Подовете ви ще блестят всеки ден с Xiaomi Roborock S5 Max. Проектиран с акцент върху простото автоматизирано почистване на пода, има голям резервоар за вода с точно дозиране на вода, разбира забранените зони и др. Почистването е възможно най-лесно с точни навигационни карти и мощно засмукване. Всичко, което трябва да направите, е да включите прахосмукачката-робот от Xiaomi, а Вие да се заемете с ежедневните си задачи.

Roborock s5 max – Цена В България

Актуална за днес цена и оферти за робот-прахосмукачка Roborock S5 Max – може да видите, като последвате връзката:

Цена за Днес за S5 Max

Предимства и основни Функции на S5 Max

  • Ежедневното почистване е още по-лесно;
  • Максимално лесно почистване на подове – Проектиран с акцент върху лесното почистване
  • Прецизно водоснабдяване – Избор на обем вода за различните видове подове;
  • Мощно засмукване  – Изсмуква прах дори от дълбините на Вашия килим;
  • Пълен контрол в приложението в телефона Ви- Всичко е персонализирано, от график до захранване;
  • Измива подовете отново и отново. Автоматично – Обемен резервоар за вода с вместимост 290 мл.;
  • Живот на батерията – Подобрената литиево-йонна батерия осигурява до 3 часа непрекъсната употреба;
  • Гласов асистент – Можете да започнете и завършите почистването с гласа си;
  • Лесно обслужване – Roborock S5 е лесен за обслужване, подвижните части се махат лесно за почистване.

Всяка капка е под контрол

  Използвайте приложението, за да изберете водоснабдяване за всякакъв вид настилки, от нисък до висок . В началото на почистването се подава допълнителен обем вода за намокряне. При почистване на малки площи водата се изключва там, където прахосмукачката вече е преминала. В края на работата водоснабдяването се изключва отново, така че микрофибърната кърпа да може да изсъхне при зареждане на прахосмукачката в контакта.

Измиваме подовете, заобикаля килимите

Благодарение на виртуалните зони за изключване и бариерите, прахосмукачката ще избягва да мие килими. Ако изключите мопа, бариерите ще изчезнат и S5 Max ще може да изсмуче праха от цялата къща, включително и килимите. Преградите и зоните без влажност и без преминаване дават на S5 Max пълен контрол върху движението във Вашия дом.

Еднообразно почистване всеки път

Сам по себе си резервоарът за вода не създава налягане и не осигурява адекватен натиск върху мопа. Почистването по този начин ще остави много прах по пода. Ето защо Roborock S5 Max използва пружинен механизъм, който изтласква мопа към пода с 300 грама през цялото време на почистване, така всички зони ще са почистени еднакво.

Пълно управление на почистването

  S5 Max знае местоположението на всички стаи. Лазерният визьор работи при 300 об / мин, създавайки пълна панорама на всички зони в реално време, използвайки специален алгоритъм. Резултатът е точна карта на всичките стаи в апартамента Ви с 98% точност. Това ви позволява да планирате почистване на една или повече стаи, както и на цялата къща, само с няколко кликвания на телефона си.

Вашият дом – вашите правила

  Ако предпочитате да почистите спалнята си сутрин и банята си в края на деня, можете да го направите. Чрез графика за почистване на стаите, просто кажете на робота в какъв ред и къде да почистите.

Roborock S5 Max – По-бърз и по-добър

  S5 Max е невероятно интелигентен благодарение на мощния си 32-битов 4-ядрен процесор. Той не обикаля сляпо стаята, а знае нейната форма и научава местоположението на всички препятствия. След това тези данни се използват за изчисляване на най-ефективния маршрут за всяка стая и най -добрия начин за избягване на препятствия. В същото време нито един сантиметър от пода няма да бъде изключен от почистването.

Почистване на труднодостъпни места

  Многостепенна картографска система с точен скенер LiDAR автоматично разпознава няколко етажа в къщата. Всеки етаж има свои собствени ограничени зони, невидими стени и нечисти зони. Роботът винаги знае на кой етаж е, така че няма нужда да отваряте приложението Roborock и да му задавате допълнителни настройки

Познаване на всеки ъгъл на дома

Просто пуснете S5 Max и той ще започне да почиства. Безопасността и качеството се гарантират от цяла гама сензори за околната среда като акселерометър, одометър, IR сензор, компас и сензор за удар, допълнени от точна карта на стаята. Роботът няма да падне от стълба, да удари стена или да попадне в капан.

Мощно и непрекъснато засмукване

Ако прахосмукачката има слабо засмукване, тя оставя след себе си толкова прах, колкото и събира. S5 Max е оборудван с мощен мотор с 15 хиляди оборота в минута и специален въздуховод. Всмукателната мощност може да повдигне дори батерии тип АА. Нито прахът върху твърдия под, нито мръсотията в килима, няма да бъдат проблем за тази прахосмукачка. Всмукателната мощност се поддържа дори когато контейнерът за прах е пълен.

Паркетът блести с нулево усилие от ваша страна

 Просто напълнете резервоара за вода и подовете ще блестят в продължение на няколко дни. За да предпазите килимите от намокряне, дръжте ги далеч от зоната за мокро почистване. Оптимизираните навигационни алгоритми, базирани на ъглите, осигуряват най-бързия маршрут за целия етаж – без да се губи сантиметър.

Времето и недостатъчното почистване са основните причини за потъмняване на килимите

  Roborock S5 Max ще върне килимите Ви в първоначалната им форма. Роботът може да се изкачи върху килим с дебелина 2 см, което е достатъчно за повечето килими на пазара. С няколко щраквания S5 Max може да бъде направен, за да извърши множество преминавания над килима.

Цена за Днес за Roborock S5 Max

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 4]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.