Roborock E4 почиства подовете още по-ефективно. Всяко движение на робота се наблюдава от цяла система от прецизни сензори. Заедно с карта на стени и препятствия, това дава пълна информация за това къде е прахосмукачката и колко още остава за почистване.

Цена

Актуална за днес цена и промоции за прахосмукачка Roborock E4 може да разгледате, като последвате връзката:

Цена за Днес за Roborock E4

Почистването е с 10% по-бързо, засмукването е с 11% по-мощно, батерията е два пъти по-мощна, което позволява почистване още по-дълго. Роботи не е само като прахосмукачка, но и като мокър моп, който премахва дори финия прах, който други прахосмукачки може да пропуснат. В приложението можете да зададете подробен график за всеки почистващ ден и дори мощността на засмукване.

Предимства на Roborock e4

  • 10% по-бързо почистване – Пълното почистване отнема още по-малко време поради 10% увеличение на скоростта на робота;
  • Логическо планиране на маршрута – Почистване по план. Без инциденти;
  • Пълен контрол в приложението – Всичко се контролира от всяка точка на света, през вашия телефон от графици за почистване до смукателна мощност;
  • Вградена мокра четка – Мокро и химическо чистене едновременно – подовете ви ще блестят;
  • Премахване на повече – изпразване по-малко – 640 мл контейнер за прах издържа една седмица и се изпразва за секунди;
  • Миещ се филтър – Вграденият въздушен филтър E11 7 клас може да се пере за по-дълъг експлоатационен живот.
  • Защита на мебелите – E4 автоматично се забавя при откриване на препятствия;
  • Система за избягване на капани – Roborock E4 записва всяко движение, така че знае как да избегне трудности;
  • Дълбоко почистване на килими – Когато Roborock E4 открие килим, засмукването се настройва автоматично на максимум;
  • Оптимизирана обработка на ъгли – E4 първо почиства вътрешната зона и след това минава по стените с бързо въртене на четката;

Бързо и логично

  Жироскопи, сензори за движение OpticEye TM и бронята позволяват на Roborock Е4 да проследява всички движения, граници с помещения и препятствия. Той знае къде вече е бил и изчислява къде другаде да отиде. Поради 10% увеличение на скоростта на работа, 1 почистване завършва по-бързо.

Двойни жироскопи

Системата на жироскопа следи най-малките промени в ъгъла на наклона, така че роботът да засече преобръщане.

Система за проследяване на движение

OpticEye лазерна и LED система за проследяване на движение осигурява точен анализ на разстоянието.

Вътрешна карта на маршрута

Чрез данните от жироскопа и сензора се създава вътрешна карта за почистване по най -ефективния начин.

Сериозно усвояване

  Мощното засмукване добре премахва замърсяванията от подовете и обикновено е необходимо за почистване на килими. Ето защо E4 има 11% увеличение на всмукателната мощност с максимална стойност от 2000 Pa . Добре обмислен дизайн на канала, оптимизиран въздушен поток и зона с високо налягане под формата на камбана поддържат засмукването постоянно през целия цикъл на почистване.

Не само прахосмукачка

  Подовете ви ще заблестят! Робот Прахосмукачката Roborock ще премахне дори най-малките частици, които другите прахосмукачки могат да пропуснат. Лесно свалящият се микрофибър е отговорен за това. Обновената система за почистване E4 2 е с 28% по-голяма. Той използва иновативна хидравлична система, която ви позволява да регулирате водния поток и да променяте настройките за почистване.

Почистване, което е още по-прецизно

  E4 може да се изкачи на височина от 2 cm, така че да се движи плавно из къщата, без да се страхува от килими и прагове. С 2 пъти по-голяма батерия с капацитет 5200mAh, тя може да почисти до 200 кв. м площ само с едно зареждане.

Roborock Е4 е безмилостен към косми

  Основната четка, която не се заплита, страничната четка и всепосочното предно колело допълнително помагат да се предотвратят заплитанията от космите на вашия домашен любимец, като позволяват на Xiaomi Roborock E4 да почисти дома ви без претрупване.

Голямата къща не е проблем

  Дори много голяма къща може да се почисти благодарение на автоматичното зареждане. E4 знае, че почистването все още не е приключило и ако батерията е пред изтощаване, тя може да се върне в дока, да се презареди и след това да продължи оттам, където е спряла.

Всичко е в приложението

  Един телефон е достатъчен за управление на робота прахосмукача от Xiaomi. Почистването може да стартирате където и да се намирате. Можете да създавате графики, да избирате режими, да проверявате състоянието на почистване в реално време и др. След работа на екрана ще се покаже карта на преминатите зони с отчет за почистване.

Защита на мебелите

  Когато E4 се приближава до препятствие, то се открива от сензора Sensient TM, роботът се забавя и леко докосва препятствието. Дори след много почиствания няма да забележите никакви следи по мебелите. Ако E4 е в капан, той ще може да излезе от него благодарение на кръглата си форма и точната навигация.

Животински косми

  Животински косми няма да бъдат спасени от Е4. Широката четка захваща козината с увереност при всеки ход, докато модернизираната технология за четкане на ръбове се грижи за козината в ъглите. При максимална мощност прахосмукачката безмилостно изяжда в дълбините на килимите, след което отломките влизат във филтъра, който улавя, прахта и други финни частици.

Паркет

  Подовете от твърда дървесина ще блестят от чистота. Мощното засмукване поема прах, а преработената технология за четкане на ръбове със странични четки лесно улавя упоритите замърсявания, докато четката се забавя към стените, за да избегне размазването. Интелигентния Roborock E4 осигурява цялостно и ефективно почистване, докато влажният микрофибър премахва най-финия прах, който другите прахосмукачки биха пропуснали.

Килими

  Дайте на килимите си втори живот. E4 лесно се изкачва по килими и други препятствия с височина 2 cm. Когато се открие килим, засмукването автоматично се настройва на максимална мощност за дълбоко почистване на килима.

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.