Днес бе представено новото шаси – XPG STARKER. Компактно шаси в средата с иновативен филтър за прах, вертикална VGA инсталация и стилен индустриален дизайн с ARGB акценти.

XPG STARKER ще ви заслепи със своя дързък стил за игра и зашеметяващ ARGB нюх. Той се отличава с функционален и елегантен дизайн. На предният панел има две ARGB светлинни ленти и се предлага в черно или бяло, за да съответства на различните търсения в компактен форм фактор, който използва максимално формата ATX.

За лесна поддръжка, XPG STARKER се отличава с иновативен дизайн на праховият филтър, който е невероятно лесен за отстраняване,тъй като е на релси, за да улесни по-честото почистване, и да се предотврати вредно натрупване на прах. Нещо повече, сменяемата VGA скоба улеснява показването на графичните карти със светлинни ефекти вертикално или хоризонтално, въпреки компактните размери на шасито. То улеснява отличния въздушен поток с поддръжка до шест вентилатора. Той също така поддържа множество радиатори, включително 360 мм радиатор в предната си част, 280 мм радиатор отгоре и 120 мм радиатор отзад.

Затваряйки гамата от възможности, можете да съхранявате до два 3,5 „твърди диска и два 2,5“ твърди диска или SSD, както и комбинирано устройство за 2,5 „и 3,5“ форм-фактори. Предлагат се и пълен набор от входно/изходни портове за лесна връзка с USB аксесоари, аудио устройства и безпроблемно превключване между предварително програмирани светлинни ефекти.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.