4600 лв. Актуални цени може да проверите тук.

2. LG UH7707

телевизор suhd smart lg

UH7707 от LG е добър 4k UHD телевизор. Макар феновете не киното и спорта да могат да открият и по-добро на пазара, геймърите ще останат много доволни. Независимо от приложението му обаче, този телевизор предлага широк ъгъл на виждане, удобство на работа и страхотни смарт екстри, на които всеки ще се наслади. Качеството на картината е отлично, като изключим когато се гледа тъмна картина в тъмна стая. Серията се предлага в няколко размери на екрана: 49″ , 50″ , 55″ и  65″. Актуални цени на всички модели от тази серия вижте тук.

1. Samsung KS9500

78 инчов suhd телевизор 4k samsung

Корейската компания се е доказала на пазара с едни от най-добрите телевизори. Именно Samsung беше сред първите, които въведоха HDR картината преди година. Благодарение на усъвършенстването на тази технология, KS9500 е най-яркият телевизор днес. Идеален е както за филми, така и за игри, като забавянето във входящия сигнал е незабележимо. Картината е изключително ясна, а ярките отражения са минимални. Предлага се във варианти 65, 78 и 88 инча.

Разбира се, статията ни няма претенциите на еталон и, че няма по-добри телевизори, но със сигурност, ако търсите телевизор и имате затруднения в избора си, спокойно може да се спрете на някой от по-горните предложения.

Вижте и класацията ни за най-добри телевизори за 2018

В заключение ще допълним, че ако търсите качествен телевизор, почти задължително е той да бъде Ultra HD / 4K, цените на тези телевизори започват от около 900 лева, списък на актуални модели ще намерите, ако последвате следния линк:

stroke

Промоция на Ultra HD Телевизори